עבור לתוכן

שאלה לגביי התפרקות קבל של כ.מסך

Featured Replies

פורסם

שלום,

התפרק לי קבל מהכ.מסך, אך הכ.מסך עדיין עובד :nixweiss:.

רציתי לדעת האם זה אמור להשפיע על הביצועים/עבודת הכרטיס :s05:.

האם יש אפשרות לתקן את זה. כי אין לי אפשרות לאחזיר אותו.

תודה מראש,

פורסם

תשמע התפרקות של קבל מכרטיס מסך זה דבר די קריטי, אם לא לומר פטאלי, אני לא יודע איזה כרטיס יש לך אבל יכל ליהיות שהקבל קשור למעגל פנימי של יציאה שאתה לא משתמש או בהקשר למאוורר שבסוף לא יוסם וכן הלאה, ולכן זה עובד....

מצד שני כמו שזיכרונות ראם בלי קבלים (ומתח הטוען אותם) לא יעבדו כך כנראה גם רכיב אחר בכרטיס שלך כנראה התפגר ואתה עדיין לא יודע עליו, אם היה לך תרשים של הכרטיס מסך שלך היה יותר קל לדעת עד כמה העיניין קריטי.

אני ממליץ לך בחום שאם יש לך אחריות או משהו כזה להחליף מיד את הכרטיס ואם לא אז לקנות קבל כזה (בדיוק אותם פאראדים) בחנות אלקטרוניקה ולהלחים אותו.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא X800XT ואין לא אחריות (הןא כבר לא כ"כ חדש :silly:).

אבל את הקבל שמרתי.

הינה אני מצרף את התמונה של הכרטיס עם X על הקבל:

eax800xtbig2.jpg

פורסם

תראה אם אין בעיות עד כה אז אני לא חושב שיש מה לדאוג

תריץ לו בדיקות 3DMARK \ ATITOOL ומשחקים ותראה אם ישנה בעיה

במידה ויש בעיה כזו,במידה וגם הקבל נמצא ברשותך ללכת לחנות ולקנות קבל כזה ולהלחים (שיהיה מאותה התוצרת!)

פורסם

אתה יכול לצרף את התמונה שוב - אני לא מצליח לראות...

כך או כך, נראה לי שעדיף לתקן בהקדם - לך תדע איזה נזק אתה עושה\תעשה... :nixweiss:

פורסם

גם לי פעם התפרק קבל מה-9800 שלי. לקחתי את זה למעבדה והם הלחימו לי את זה בחזרה תוך כמה דקות והכרטיס עד היום עובד מצוין.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :xyxthumbs::yelclap:.

פורסם

ממליץ לך לההלחים אותו בחזרה הוא לא נמצא שם סתם. אתה אולי לא רואה נזק בטווח הקצר אבל אתה עלול לסבול מנזק בטווח הארוך וחבל.

פורסם
  • מחבר

רגע, אם שמרתי את הקבל, אז למה לקנות חדש?

מה, אי אפשר להלחים את הישן?

פורסם

אם הוא תקין אז אין בעיה, השאלה היא איך הוא התפרק ? והאם הרגליים שלו מספיק ארוכות בשביל להלחים אותן ל PCB, כי אם הן או אחת מהן נשברו אז עדיף שתקנה קבל חדש.

פורסם
  • מחבר

הקבל התפרק בגלל שבטעות נתתי לא מכה. ומשום מה, הקבל נראה בסדר ואני מניח שאוכל להלחים אותו.

תודה לכל העוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים