פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים אתה יודע שאתה מכור אמיתי כשאתה מקפיץ את הנושא הזה כי כואב הלב שהוא יישקע... :'(
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים כשאתה מסיים חטיבה והגיע הזמן לבחור מגמה לתיכון, ואתה בכלל לא מברר או שואל מה יש ומזה כל דבר, אתה ישר הולך על טכ"ם כי זה מחשבים.למרות שלא בטוח שאתה תאהב להתעסק עם כל התוכנות האלה... ולמרות שאחרי חצי שנה אתה עדין כותב טכ"ם עם ת'.( אם מישהוא שואל, אני בטכ"ם ואני מרוצה... )
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים לקח לי 20 דקות לקרוא עד לפה... אניוואיז...כש.. אתה הטכנאי השכונתי שכולם באים אליו עם הבעיות שלהםכש.. אתה משתמש בשתי מחשבים בו זמנית ועדיין מרגיש שאתה לא עושה כלום אז אתה מדליק את הטלויזיה
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים כשיש רעידת אדמה והדבר הראשון שאתה חושב לקחת זה כמובן המחשבועוד איך אני לא משאיר אותו רגע אחד לבד.אותו ואת האל פסק.... ;D ;D ;D
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים שאתה מבקש מאבא שלך לעבור למיאמי רק בגלל שיש שם מהירות אינטרנט 100 מגה חחחח..שאתה רוצה לרצוח את המורה למחשבים שהיה לך בבית הספר היסודי רק בגלל שהוא לא מבין כלום במחשבים...כשיש רעידת אדמה והדבר הראשון שאתה חושב לקחת זה כמובן המחשבחח שהייתה רעידת אדמה לפני כמה ימים בעוצמת 4.2 במרכז (הרגשתי אותה..) אז הייתי באמצע חירבון והדבר הראשון שחשבתי עליו זה המחשב ושהמסך לא יתקע בקיר מאחורה חחחחחחחחחחאני חייב להגיד שהאשכול הזה הוא אחד הטובים.. שימו בנעוץ.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אתה יודע שאתה מכור שאתה מחובר כמוני לאתר, זמן שהייה כולל בפורום: 40 ימים, 6 שעות ו-3 דקות.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים לקח לי 20 דקות לקרוא עד לפה... אניוואיז...כשאתה קורא דיון שלם, למרות שיש בו כבר 19 עמודים, רק כדי שלא יהיו לך פערים ולא תבין על מה מדברות התגובות בעמוד האחרון...
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אתה יודע שאתה מכור שאתה מחובר כמוני לאתר, זמן שהייה כולל בפורום: 40 ימים, 6 שעות ו-3 דקות. עקפתי אותך זמן שהייה כולל בפורום: 40 ימים, 12 שעות ו-20 דקות. סך הכל הודעות: 999 הודעות
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים עקפתי אותך זמן שהייה כולל בפורום: 40 ימים, 12 שעות ו-20 דקות. סך הכל הודעות: 999 הודעות עקפתי את שניכם.. זמן שהייה כולל בפורום: 82 ימים, 20 שעות ו-0 דקות. סך הכל הודעות: 1,437 הודעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.