עבור לתוכן

עזרה בקשר לחיבור מחשב נייד לנתב אלחוטי

Featured Replies

פורסם

טוב יש לי ראוטר אלחוטי במחשב הנייח WRT54GL עכשיו יש לי מחשב נייח נוסף שמחובר אליו דרך כבל, ועוד מחשב נייד שאותו אני צריך לחבר ופה בעצם באה השאלה שלי.

למחשב הנייד עצמו יש ראוטר או כרטיס רשת אלחוטי מה שזה לא יהיה של DLINK ID-524 ,עכשיו אני רוצה לחבר אותו לנתב האלחוטי שיש במחשב הנייח , אז איך אני עושה שרק המחשב הנייד יוכל להתחבר בצורה אלחוטית בלי שמחשבים אחרים של שכנים יתחברו אלי לנתב?

ואל תגידו לי לך לשם ותעשה, אם אפשר הסבר מפורט שיעזור להבין.

עכשיו בעיה נוספת היא בעצם הראוטר שיש בתוך במחשב הנייד מתחבר מעצמו כאילו יש לו רשת משלו, איך אני עושה אותו רק כמחשב שיתחבר לנתב אחר ולא שיתחברו אליו?

תודה.

פורסם

lisly, אני מציע לך לערוך מחדש את ההודעה. היא לא מובנת כלל.

תשתמש בסימני פיסוק קצת (נקוד, פסיק וכאלו) ואל תכתוב כמו שזה רץ לך בראש או כשאתה מדבר, אלא כמו שאתה מסביר למישהו שלא יודע אל מה אתה מדבר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ערכתי

אני מקווה שעכשיו זה יותר מובן.[br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 21:33:13

טוב הצלחתי לחבר את המחשב הנייד בעזרת MAC FILTER

אבל ברגע שאני מחבר דרכו לא מופיע לי למטה את עוצמת האות ואם הוא מחובר בכלל, המחשבים לא מהבהבים למטה, מה הבעיה עם זה?

ועוד משו ניסיתי להתחבר רגיל כאילו שהמחשב הנייד ירשום תשם של הרשת האלחוטית ויתחבר אליה אבל האות מאוד נמוך, יש אולי דרך להגביר אותו? כאילו לא יודע משו בהגדרות של הכרטיס של המחשב הנייד או של הראוטר שנמצא על המחשב הנייח ?

פורסם

להבא תשתמש בעריכה ע"מ להוסיף עוד מידע.

אני שמח שערכת, אבל עדיין ממש לא מובן מה יש לך ומה עשית.

נתב זה מכשיר, נראה כמו קופסא עם אנטנה או שתיים, כרטיס רשת אלחוטי זה מה שנותן למחשב להתחבר לנתב באלחוטי.

WRT54GL זה נתב וDLINK DI-524 זה נתב. אתה לא יכול להשתמש בשניהם ע"מ לחבר מחשב לנתב הראשי, אתה צריך כרטיס רשת.

MAC FILTER זאת לא שיטת חיבור, אלא שיטת הגנה (גרועה מאוד) מפני התחברות של אנשים אחרים לרשת.

פורסם
  • מחבר

טוב הסתדרתי אחי, אבל עדיין יש לי ניתוקים רבים, זה יכול להיגרם מעוצמת אות נמוכה ? או שזה גורם אחר ?

פורסם

כמובן שזה יכול להגרם מכל מיני סיבות, אבל הסיבה העיקרית היא באמת קליטה לא טובה.

אם באמת אתה רואה עוצמה נמוכה במחשב שאתה מנסה להתחבר איתו אז רוב הסיכויים זאת הבעיה.

פורסם

להבא תשתמש בעריכה ע"מ להוסיף עוד מידע.

MAC FILTER זאת לא שיטת חיבור, אלא שיטת הגנה (גרועה מאוד) מפני התחברות של אנשים אחרים לרשת.

למה גרוע? חשבתי זאת הגנה די טובה..

אני משער שזה גרוע כי זה קל לפריצה?

הרי ברגע שההגנה פועלת היא מאפשרת רק לכתובת מאק מורשת שמוגדרת מראש להתחבר לנתב,

אשמח להסבר ממך מה גרוע בהגנה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים