פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים מחבר או קיי הלכתי בנתיים לחנות מחשבים ושמו לי קצת מישחה וגם קניתי מאוורר בקיצר עכשיו החום זה 50...ולמה אני לא רואה את המהירות של המאוורר?
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים או קיי הלכתי בנתיים לחנות מחשבים ושמו לי קצת מישחה וגם קניתי מאוורר בקיצר עכשיו החום זה 50...ולמה אני לא רואה את המהירות של המאוורר?יש מאווררים ללא אפשרות לבקרת מהירות.
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים מה שמחמם לך את המעבד זו הבעיה שהוא כל הזמן עובד.תפתור את בעיית הניצול המוגזם של המעבד (שאמרת שנמצא על 50% כל הזמן.) ותיפתר בעיית החום.
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים מחבר את זה אני הבנתי אבל איך!? עשיתי SCAN אם קאספארסקי ומצע לי טרויאן קטן ואז עשיתי סריקה אם Ad-Aware וזה מצע לי עוד קצת...אבל לעזאזל למה זה יכול להיות?!
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים מחבר או קייי מצתי את הבעיה והיא הקובץ הזה spoolsv.exe והוא טטוחן לי את כל המעבד כשאני מעיף אותו אז אני שומע צליל כזה של רגיעה מהמעבד איך אני צריך להפסיק את הפעלת הקובץ המפגר הזה?
פורסם 2007 בנובמבר 1417 שנים אין לי זמן לבדוק אבל אולי העמוד הזה יעזור:http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/spoolsv/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.