פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר הנוזל הוא אכן מיועד לקרור. שמעבדים מתכת היא מתחממת די הרבה.הפרספקס שיהיה בתחתית הרגליים יהיה מוברג ולא מודבק.עכשיו אני חושב על שילוב של תאורה.את הרגליים אני אאיר עם תאורה כחולה, את הלוח אני לא יודע עדיין.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר הפעם העדכון יתמקד ברגליות (חלקי הפרספקס) של השולחן: הפרספקס שיהפוך לחתיכות עגולות בסופו של תהליך: התחלת העיבוד: התוצאה: לאחר מכן יצרנו חור קטן במרכז שאליו יכנס חלק מהלד: החלק המכני של הפרוייקט קרוב לסיומו. כל שנותר הוא לחורר את רגלי השולחן (מהאלומיניום) וליצור תושבות ללדים.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מדהים!אבא שלך מתעסק בפרספקט? כי המכשור נראה די יעודי לדבר.בכל אופן עבודה מדהימה!
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר את הלוח הספציפי הזה קיבלתי לפני כמה שנים אבל בגדול אני קונה את מה שאני צריך. יש מספיק חנויות שמוכרות פרספקס.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים עבודה טובה מאוד טובי, אני מצפה לראות את השולחן הזה כבר גמור וכמובן עוד פרויקטים ברמה כזאת
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מעבר לכך שהעבודה מרשימה ויוצאת מן הכלל, גם חלק מהצילומים שלך ממש ממש טובים
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים טובי, עבודה באמת מושלמת עם הציוד הנכון והחומרים הנכונים.כל הכבוד על ההתקדמות ובהצלחה בהמשך,Aviko
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים מחבר תודה רבה לכולם. היום יצא לי לעשות עוד התקדמות קלה, חוררנו חורים בבסיסי השולחן על מנת להשחיל את צינורות הפרספקס שיעבירו בתוכם את חוטי החשמל. מכיוון שלא עשיתי את זה אצל אבא שלי היום מסיבות טכניות אין צילומים של תהליך העבודה עצמו אבל יש תמונות של התוצאה והרי הן לפניכם. כמעט כל חלקי הבסיס (למעט תושבת הלד שעדיין לא יוצרה): וכל העסק מורכב: זהו להיום עדכונים בהמשך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.