פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים שלום.קניתי כרטיס מסך sapphire x1650pro 256mb ddr2 pcieהתיזמונים של הכרטיס:600MHZ - CORE400MHZ-MEMORYלפי האתר של sapphire: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=162&grp=3מה דעתכם?
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים הכרטיס מסך מוריד אוטומטית את הקלוקים כשהוא לא במאמץ...זה חוסך חשמל,פולט פחות חום=מאוורר מסתובב יותר לאט=שקט תפעיל משחק ותראה מיד איך הקלוקים קופצים למעלה. זה דומה ל- EIST במעבדי אינטל.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים נכנס למשחק(מומלץ משחק כבד)...משחק דקה\שתיים ואז "מגלגל" את המשחק למטה(CTRL+ALT+DELETE) ואז הולך ל RIVA TUNER ובודק את הקלוקים. נ.ב סרט HD יכול לעשות את העבודה גם כן
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר תודה לך איך אני צופה בטלויזיה בתוכן של המחשב? יש לכרטיס יציאת s-video. חיברתי את הכבל- יש לו 3 חוטים: כחול, אדום וירוק. יש עוד כבל צהוב. ערב טוב.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים אתה גולש מהנושא שאתה בעצמך פתחת אני חושב שכדי שתפתח דיון נוסף ותשאל שם את השאלה שמחתי לעזור,המשך יום נעים
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר שלום שוב.איך אני בודק ב riva tuner את זה?לחצתי על hardware monitoring, אבל התדר של ה memory נשאר אותו דבר..הוא לא עולה גם כשאני נכנס למשחקים. אני לוחץ על מקש WINDOWS, והוא מראה שהתדר נשאר אותו דבר...מה דעתכם?
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר ניסיתי גם עם ATT- התדר לא משתנה...כשאני עושה OC ל MEMORY זה אומר שיש artifacts.למה riva tuner אומר שיש לכרטיס 796.25 תדר ו ATT אומר ש - 398?מה לעשות חבר'ה?
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים תפעיל את שני המוניטורים, תשאיר אותם פתוחים ברקע ותשחק במשחק עם גרפיקה תלת מימדית כבדה לכמה דקות - ככה תראה בזמן אמת את השינויים של הכ.מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.