פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים בעקבות חוסר המקום על השולחן החלטתי לעשות מיני מדף ששני המסכים ישבו עליו ומתחתיו יכנסו המקלדת והעכבר. את המדף עצמו אני אכין מלוח פרספקס בעובי של 20mm אורך 700mm ורוחב של 260mm. הרגליים שלו יהיו גלילי אלומיניום וכמובן איך אפשר פרספקס ללא תאורה מקדימה אני מתכנן שיהיו בשולחן כניסות USB וכניסה לאוזניות + מיקרופון שיתחברו למחשב. הנה לבנתיים כמה תמונות של הפרספקס שנמצא ברשותי:
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים איך תכננת להעביר את הכבלים של ה USB והאודיו במדף?אחלה רעיון לפרוייקט בהצלחה!
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר מכרסם תעלות בתחתית הפרספקס ובפנאל הקדמי שלו.למעלה מתוכנן משטח דק מגומי כך שלא יראו את כל הכרסומים.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים אולי לא הבנתי אותך נכון....אבל, לא עדיף לכרסם את התעלות בחלקו העליון של הפרספקס ועל זה לשים את המשטח גומי?ככה גם מי שיסתכל מלמטה יוכל לראות שהכל אסטטי...
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר קודם כל אף אחד לא יסתכל על זה מלמטה דבר שני אם אני מכרסם מלמעלה ושם על זה את הגומי זה יצור שקע כאשר יהיה על אותו אזור לחץ מכיוון שהגומי לא קשיח עד כדי כך. ואחרי שחשבתי על זה עוד קצת, ייתכן ואני בכלל לא אחרוט עליו את התעלות האלו ואני אבנה איזו תוספת שתשב טוב בצד. כמו כן החלטתי לעשות רגליות שהתחתית שלהן תהיה מפרספקס שגם הוא יהיה זוהר.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים תודה על ההסבר באמת לא חשבתי על זה... אבל אתה לא חייב להדביק לזה גומי שיהיה מתוח בהכרח, אולי אפילו חתיכה מפלסטיק בעל טקסטורה מתאימה שתחתך לגודל המתאים... בהצלחה עודד.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים היית צריך לקנות שתי לוחות באותו גודל רק כל אחד בחצי מהאובי של זה שקנית ואז היית יכול לכרסם קצת מכל אחד ואז מחבר אותם עם דבק ואז החוטים היו עוברים דרך האמצע והיה חוסך לך את כל הבעיות האלו
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים תשמע, אני מברך אותך על היצירתיות שלך ממש כל הכבוד !! לא חשבתי על זה והתוספת של המיני-פאנל הזה מקדימה יכולה להוסיף המון ! מחכה לעידכונים....
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים מה עם העדכונים!??!? חח תפנה תמכונות האלה כברר חח (עם הן לא מתפנות לבד תפנה בכח!!!D: חחח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.