פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים נשמע מעניין, הביאו פה רעיון טוב לקנות שתי לוחות בעובי 10MM כל אחד לכרסם באמצע ולהדביק את שתיהן.....
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים מחבר סוף סוף יש עדכון משמעותי. היום יצא לי להיות אצל אבא שלי והתחלנו לעבוד על השולחן. לוח הפרספקס עולה על שולחן הניתוחים על מנת ליישר את הדפנות שלו: כאן ניתן לראות את תהליך הכרסום, השתמשנו (בעצתו של אבי) בכרסום חריצים על מנת שתהיה טקסטורה קלה בדפנות. לאחר מכן עברנו לרגליים של השולחן אשר יהיו מיוצרים מאלומיניום. ניתן לראות את החומר לפני העיבוד שלו: כאשר מתחילים לעבוד יש צורך "לקחת שבב" לכל אורך האלומיניום על מנת להסיר את השכבה החיצונית כדי לקבל מראה אסטטי יותר: כאן עשינו בדיקה עם סבון לפוליש ובדים כדי לראות את רמת ההברקה שאנחנו מקבלים: לפי התכנון בכל אחת מהרגליים יהיה לד אשר יאיר חתיכת פרספקס שתהיה מתחת לרגל, לשם כך יש צורך בהכנת תושבת ללד שתכנס לתוך הרגל ותחזיק אותו במקומו. החומר ממנו התושבת תיוצר נקרא אוקולון שכנהוג אצלנו זהו שם כללי לחומר קיבל את שמו ממוצר פלסטי מסחרי בשם אקולון. החומר הוא פולימר הדומה לטפלון וכך הוא נראה לפני עיבוד: את התושבת ללד נייצר בהמשך. כעת יש צורך להמשיך וליצור את הרגליים של השולחן עם החור בפנים לכנסת האוקולון: עכשיו חותכים את החומר לגודל הרצוי (גובה השולחן יהיה כ 70 מ"מ): את לוח הפרספקס אנחנו נניח על הרגליים ללא חיזוק של ברגים. משקל הלוח והמסכים יהיה מספיק כדי למנוע ממנו לזוז. למרות זאת אנו ניצור מדרגה ברגליים וחורים מתאמים בפרספקס כדי למנוע תזוזה ובכך נשפר את היציבות של כל השולחן: והתוצאה הסופית של רגל אחת: זהו להיום, צפו לעדכונים נוספים
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים הפרוייקט אומנם לא ממש קשור למודינג אבל אני יכול להעריך את העבודה. תמיד אהבתי לראות כלי עבודה כבדים בפעולה מצפה לעדכונים נוספים
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מחבר תודה רבה לכולם. את המשקל של הלוח לא יצאה לי לבדוק אבל הוא די מאסיבי טוב, היום יצא לי לנו לעבוד עליו עוד ולהתקדם משמעותית בבניה. היום הספקנו לייצר את שלושת הרגליים הנוספות, בין הרגליים יהיה צינור פרספקס שקוף אשר יכיל את חוטי החשמל בין כל הרגליים. ניתן לראות בתמונה הבאה את תהליך הבדיקה שביצענו כדי לחשב את מיקום הרגליים שיהיו במרחק מספיק בהתאם לצינור שהיה ברשותנו: לאחר שקבענו היכן כל רגל תשב יש כרסמנו חורים בלוח הפרספקס: ובדיקה שהכל יושב כמו שצריך לאחר כרסום החורים: בחלקו האחורי של השולחן יהיו מספר לדים שיאירו את כולו לשם כך יש צורך בתעלה לחוטים. ליצירת התעלה השתמשנו במסור בעובי 3 מ"מ מה שאומר שיש צורך לחזור על התהליך פעמיים כדי לקבל תעלה של 6 מ"מ שהלדים יוכלו להיכנס בחופשיות: זהו להפעם, מקווה שנספיק להמשיך את העבודה בשבוע הבא. נשאר להכין את תחתיות הרגליים מפרספקס ואת תושבות הלדים שיכנסו לתוך הרגליים. כמו כן יש לפתוח חורים ברגליים כדי להשחיל את צינור הפרספקס.
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים טובי, אני ירוק מקנאה. עבודה מדהימה! אני כבר קצר רוח לראות את התוצאה הסופית. אגב, אמרתי לך כבר שהרגליים מזכירות לי צינור לחנקן נוזלי?
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים הנוזל הזה שנראה כמו שתן שמוזרם על רגליים, זה שמן \ נוזל קירור?חוץ מזה, עבודה נקייה ויפה.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים יפה מאוד.... הרגליים של המעמד יהיו מודבקים למשטח פרספקס? (לא בדיוק הבנתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.