פורסם 2003 במרץ 2522 שנים אני בן 19 (ביוני)MaSTeR NaRGiLa למה לא התחלת ללמוד בגיל 16.5??כי שיעורים על פני חצי שנה זה לא הכי נוח, זה סתם נמתח.עדיף לעשות מרוכז חודשיים-שלוש וזהו.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים לי יש במוצ"ש 22 אני בתור אחד שכן יכול לשתות מתכוון לשבת באחד המקומות היחידים בירושליים שמגישים אבסינת ולשתות כאילו אין מחר
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים זה רק אני או שכל פרק זמן מסויים (אחת לחודשיים-שלושה), עולה הסקר הזה מחדש ?נמאס ! :AR15:
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים זה רק אני או שכל פרק זמן מסויים (אחת לחודשיים-שלושה), עולה הסקר הזה מחדש ?נמאס ! מה לעשות, כל חודשיים שלוש יש פה עוד 20 יוזרים/ספאמרים (אתם תבחרו) חדשים, וכל אחד צריך להשמיע את קולו... 17 עם רישיון מתלהב? חכה יגמר לך המלווה *שיעול* לחלקנו כבר נגמר *שיעול* (סתם..אל תדאג גם יומך יגיע..)
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מה לעשות, כל חודשיים שלוש יש פה עוד 20 יוזרים/ספאמרים (אתם תבחרו) חדשים, וכל אחד צריך להשמיע את קולו...מתלהב? חכה יגמר לך המלווה *שיעול* לחלקנו כבר נגמר *שיעול* (סתם..אל תדאג גם יומך יגיע..) אל תתחיל שוב
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים חחחחחחחחחחחחח, כולם פה זקנים, אני הכי צעיר ;D ,אני בן 12 בעוד 6 ימים( ב1 באפריל, לא בצחוק!!!!!)
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים לפי דעתי זה דיי נחמד לדעת עם מי אתה מדבר, לפחות גילו . אני בן 21 ואני ממש לא מרגיש זקו אז לכל הזקנים פה כמו MAPHISTO נקנה לך מקל הליכה ליום הולדת הבא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.