עבור לתוכן

זקוק לאפדייטים בשביל הווינדואוס שלי

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם יודעים מיירוסופט יוצאת נגד בווינדואוסים הלא חוקיים, האפדייטים שהם שמים לאלה שמשתמשים בלא חוקי הם אפדייטים שמזיקים למחשב. עכשיו אני כידוע אני חושב כמו רובנו, משתמש במערכת הפעלה לא חוקית ולכן אני לא יכול לעשות אפדייט לווינדואוס שלי וכמנו כן לתקן את הבאגים שלו. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו ווינדואוס אקספי פרופשיונל חוקי ויכול לישלוח לי את ההתקנות שלו...

ובכן ההתקנות נמצאות בתקיית הווינדואוס אם אינני טועה הם נמצאים באיזו שהיא תקייה.

תודה רבה למי שישתף כאן תגובה או ישלח לי את האפדייט או יתן לינק.

תודה מראש.

פורסם

דבר ראשון אתה מבקש לכאורה דבר לא חוקי.. כדאי שתקרא את תקנות הפורום ותגלה שזה אסור באתר הזה.

דבר שני לדעתי אתה טועה, מיקרוספוט לא יכולה להבחין בין משתמש שקנה את התוכנה שלה לבין אחד אחר שפרץ אותה או שהתקין גירסה מסחרית שלה. במילים אחרות אין לך מה לחשוש מעידכון באתרים של מיקרוסופט כי לכל הידוע אין הבדל בין עידכון אשר יותקן אצלך לבין עידכון שיתוקן אצל משתמש אחר שקנה את המערכת.

פורסם
  • מחבר

קודם אני לא מבין מה לא חוקי פה

אני מבקש ממי שיש לו ווינדואוס עם סאריאל חוקי שישלח לי את האפדייטים שלו, אז מה לא חוקי פה? ביקשתי משהו פרוץ?

דבר שני מייקרוסופט מזהה לפי סאריאל, מספיק שמישהו אחד השתמש בסאריאל הפרוץ הזה ותאמין לי שיש מספיק אז הוא נהפך כלא חוקי עפ"H התקנון שלהם, ובהחלט זה כבר קרה לי שהלכה לי מערכת ההפעלה ביגלל זה.

פורסם

אי אפשר לשלוח לך עידכונים זה מתקין את זה אוטומטי ולא שומר קובץ .exe

אין בעיה להוריד עידכונים עם יש לך סריאל שהוא לא הסריאל של Devilsown מתחיל ב-FCKGW

תמיד אפשר להחליף סריאל אל תשאל אותי איך

אתה יכול להוריד את כל העידכונים חופשי חוץ מה-SP1

דבר שני מייקרוסופט מזהה לפי סאריאל, מספיק שמישהו אחד השתמש בסאריאל הפרוץ הזה ותאמין לי שיש מספיק אז הוא נהפך כלא חוקי עפ"H התקנון שלהם, ובהחלט זה כבר קרה לי שהלכה לי מערכת ההפעלה ביגלל זה.

שטויות יש רק איזה 3 סריאלים חסומים שאלה הסריאלים שהפיצו כל אלה שפרצו את הוינדוס

פורסם

קודם אני לא מבין מה לא חוקי פה

אני מבקש ממי שיש לו ווינדואוס עם סאריאל חוקי שישלח לי את האפדייטים שלו, אז מה לא חוקי פה? ביקשתי משהו פרוץ?

זה בדיוק כמו שתבקש ממישהו שקנה את התוכנה לתת לך את המספר הסיריאלי של התוכנה שהוא קנה באופן חוקי הרי אתה לא שילמת ואתה בכל אופן מבקש ממישהו ששילם שיעזור לך להנות ממוצר לא חוקי.

אל תבין אותי לא נכון זה ממש לא מפריע לי שאתה לא משלם עבור תוכנות (אתה יכול לנחש שגם אני ועוד הרבה אנשים כאלה) אבל בפורום הזה יש כללים שכדאי שתכיר אותם ותכבד אותם.

אז כמו שכבר אמרו לך מעבר לחבילת העידכון SP1 וכמה מספרים סיריאלים שהופצו ברשת מיקרוסופט לא חסמה שום מוצר עידכון שלה לפי מספר סיריאלי של מוצר. כמו שאתה יכול לנחש גם על הבעיה הזו התגברו ויש אפשרות לשנות מספר סיריאלי של מערכת גם לאחר ההתקנה שלה, אבל זה לא לפורום הזה. ובכלל לא הגיוני שמיקרוסופט יעשו דבר שכזה שהרי יש אולגריתם מסויים שמגדיר מספרים חוקיים למערכת ואם מיקרוסופט יתחילו לחסום אותם אז גם משתמשים חוקיים ששילמו עבור המוצרים שלהם לא יוכלו להתקין עידכונים.

ואם קרה לך "שהלכה" לך מערכת בגלל התקנה של עידכון אז כנראה שהבעיה היתה לא בעידכון אלא במשהו אחר ואתה פשוט לא שמת לב לזה.

בקיצור אין לך מה לחשוב הרבה תתקין עידכונים מהאינטרנט כמו כולם וזהו.

פורסם

בשביל להחליף סריאל תקרא מה שכתוב כאן (זה חוקי!)

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q328874

הסריאל של ה-FCKGW הוא כמעט היחיד הבעייתי

תנסה להשיג סריאל אחר, אם זה אני לא יכול לעזור לך כי זה לא חוקי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים