עבור לתוכן

כרטיס מסך, בערך בתקציב של 300-500, רציני, לא מצאתי את הדיון הקודם, באתי עם בעיה.

Featured Replies

פורסם

שלום, מצטער שלא הוספתי תגובה בדיון הקודם... לא מצאתי אותו..

אבא שלי פיקסס לתכנאי את הכרטיס מסך 7300GS Sonic של PALIT שהוא AGP והתכנאי אמר שהוא לא מתאים ללוח-אם. (זה AGP איך זה יכול להיות שזה לא מתאים...?) אז חשבתי כרטיס מסך אחר של פאליט אולי הATi Radeon X800GTO הוא הכרטיס הטוב פה?

זכרונות הולך להיות לי 1GB זה כבר לא משנה בקשר לזכרונות..

אבל הכרטיס, הATi Radeon X800GTO יהיה טוב? הוא עדיין מומלץ? הוא עולה 484 ש"ח...

יש לי עוד שאלה :

האם הכרטיס הזה - http://skypc.co.il/sg_product~27383~8~0.htm

הוא הגרסא המומהרת של ה7600GS? אם כן, הוא שווה את מחירו?

אני צריך קצת לרדת במחיר, 534 ש"ח זה קצת יותר מדי... כי אני גם קונה זכרונות... נו פשוט תעזרו לי... אם אבא היה מוכן להשקיע 300 ואחותי 200 ובכלל יש גם את הזכרונות לקנות שזה מחייב חריגה שזה קצת בעייתי... מה אתם הייתם עושים? הזכרונות אמורים לעלות 226 ש"ח... אז... ה484 ש"ח.

פורסם

אם אתה סגור מבחינה תקציבית אז מה שנשאר זה רק הGT0,יש משחקי שלא תוכל לשחק איתו

לכן תשקול לדעתי לקנות כרטיס יד שניה מהאתר

פורסם

מה המפרט שלך ? תוסיף להודעה הראשית).

תוסיף לכותרת שהכרטיס מיועד לאפיק ה - AGP.

פורסם

לידע כללי אין דבר כזה 7300GS לAGP

פורסם
  • מחבר

לא נכוןןן הוא אמר לי שאין דבר כזה 7300GT לAGP! רק לPCI-E, לא הגיוני... וכן תסתכל בסקיי פיסי או באתר של PALIT! אני אלך על ה7300GT ולא אקשיב לו... אני יודע שזה יעבוד....תודה.

פורסם

יש 7300GT לAGP.

והוא עולה בערך 400

פורסם
  • מחבר

תגידו, גם אתם חושבים שה7300 הוא ההצעה המשתלמת לתקציב של 400 לכ''מ?

תודה.

פורסם

לא נכוןןן הוא אמר לי שאין דבר כזה 7300GS לAGP! רק לPCI-E, לא הגיוני... וכן תסתכל בסקיי פיסי או באתר של PALIT! אני אלך על ה7300GS ולא אקשיב לו... אני יודע שזה יעבוד....תודה.

אין כזה כרטיס AGP

בשום אתר,בשום חברה,בשום מקום

7300GT זה הכרטיס המשתלם ביותר עד 400ש"ח לתקן AGP

פורסם

הייתי מנסה למצוא 7600GT משומש ב 400 ש"ח, יתן ביצועים בהרבה יותר טובים מה 7300GT.

פורסם
  • מחבר

אוייי התבלבלתי! התכוונתי ל7300GT SONIC המומהר, וה7600GT לא יותר טוב ממנו כי ה7300 מומהר וגם הוא DDR3 כמו שאמר דניס היקר.

אז אני הולך על ה7300GT SONIC, תודה.

אגב, איך לשכנע את אבא שלי שהכרטיס כן מתאים למרות שהתכנאי אמר שהוא לא?

פורסם

אמרתי שה - 7300GT SONIC עדיף על ה - 7600GS GDDR2.

אבל ה - 7600GT בוודאי שעדיף על שניהם.

פורסם

תגיד לאבא שלך שבדקת באתר היצרן של החברה ושלחת מייל לחברה שמייצרת תלוח אם ושלחו לך שהכרטיס מתאים.... כל מיני שטויות כאלה.... גם אם יש לך לוח אם מתקופת תרת"ח כל עוד יש לו סלוט AGP ה7300GT SONIC יעבוד, אגב אני אישית חושב שלא כדאי לך להשקיע בכרטיס כזה, במקומך הייתי חוסך או משו לכרטיס רציני יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים