פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מזמן היה לי רעיון להכין שולחן בסגנון אבל אפעם לא יצא לפועל בעקבוץ חוסר בתקציב ובכלים.אני ממש אוהב את הביצוע ואת הרעיון של הפאנל הזה שאתה רוצה לעשות. מושלם! ;Dהצעה קטנה, אולי הפאנל יהיה חלק מאחת הרגליים? סוג של מובנה ברגל?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר הצעה קטנה, אולי הפאנל יהיה חלק מאחת הרגליים? סוג של מובנה ברגל?שלילי, אין מספיק מקום בשביל זה.
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר עדכון!! סוף סוף קיבלתי היום את רגליות השולחן לאחר שהן חזרו מציפוי כרום ויצאו מבריקות כמראה. קצת תמונות של ניסוי כלים:
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מחבר תודה. עדכון נוסף, היום חיווטתי את כל העסק ועשיתי בדיקה לראות שכל הנורות דולקות: מחזיקי הלדים עם הלדים בפנים: כאן ניתן לראות את כניסת המתח לשולחן: יש צורך להכניס את החלק לתוך הרגלית בלחץ, לכן נעשה שימוש בפטיש עם ראש גומי קשיח וכמובן כיסיתי אותו עם מגבת שלא ישרט: על השולחן אני כנראה אשים יריעת גומי שחורה, עדיין לא החלטתי אם אני אשים אותה או לא: תושבת השולחן מורכבת: עכשיו בדיקה לראות פחות או יותר את התוצאה של התאורה ברגליות, מכיוון שהנגדים ששמתי מותאמים להורדה של המתח מ 12 וולט התאורה כאן חלשה ממה שהיא אמורה להיות בסוף וזאת משום שעשיתי שימוש ב 6 וולט לבדיקה: זהו, מקווה שעד סוף השבוע יהיו כבר תמונות של השולחן ועליו המסכים
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מחבר עדכון נוסף!!1אחד טוב, זה ממש ממש לקראת סיום והנה עוד כמה תמונות במקום הטבעי שלו: היום הדבקתי לתחתיות הרגליים את חתיכות הגומי שהכנו כדי להעניק לשולחן יציבות מפני החלקה דבק דו צדדי: הלוח עצמו חושף עצמו בפעם הראשונה השולחן עם תאורה ברגליים: תאורה על הלוח העיקרי: הלוח מואר רק עם לד אדום בודד (בתכנון יש מספר לדים), אולי אני אעשה מעבר של צבעים אדום > כתום > ירוק > כחול עוד לא החלטתי, אני אעלה תמונות של זה בעתיד. וכמובן יש עוד ליצור את קופסאת השליטה שתקבל מתח 12 וולט מהמחשב והתאורה של הרגליים תהיה רצינית יותר. השלב זה אני מוותר על יריעת הגומי שתהיה על השולחן כי זה מכער אותו.
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים ממש יפה.. כל הכבוד רק המקלדת לא ממש מתאימה יש בזה משהו... שני LCDים מודרניים, עכבר פ33ה, Altec lansing ATP3 שכבר מזמן הפכו לסטנדרט, לדים שיאירו את הכל - ופתאום מקלדת שנראית כמו מלפני 50 שנה... OUCH :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.