עבור לתוכן

החלפת מורה נהיגה - מהי הפרוצדורה?

Featured Replies

פורסם

התחלתי ללמוד נהיגה, עשיתי 8 שיעורים וברצוני להחליף מורה. נגיד אני קובע מחיר עם מורה חדש. איך אני מוכיח שכבר עשיתי 8 שיעורים?

פורסם

יש דף כזה שהמורה שלך ממלא ככה הוא יודע להגיש אותך אחרי 28 טסטים (דף חובה כזה ממשרד הרישוי), אתה פשוט מבקש ממנו את זה

ועובר מורה, בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על הטופס הירוק?

פורסם

לא הטופס ירוק.

יש לו כזה דף מעקב מה עושים בכל שיעור והוא מסמן V.

פורסם

לא לשכוח שחשוב מאוד לדרוש ולשמור את הקבלות.

ערב לפני הטסט המורה לנהיגה התקשר אליי ואמר לי שיש בעיה, שחסרים לי 3 שיעורים ל28.

זה היה שקר כמובן, אבל למזלי היה לי מספיק שכל לשמור את כל הקבלות, הקראתי לו אותם אחד אחד עם התאריכים, הוא התקפל ופתאום "מצא" את השיעורים החסרים ביומן שלו ... :xyxthumbs:

פורסם

בקיצור אתה צריך ממנו את האישור שעשית 8 שיעורים ואת הטופס הירוק...

עריכה: ולא איזה אישור שכתוב על איזה דף מסכן כזה ....משהו רשמי עם חתימה רשמית וכו'...

פורסם

אני כשעברתי מורה הוא כתב לי על פתק וחתם על הדף... המורה החדש קיבל את זה.. אבל לגבי הטסט עוד לא יודע כי עדיין לא נקבע.

פורסם

חח גם אני עברתי את זה מזמן. פשוט ניגשתי למשרד (זה בי"ס עם מס' מורים) ודרשתי להחליף מורה כי הוא לא רצה להגיש אותי לטסט. הבטיחו לי שתוך 2 שיעורים יגישו אותי. וכך היה. נכשלתי בטסט ולקחתי עוד 4 שיעורים וניגשתי שוב והפעם עברתי.

רתה לא צריך להתנצל או לפחד. שלח לבי"ס שלו פקס ותאיים שאם לא יתנו לך אישור-תתבע אותם

פורסם
  • מחבר

אני מחליף מורה בגלל שאין לי כוונה לשלם 90 שקלים לשיעור בשביל לנהוג בטויוטה קורולה שנת 97 מטונפת, מתפוררת ומסריחה משתן. אני רוצה מורה עם רכב חדש.

פורסם

אני חייב לציין שזאת הסיבה הכי מטומטמת שאי פעם שמעתי שבגללה מישהו רוצה להחליף מורה לנהיגה.

מילא היית אומר שהמורה מעצבן אותך, אין כימיה, אתה לא אוהב איך שהוא מלמד, אבל בגלל שהרכב לא חדש?

אני אפילו לא זוכר מאיזה סוג היה הרכב שלמדתי עליו נהיגה, שלא לדבר על השנתון... שתהיה בריא :lol:

פורסם

תגידו זה נורמלי לחכות חודשיים בין טסט לטסט? :kopfpatsch:

פורסם

כן זה נורמלי...

פורסם

לצערי הרב זה נורמלי :x

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שזאת הסיבה הכי מטומטמת שאי פעם שמעתי שבגללה מישהו רוצה להחליף מורה לנהיגה.

מילא היית אומר שהמורה מעצבן אותך, אין כימיה, אתה לא אוהב איך שהוא מלמד, אבל בגלל שהרכב לא חדש?

אני אפילו לא זוכר מאיזה סוג היה הרכב שלמדתי עליו נהיגה, שלא לדבר על השנתון... שתהיה בריא :lol:

שיהיה לך לבריאות. לי לא נעים לשבת ברכב מטונף. רכב זה מקור הפרנסה שלו וכמו שאתה לא תעבוד במשרד מטונף אני לא רואה סיבה שהוא ילמד נהיגה ברכב מטונף. וגם אני מרגיש שהוא מחפף ולא שם דגש על כל מיני דברים קטנים.

פורסם

תגידו זה נורמלי לחכות חודשיים בין טסט לטסט? :kopfpatsch:

פאקקק חודשיים?!

אצלנו פה במודיעין אין כזה לחץ על הטסטים.

ניגשתי בדיוק אחרי שבועיים וכל מי שאני מכיר ניגש אחרי שבועיים

איזה סרט זה לחכות חודשיים! :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים