פורסם 2002 בינואר 2223 שנים הרשת מיועדת רק למשחקים לא לשיתוף קבצים וכלוםרק משחקים בפינג נמוךיש לי כרטיסי רשת(realtek & Genius)כבל מוצלבמה עלי לעשות הלאה?
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים תחבר תפעיל את המחשב........ו..תבדוק אם הפרוטוקול IPX מותקן! בשני המחשבים....אם הוא לא מותקן אז תתקין!
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים מחבר או קי עשיתי מה שאמרתאפילו הוספתיnetbueכל מקרה הבעיה זה שאני מעלה את חלונות 2000 במחשב השני(אין לי מושג אם שלי זה הלקוח או השני)הוא נותן לי מסך כחול שאומר שיש לי וירוס בחשב או בעיות ברשת, הכרטיס רשת יושב ומזוהה ללא בעיות, הרצתי אנטי וירוס והכל תקין, אז הבעיה היא רק ברשת, מישהו נתקבל בזה?עכשיו עוד דברממחשב א :10.0.0.1submask 255.0.0.0מחשב ב': 10.0.0.1submask 255.0.0.0אני ראיתי פה 255.255.255.0ובן אדם אחר שמבין בעסק אמר לי מה שכתבתי למעלהטעןת או שזה לא משנה?בכל מקרה, אני בור בנושא הרשתות מעולם לא עשיתי את זה, הכל היה ברגע של התלהבות ממשחק רשת עם פינג נמוך מאוד, כייון שעברתי את השלב ההודאה, נגיע למעשיאייך אני מגדיר workgroup?(yep. they'l banned me)אנא פרטו בשביל בור כמוניבתודה.
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים מחבר כן אני יודעבטעות כתבתי 1אז אייך אייך מגדיר את 2 המחשבים באותה קבוצת עבודה?
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים לחצן ימני על המחשב שלי מאפיינים network indetifiction (או איך שרושמים את זה) ושמה רשום לך באיזה קבוצה או דומיין ושם המחשב שם תשנה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.