עבור לתוכן

קביעת סטנדרטים !!!

Featured Replies

פורסם

אני חושב שאתם יורים לעצמכם בראשים (מנהלי הפורום)כשאתם מאפשרים הצגה של גועל נפש.

הניסיון להצטייר כפורום מקצועי ,שעוסק בנושא O/C ומודינג נוחל כשלון ומראה כמה אתם בעצם ילדודס שמשחקים עם משאבות ומיכלי מים.

מישהו מכם נכנס לפורום בחו"ל וראה גועל כזה ?

אם אתם לא תקחו את עצמכם ברצינות אף אחד אחר לא יעשה את זה בשבילכם !!!!!

ובמקום להגן עליו (כולם יודעים במי מדובר) צריך לתת לו בראש .

משום שסוג כזה של פרוייקט לא משפר אלה מדרדר אתכם .

ותזכרו דבר אחד: אין דבר כזה חצי עבודה.

והתמונות שפורסמו גובלות בגועל !!!!!!!

תתפסו את עצמכם בידיים !

באהבה. :)

פורסם

אדון ליגיונר היקר!

עוד לא ראיתי פה עבודה שלך, אז לך אין זכות לומר דבר!

העבודה שפורסמה היא עבודה יפה לדעת רבים. ויש בארץ פרוייקטים שלא נופלים מאלו שבחו"ל.

שבארץ יהיו מוצרים למודינג, ועוד במחיר סביל אני מבטיח לך שתראה הרבה יותר.

מה שגם העבודה הספציפית שפורסמה היא עבודה שהתחילה מכלום חוץ מבלוק! היא נראת מצויין!

אם הפורום הזה לא מראה את הרמה המתאימה לך, אף אחד לא מכריח אותך להישאר פה!

פורסם
אם הפורום הזה לא מראה את הרמה המתאימה לך, אף אחד לא מכריח אותך להישאר פה!

כנל לא יכולתי לנסח טוב יותר

פורסם

אני מסכים איתך חלקית, אבל זה שהוא מנהל הפורום לא אומר שכל הפרוייקטים שלו חייבים להיות מושלמים והכי מקצועיים שיש

אם זה מה שהבן אדם עשה וזה מספק את הסחורה ומספק אותו אז שיהיה לו לבריאות.

ומי אמר שזה חצי עבודה? זה כבר אחרי הרבה עבודה.

אני אישית לא ממש אהבתי את האסטטיות של הפרוייקט אבל זה לא אומר שאני יתחיל לרדת על מי שעשה אותו,

אני פשוט אמנע מלהגיב וזהו.

ועוד דבר זה לא המקום לתרד הזה כמו שמקומו של התרד עליו אתה מדבר גם לא פה וכל הדבר המכוער שהלך פה היה צריך להנעל ישר.

הית צריך לפתוח את התרד הזה ב "על האתר והפורום".

ול Maphisto אין לי שום דבר נגדך או נגד הפרוייקט שלך. הפרוייקט שלך מראה שגם בלי תקציב שמן אפשר לעשות

מערכת קירור מים.

פורסם

אני מסכים איתך חלקית, אבל זה שהוא מנהל הפורום לא אומר שכל הפרוייקטים שלו חייבים להיות מושלמים והכי מקצועיים שיש

אם זה מה שהבן אדם עשה וזה מספק את הסחורה ומספק אותו אז שיהיה לו לבריאות.

ומי אמר שזה חצי עבודה? זה כבר אחרי הרבה עבודה.

אני אישית לא ממש אהבתי את האסטטיות של הפרוייקט אבל זה לא אומר שאני יתחיל לרדת על מי שעשה אותו,

אני פשוט אמנע מלהגיב וזהו.

ועוד דבר זה לא המקום לתרד הזה כמו שמקומו של התרד עליו אתה מדבר גם לא פה וכל הדבר המכוער שהלך פה היה צריך להנעל ישר.

הית צריך לפתוח את התרד הזה ב "על האתר והפורום".

ול Maphisto אין לי שום דבר נגדך או נגד הפרוייקט שלך. הפרוייקט שלך מראה שגם בלי תקציב שמן אפשר לעשות

מערכת קירור מים.

זה בסדר גמור שאתה לא אוהב אותו וגם מותר לך להגיב. אבל! אם אתה מגיב ואומר שמשהו לא בסדר אז תן עצה לסדרו או מה אתה היית עוש בנדון. זה מה שנקרא ביקורת בונה

פורסם

הממ.. נראה לי שפספסתי כאן משהו.. מה קרה בין Maphisto וחלק מהמשתמשים ? למה כולם רבים בזמן האחרון ? :-X

פורסם

ל Ligioner היה לך נעים אם אתה הית מפרסם את הפרוייקט שלך , שהוא נגיד לא הכי יפה שבעולם אבל נגיד שזה היה המכסימום שהית

יכול לעשות וכל אחד פה היה בא ומשמיץ אותך ואומר לך כמה שזה מכוער ומגעיל וזה לא רמה?

פורסם
  • מחבר

יופי קדימה !!!!! :AR15:

שים לב נהוראי (אם יכולת הניסוח לא קיימת אל תשתמש בה !) :AR15:

שיבי שוב אתה :אני מתייחס לפרוייקט ספציפי (ואתה יודע על מה מדובר)

אני אומר כל הכבוד על הבנייה וזה שעושים יש מאין !!!

אבל , אבל , אבל זה מגעיל .

מודינג זה לקחת משהו לשפר ולעשות גם יעיל וגם יפה !!!

אין חצי עבודה !!

אסתטיות היא חלק בלתי נפרד מהמשחק......(כנראה שפשוט שכחתם).

חבל.

פורסם

זה לא בגד או שיעור עיצוב

זה מערכת שאמורה לקרר !!!!

הפעולה הראשונית והעיקרית שלה היא קירור המעבד ולא אבזר לחדר!!!!

אם יפה לו סיילוטייפ מה טוב !!!

ומה הבעיה לעשות טנק מים יפה אבל מתוך בחירה עופר החליט לעשות משהו שהוא נותן ביצועים ולא

בהכרח יופי בכל אופן שתציג רמה כמו שלו

ותבנה מערכת מים אחר כך תיהיה לך זכות דיבור...

פורסם

ושוב אני בא ואומר לך שלכל אחד יש רעיון שונה, אתה רוצה פנטיום 1 133 שנראה כמו מיליון דולר והוא רוצה מערכת פיצוץ שנראה קצת פחות טוב. היא עדיין מושכת את העין. ושוב לדעתי היא גם נראת לא רע!

פורסם

אני חושב שאתם יורים לעצמכם בראשים (מנהלי הפורום)כשאתם מאפשרים הצגה של גועל נפש.

הניסיון להצטייר כפורום מקצועי ,שעוסק בנושא O/C ומודינג נוחל כשלון ומראה כמה אתם בעצם ילדודס שמשחקים עם משאבות ומיכלי מים.

מישהו מכם נכנס לפורום בחו"ל וראה גועל כזה ?

אם אתם לא תקחו את עצמכם ברצינות אף אחד אחר לא יעשה את זה בשבילכם !!!!!

ובמקום להגן עליו (כולם יודעים במי מדובר) צריך לתת לו בראש .

משום שסוג כזה של פרוייקט לא משפר אלה מדרדר אתכם .

ותזכרו דבר אחד: אין דבר כזה חצי עבודה.

והתמונות שפורסמו גובלות בגועל !!!!!!!

תתפסו את עצמכם בידיים !

אני יגיד לך את האמת ,כשאני רואה פורומים בחול עם מחשב בתוך טוסטר או מחשב בתוך רמקול או משהו כזה ,אני אומר ואללה שיהיה

בריא כמה זמן יש לו (מי שעשה את זה) וזה לא עושה לי כלום חוץ מלחשוב על כמה מאות דולרים זה עלה.

אני חיפשתי מראש מערכת כזאת שמתאימה למה שאני רוצה .

מה שבניתי הוא בדיוק זה !

המיכל הוא בדיוק מה שרציתי -שוב לא רוצה צינורות מים בתוך המחשב .

הראדיטור -שוב אני בחרתי (אני וחבר פרקנו את הנשמה על האופנוע ההוא בכדי לפרק אותו )

הבלוק מעולה לדעתי.

חוטים הועברו לצד השני של המארז.

אני מבחינתי המחשב שלי הוא בדיוק מה שאני רציתי .

אני לא מבין פתאום כל הארץ נהיו מודרים כבדים ,

בו נתחיל מהפרויקטים "עלובים" כמו שלי ואז נעבור ל"יצירות אומנות " כמו שאתה מגדיר.

אם משתמש אחד בפורום אומר לעצמו -ואללה גם אני יכול לבנות משהו (אפילו כזה מכוער לפי דבריך) ובונה משהו !!

אז אני אומר שאני את שלי עשיתי וגרמתי למשהו להתעניין בזה .

אם אתה מודר כבר(ומתעסק רק ביצירות אומנות) אני מציע לך ללכת ללובר שם כנראה הציפיות שלך יתגשמו .

כי על כל מרצדס קופה יש אלפי טיוטה (או סובארו) ומה לעשות הם הרוב ,אז תגיד מה שאתה רוצה על הפרויקט !

בשום פנים ואופן זה לא יהפוך למסע השמצות נגד משתמשים (אני או אחרים).

אז או שתשתל בכיף (באמת בכיף) ותלמד לקבל גם דברים שהם לא לפי הסטנדרטים שלך

או שתדיר רגליך (זה מה שאני הייתי עושה ממקום שאני לא הייתי אוהב,ומה לעשות האתר הזה הוא כמו הבית שלי) .

פורסם

מערכת המים שלו באמת דומה יותר למערכת ביוב ... אבל המלצתי לו מה הוא יכול לשפר בא לא שהוא חייב להקשיב לי פשוט אמרתי מה שיש לי להגיד זה הכל . אבל זה באמת לא מיקצועי .

וזה שטעמו לא כטעמי לא מפריע לי בכלל ...

פורסם

מערכת המים שלו באמת דומה יותר למערכת ביוב ... אבל המלצתי לו מה הוא יכול לשפר בא לא שהוא חייב להקשיב לי פשוט אמרתי מה שיש לי להגיד זה הכל . אבל זה באמת לא מיקצועי .

אתם הורגים אותי! מה הבעיה שלכם? מילא יש לכם משהו רע לומר אימרו זאת באלגנטיות ובכבוד! הבנאדם השקיע זמן על הבניה וההכנה! זה מאד מאד לא מכובד מה שאתם עושים.

יש לכם משהו רע לומר נסחו זאת כמו שצריך: "מערכת המים שלא לא לטעמי"

"לא אהבתי את המיכל, דורש שיפור לדעתי....."

אבל סתם ללכלך זה עושה אותם מגעילים ולא את הפרוייקט!

פורסם

שמע לא איכפת לי אפילו שזה יהיה בגלריה ... זה מתאים לו, הוא אוהב את זה, אני שלם עם זה, זה לא מפריע לי בכלל פשוט אמרתי את מה שאני חושב . אני לא אומר שאסור שהוא יפרסם את זה, או משהו כזה, כי לדעתי אין פה לאף אחד זכות כזאת כי זהו אתר אוביקטיבי לכל דבר !

פורסם

The one that can't create can only criticized

ובלי קשר גם ביקורת אפשר להעביר בצורה מכובדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים