פורסם 2003 במרץ 2422 שנים היי , קיבלתי את הGigabyte Radeon9700 proאחרי שהתקנתי את ה sp1 \ nforce \ DX9התקנתי את Catalyst 3.2זה התקין , ביקש לעשות רסטרט... ואמר משהו על בדיקות , לא ממש הבנתי.שהוא חזר מהרסטרט , הוא הפעיל את המחשב על 640\480ומשום מה שניסיתי נגיד להוזיז חלונות , או לדפדף בדפי אינטרנט , זה היה ממש איטי... כאילו בלי פריימים...(המחשב עצמו פעל בסדר..)בכל מקרה , עשיתי רטסרט וזה הסתדר.. ואין לי מושג אם זה התקין את הדרייבר או לא.. שאני לוחץ עלsettings > Advancedאני לא רואה את כל האפשרויות שאמורות להיות שם.. יש לי לא יותר מ4-5 לשוניות... ואמורים להיות לפחות 10.. של הכרטיס. זה מוזר..וגם בDevice managerיש לי שםRadeon 9700Radeon 9700 secondery?!?וכתוב לי בדיירבר של שניהם : Driver Version : 6.14.1.6307אני רגיל לגי פורס שלי , שהיה פשוט כותב את הגירסא... אז... איזו גירסא יש לי? 3.2 ?ולמה אין לי את כל האפשרויות. תודה מראש.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אתה צריך להוריד את control panel של ATI הוא נותן לך את כל שאר הלשוניות והאפשרויות תיכנס לאתר של ATI >דריברים ושם תוריד אותו...
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים כנראה ההתקנה לא הלכה חלק והתפקששו כמה דברים. פשוט תמחק את הדרייברים ותתקין מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.