עבור לתוכן

דל חברה מתוקה!!

Featured Replies

פורסם

די נמאס, כל יום מישהו פותח אשכול שהמסך הגיע לו פגום,

זה מעצבן, השיקו מסך טוב, אבל תראו איזה אחוזי בלאי, זה בושה.

מתחילה להיות לי הרגשה שLG ופיליפס מנסות יענו "לדפוק" את דל אז שולחים להם 20 אחוז פאנלים פגומים,

יש איזשהו מסך של LG או פיליפס עם הפאנל המדהים הזה שלהם?

למה שלא נשלח איזה מכתב על שם HWzone משו עצבני שיבינו ויתנו תשובה?

מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע פיקלסים שרופים?

מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע מסך שונה ממה ששילמתי עליו (פאנל אחר)?

סקאי פי.סי מוכנים להחליף לי על פיקסל 1 במעמד הקניה אבל הבעיה שהם רחוקים ממני..

עריכה:

אין על דל החברה הכי טובה שקיימת

פורסם

זה מעצבן, השיקו מסך טוב, אבל תראו איזה אחוזי בלאי, זה בושה.

מתחילה להיות לי הרגשה שLG ופיליפס מנסות יענו "לדפוק" את דל אז שולחים להם 20 אחוז פאנלים פגומים,

יש משהו בדבריך. לא בטוח שזה קשור ל-LG/PHILIPS דווקא. סה"כ המסכים של DELL נמכרים כל-כך הרבה יותר בזול מכל מסך IPS אחר בגודל 20". ייתכן שזה נובע מבקרת איכות קצת ירודה.

עם זאת - אין לשכוח שמדובר במסכים שעשו להם כזה הייפ בפורום, שכולם מתלהבים ומצפים למשהו מעבר למושלם, ושוכחים שלמרות שמדובר בטכנולוגיה איכותית מאוד, אין זה אומר שאין פאקים בייצור.

יש איזשהו מסך של LG או פיליפס עם הפאנל המדהים הזה שלהם?

ה-NEC 20WGX2 הוא מסך רחב שמשתמש באותם פאנלים כמו ה-DELL 2007WFP. אבל בגלל מחירו הגבוה, לא כ"כ הרבה קונים אותו.

למה שלא נשלח איזה מכתב על שם HWzone משו עצבני שיבינו ויתנו תשובה?

הצחקת אותי. למי תשלח? ליבואנים? מה הם כבר יכולים לעשות? לא סביר שהם בוחרים את המסכים שהם מייבאים, ובטח שהם לא פותחים ובודקים אותם. ל-DELL או ל-LG Philips? למה מי אלה HWZone בשבילם?

אולי אפשר לפתוח דיונים בפורומים של DELL - זה מה שאנשים עשו כשהיה הסיפור עם הבאגים של ה-DELL 2407WPF-HC.

מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע פיקלסים שרופים?

לא זניח בכלל. הסיכוי שפיקסל כזה יפריע (אם לא תבלה את כל היום בתקיעת מבטך בו) הוא כבר די זניח.

מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע מסך שונה ממה ששילמתי עליו (פאנל אחר)?

די קטן, לפי המידע על כל המשלוחים האחרונים. כבר הרבה זמן לא שמעתי על DELL 20" עם PVA.

פורסם

אולי אפשר לפתוח דיונים בפורומים של DELL - זה מה שאנשים עשו כשהיה הסיפור עם הבאגים של ה-DELL 2407WPF-HC.

"היה" - למה, עכשיו כבר אין??

פורסם
  • מחבר

תגידו, לנגיד 80 אחוז עבודה שוטפת 20 אחוז משחקים הסמסונג 971P יהיה טוב?

אני יודע שלגיימינג עדיף להתפשר על הכיול בשביל VP930, אבל אני רק מידי פעם משחק..

ובו יש גם אחוזי בלאי כאלו?

פורסם

מצטרף לשאלה.

פורסם

לא, עדיין יש. ולמיטב הבנתי, יהיה תמיד. הייתי צריך להגיד "כשעלה הסיפור".

תגידו, לנגיד 80 אחוז עבודה שוטפת 20 אחוז משחקים הסמסונג 971P יהיה טוב?

אני יודע שלגיימינג עדיף להתפשר על הכיול בשביל VP930, אבל אני רק מידי פעם משחק..

ובו יש גם אחוזי בלאי כאלו?

למה נראה לך שיש מסך בלי אחוזי בלאי?

בוא נארגן איזו מכירה קבוצתית דרך הפורום, שאיזה 50 אנשים יקנו, ותראה בעצמך איך פתאום יצופו פיקסלים מתים וזליגות אור.

הכיול מעניין באמת רק גרפיקאים. לעבודה שוטפת גם ה-VP930 יהיה מצוין. אני לא אוהב את העובדה שחייבים תוכנה בשביל לכייל את ה-971P.

פורסם
  • מחבר

נותנים לי בחנות החלפה על פיקסל אחד ל48 שעות, ללכת על זה?

פורסם

בין הVP930 ל971P נראה לי שעדיף לך הVP930.

כיוון שאתה לא גרפיקאי לא תרגיש הרמת הכיול המקצועית של ה971P. לעומת זאת, בהחלט יתכן שתרגיש במריחות של ה971P.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מזה כיול?

פורסם

ה-NEC 20WGX2 הוא מסך רחב שמשתמש באותם פאנלים כמו ה-DELL 2007WFP. אבל בגלל מחירו הגבוה, לא כ"כ הרבה קונים אותו.

מה שכתוב למעלה נכון. רק רציתי לציין שלמרות הזהות בפאנלים יש הבדל איכותי בין הנק לדל, ככל הנראה בגלל הבדלים באלקטרוניקה (?)

לדוגמא, בנק ניתן לכוון קונטרסט גם כשמשתמשים בכניסת DVI וכמו כן לנק יש יחס ניגודיות דינאמי.

למען האיזון אציין שדל השקיעו יותר בארגונומיה שהיא עדיפה על זו של נק.

פורסם

מה שכתוב למעלה נכון. רק רציתי לציין שלמרות הזהות בפאנלים יש הבדל איכותי בין הנק לדל, ככל הנראה בגלל הבדלים באלקטרוניקה (?)

לדוגמא, בנק ניתן לכוון קונטרסט גם כשמשתמשים בכניסת DVI וכמו כן לנק יש יחס ניגודיות דינאמי.

זה שניתן לכוון קונטרסט וזה שיש קונטרסט דינמי זה לא הבדל איכותי, זה הבדל בפיצ'רים. להגיד מי מהם ת'כלס מראה תמונה יותר טובה אני לא יודע, כי לא ראיתי את ה-NEC בעצמי. אני חושב שכל הערכת איכות סובייקטיבית של שני המסכים הנ"ל זה לעומת זה תתבסס בעיקר על העדפה לטובה או לרעה של הציפוי המבריק.

פורסם

יש לי 2007FP rev A5 שקניתי מLCDTV לפני כמה חודשים ואין עליו פיקסל שרוף אחד.. יש בעיה עם המצבים של המסך (GAMING, DESKTOP) לפעמים אבל לא משהו נורא

פורסם

יחס ניגודיות דינאמי אינו קונטרסט דינאמי. כל השאר אני מסכים למדי אבל לפי גישה זו ש"הכל סוביקטיבי" ניתן גם להגיד שאין הבדל בין מסך TN ומסך IPS.

להזכירך:

1) במבחן ההשוואתי שעשו פה באתר הזה למסכי 24 אינטש, לשלושה מסכים היה פאנל זהה, ובכל זאת נמצאו הבדלים באיכות התצוגה בין המסכים.

2) לאסוס יש גם מסכים עם ציפוי מבריק, ואף אחד לא יעז להגיד שאיכות התצוגה של אסוס ונק זהה.

פורסם

יחס ניגודיות דינמי הוא קונטרסט דינמי, זה בסה"כ תרגום חלקי לעברית.

אף אחד פה לא אמר שאיכות התצוגה ב-Dell וב-NEC היא זהה, אבל אף אחד (כולל אותך) גם לא הביא ראיה חותכת לכך שהאיכות ב-NEC יותר גבוהה. יש הרבה אנשים שמסתנוורים מהציפוי המבריק וחושבים שאין יותר טוב מזה ויש גם הרבה אנשים שפשוט לא יכולים לסבול אותו, ואם אתה משתייך לאחת הקבוצות האלה אתה כנראה לא כל כך אובייקטיבי בעניין הזה.

מה שכן אפשר להגיד זה של-Dell יש פיצ'רים כגון חיבורים נוספים וארגונומיה יותר טובה, ויש פער רציני במחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים