עבור לתוכן

24

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה מקס פיין? החניה שם- ובכלל כל בניין הפלאזה זה ספלינטר סל! ביג טיים!

סדרה לא משהו, קצת יותר מידי לא מציאותית

ומעיין, אתמול היו 2 פרקים...

כן ראיתי את זה מקודם באתר של ערוץ 10. איך הזמן עובר כשנהנים ;D

בכל מקרה, לדעתי דווקא סדרה איכותית ביותר. לגבי מציאות, הכל היה די מציאותי חוץ מהסוף, שהמתנקשת פוצצה את המטוס ועפה החוצה... אולי זה אפשרי טכנית, לא יודע, אבל לא רנאה לי עובד באמת על עולם אמיתי.

• תגובות 52
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה לא נראה לי שלסוכן FBI פשוט יהיה סורק שאפשר להפוך אותו למגנטי שמשדר ישר את התוצאות?

עוד דבר, נעלמתי הרבה הרבה הרבה הרבה פעמים להורים ליותר משעה, והם לא התחילו לחפש לי בדואר ובחדר (אני מקווה).

פורסם

למה לא נראה לי שלסוכן FBI פשוט יהיה סורק שאפשר להפוך אותו למגנטי שמשדר ישר את התוצאות?

עוד דבר, נעלמתי הרבה הרבה הרבה הרבה פעמים להורים ליותר משעה, והם לא התחילו לחפש לי בדואר ובחדר (אני מקווה).

א. מי אמר שהוא סוכן FBI פשוט?

ב. אתה לא גר בארה"ב.... אנשים שם קצת "מוזרים" (וגם זה בלשון המעטה) בכל מה שנוגע לילדים שלהם....

פורסם

ב. אתה לא גר בארה"ב.... אנשים שם קצת "מוזרים" (וגם זה בלשון המעטה) בכל מה שנוגע לילדים שלהם....

אכן, בייחוד בלילה...מנסיון. ;)

פורסם
  • מחבר

1) למה לא נראה לי שלסוכן FBI פשוט יהיה סורק שאפשר להפוך אותו למגנטי שמשדר ישר את התוצאות?

הוא מנהל של יחידה בתת אגף של הCIA. הוא לא סתם סוכן :P ועל איזה סורק אתה מדבר בדיוק? :-\

פורסם

לבחור שאמר שאני לא גר בארה"ב- זאת מדינה שאין בה כל כך הרבה פלאפונים כמו אצלנו, פשוט אין להם דרך לעקוב.

גרתי בארה"ב שנתיים בערך, ולא זכורים לי מקרים כאלו (למרות שזה היה מ-ז-מ-ן).

בפרק השני, היה לו keypad שהוא היה צריך לזהות של מי הוא- אז היא אמרה לו להעביר את הסורק למצב מגנטי ולסרוק את זה באוטו.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע רגע.

נכון הייתה את המתנקשת שפוצצה את המטוס? זה היה בסוף הפרק הראשון או השני?

פורסם

ראשון.....

פורסם
  • מחבר

טוב נו... יש שידור חוזר ביום שבת :-X הכלבים הדיגיטלים מתחילים לעצבן אותי, הלוח שידורים שלהם עושה לי צרות

פורסם

אין מצב ליום שבת! אצלי כבר לוח השידורים תפוס בחוק וסדר וחוק וסדר מדור מיוחד, א-י-כ-ו-ת! :jump:

פורסם

אכן סדרה איכותית

אך נראה כאילו הקטע של הריל טיים(24 שעות מלאות)

הוא יותר גימיק טיפשי שחוסך בהוצאות

שאר הסדרה טובה

פורסם

גם כל פרק מסומן כ55 דקות בערוץ 10, וזה ברוטו- ויש ה-מ-ו-ן פרסומות..

פורסם

מעניין אם מישהו יהיה מספיק משועמם בשביל להקליט (או להוריד :-X ) את כל הפרקים ויום אחד להתחיל לראות את כולם אחד אחרי השני ברצף מהשעה 12 בלילה (שבה הסדרה החלה). כך הוא גם ירגיש על גופו את העייפות ואת מהלך היום. :jump:

פורסם

אני מוכן לעשות את זה יום אחד בפסח אך עם תנאי אחד,אינפוזיה של קולה מחוברת לי לוריד :hat: :hat: ;D ;D

פורסם

בעיתון "השבוע" במעריב כתוב שבכל יום שני יהיו 2 פרקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים