פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים 1)שמעו אני רוצה לעשות איזה סרט קטן כזהאני משתמש בתוכנה Windows Movie Makerאני מעתיק סרט מסויים לWindows Movie Maker רשום לי הקובץ C:Documents and Settingsאסי.222OQMRE1RI4AVHשולחן העבודהBanlieue_13_FRENCH_DVDRip_XViD-TheNewSquad-GGT.wmv אינו חוקי מפני שהוא אינו מכיל כל מידע.מה הבעיה?2) אני מחפש תוכנה שמקליטה משחק מסוים שיקליט תמשחק לסרט ........3)יש סרטים מסוימים שאני מוריד מי האינטרנט ועכשיו הסרט לא זז אי אפשר להוזיז תסרט עם החץ של קדימה ואחורה זה פשוט חייב לזוז לבד.......איך אפשר לסדר את זה ? למי שמכיר תבעיה ?????????? תודה יום טוב!!!!!!!!
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים 1. תבדוק שהסרט בפורמט ובקידוד שהתוכנה יכולה לעבוד איתו, אם לא תקודד אותו מחדש בתנאים שלה.2. FRAPS3. זאת באמת בעיה מוכרת, תנסה לקודד את הסרט מחדש עם תוכנה יעודית להמרה.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר תודה רבה אחי עם איזה תוכנה אבל לקודד סרטים ???[br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 15:00:39תגיד אחי נכון בתוכנה Frapsאני מקליט קטע מי סרט בדיוק קטע של חצי דקה זה עושה ללי 100MB מה כולכך הרבה?איך אפשר להוריד שיהיה יותר נורמלי כצת?
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים יש המון תוכנות לקידוד והמרת סרטים, אני השתמשתי ב WINAVI אבל אני יודע שיש יותר טובות ממנה, לא זוכר כרגע שמות... תעשה חיפוש בפורום או באתרי תוכנות.בקשר ל-FRAPS, זה כנראה קידוד לא מספיק דחוס, מצד אחד אולי יש לזה יתרון באיכות תמונה, מצד שני אם אתה רוצה לצמצם בנפח תבדוק אם בתוכנה עצמה יש אפשרות לבחור קידוד אחר, ואם לא כנראה שמה שנשאר לך זה רק לקדד מחדש בדחיסה גבוהה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.