עבור לתוכן

התייעצות לפני רכישת כמה מאווררי S-Flex

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות 3-4 מאוורי Scythe S-Flex 120mm

http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7570

אני הולך להתקין אותם על המחשב החדש שלי:

מארז Antec 3700 Black Quiet Edition עם מקום ל-2 מאוורי 120 (אחד מקדימה אחד מאחורה)

Intel Quad Core Q6600 עם אוברקלוקינג ל-3.2 עד 3.6GHz.

Scythe Ninja Plus (יש לי אחד חדש באריזה ואני לא הולך להחליף)

ABit IP35, 2GB DDR800, nVidia 8600GT Passive Cooling, 3 HDDs

אני מתכנן לשים S-Flex אחד בקדמת המארז, אחד באחורי המארז.

כמו כן אני מתכוון לשים S-Flex על ההיט סינק של הנינג'הץ האם יש דרך יציבה ונורמלית להתקין 2 מאווררים על הנינג'ה?

לפלקס יש 3 גרסאות והמחיר זהה (רק הרעש שונה): 33CFM, 49CFM, 64CFM.

האם כדאי לקנות את כל השלישיה\רביעיה בגירסה הכי חזקה של 64CFM? מה דעתכם?

פורסם

אוקי אז ככה.

נתחיל בזה שמדובר במאוררים מעולים! ברמה באמת גבוהה מאוד!

ההבדל בין הגרסאות הוא בכלל לא רק רמת הרעש. ה-33CFM, 49CFM, 64CFM זה לא שמות, אלה כמות האוויר שהם דוחפים.

ככה אתה כבר מבין שקיים יחס ישיר בין רמת הרעש לכמות האוויר המוזרמת דרך המאורר. פשוט בגלל מהירות סיבוב גבוהה יותר.

עכשיו, ישלי 2 כאלה במארז. את הגרסה האמצעית (20.1dBA 49.0CFM) ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה מאוד!

שקטים יחסית, מאוררים מצויין ושווים כל שקל!

ההצעה שלי אליך, אם חשוב לך השקט, קח מאוררים כמו שלי. או לפחות שתיים כאלה למארז, ובשביל המעבד קח אחד חזק.

אם השקט לא משנה, לך על החזקים יותר (28.0dBA 63.7CFM).

אבל רק שתדע, 30dBA זה כבר רחוק משקט מוחלט. ובהחלט יהיה אפשר לשמוע אותם עובדים (3 כאלה במיוחד כן.. )

אי אפשר ליפול עם מאוררים של Scythe =]

תתחדש, פיטר ;)

פורסם

אם יש כוונות להגיע ל 3.6GHZ ממליץ בחום להוסיף מאורר מעל המוספטים.

בנוסף - אם המארז מגיע כבר עם ספק - זה ספק של 350W. ....מציע שתתייעץ בפורום ספקים לגבי יכולתו בהחזקת המערכת הנ"ל עם OC.

פורסם
  • מחבר

כמובן, אני קונה Seasonic 430W במקום הספק המובנה ;D

אני לא צריך מחשב ממש ממש שקט, אבל גם לא רוצה שיהיה רועש כמו מזגן. נראה לי באמת אקח את הגירסה האמצעית *2 למארז + את הגירסה החזקה לנינג'ה.

1. האם מישהו הצליח לשים 2 מאווררי 120 על הנינג'ה? (מקדימה ומאחורה)

2. עשיתי חיפוש ולא הגעתי למסקנה כיצד אפשר לקרר את המוספטים (קירור אויר) בלוח Abit IP35 Pro. הצלעות הן במוספטים והן בגשר הצפוני מוזרות ולא יוצרות משטח ישר שאפשר לעגן עליו מאווררים. מה עושים? :(

מישהו כאן הצליח לקרר את המוספטים שלו כראוי? (או אולי את הלוחות המתחרים Gigabyte P35-DS4, Asus P5K-E וכו')

פורסם

למה אתה הולך על הנינג'ה?

יש קירורים הרבה יותר טובים במחיר שלו.

פורסם

עשיתי חיפוש ולא הגעתי למסקנה כיצד אפשר לקרר את המוספטים (קירור אויר) בלוח Abit IP35 Pro. הצלעות הן במוספטים והן בגשר הצפוני מוזרות ולא יוצרות משטח ישר שאפשר לעגן עליו מאווררים. מה עושים? :(

מישהו כאן הצליח לקרר את המוספטים שלו כראוי? (או אולי את הלוחות המתחרים Gigabyte P35-DS4, Asus P5K-E וכו')

אין גוף קירור THIRD PARTY למוספטים ל - IP35PRO

THERMALRIGHT מייצרת מספר גופי קירור למוספטים של לוחות אחרים (לא יודע אם ניתן להשיג אותם בארץ)

לגבי המאורר מעל המוספטים פשוט תצטרך לאלתר....יתכן ותוכל לנסות לחברו לגוף קירור של המעבד ולכוון אותו לכיוון המוספטים.

פורסם
  • מחבר

כי כבר יש לי נינג'ה סגור באריזה בבית שקניתי פעם.

לא משתלם למכור אותו במחיר הפסד ולקנות משהו יקר יותר.

אבל סתם לסבר את האוזן, מה הרבה יותר טוב במחיר שלו?

האם יש לוח אחר (P35 בערך באותה הרמה) שלו יש פתרונות יותר טובים לקירור המוספטים \ צ'יפסט?

פורסם

ראיתי שיש לאחת החברות הגדולות (תרמלטייק, קולרמאסטר, אחת מאלה. לא זוכר איזו) מוצר נחמד שיכול להתאים לך. מאוורר 120 (או 80? לא זוכר) שיושב על זרוע גמישה עם קליפס. אתה תופס את הקצה של הזרוע על דופן הלוח וממקם/מכוון את המאוורר איך שבא לך. נראה לי שראיתי את זה אפילו באיזו חנות מקוונת בארץ.

פורסם

הלוחות של GB, מגיעים עם פתרון קירור טוב יותר ובאותו רמת מחיר.

3710.jpg

ובנוסף לכך, הלוחות היותר יקרים של ASUS, מגיעים עם מאוורר תואם לקירור המוספטים.

case_inside_cpufans.jpg

contents7_fans.jpg

פורסם
  • מחבר

ה-Gigabyte P35-DS4 נראה טוב, אני שוקל אותו באמת שוב ;D יש לו גם חסרונות כי לא כל היטסינק יכנס אליו וגם המיקום של ה-SATA גרוע.

ה-Asus Blitz Formula עולה 1400 ש"ח, קרי 50-60% יותר מהלוחות האחרים. הוא אדיר (גם לפי הביקורות), אבל זה מוגזם בשבילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים