עבור לתוכן

Technology is my drug of choice

Featured Replies

פורסם

אולי זה רק אני (או המסך שלי) אבל זה נראה ממש לא ברור.

הפרחים בצד שמאל נראים יפה, אבל זה בערך הדבר החיובי היחיד שאני יכול להגיד.

לא הצלחתי לזהות מה זה הדברים בכחול ואדום, ולא הצלחתי להמצוא שום קשר בין הפונטים שבחרת לתוכן.

פורסם

אני מסכים עם בומרנג.

קשה לי להתייחס לתמונה כמכלול. אני יכול רק להניח שהחלק האדום-כחול הוא הגורם שיוצר את הקונטקסט בו הכיתוב מקבל משמעות, אבל מאחר ואני לא מבין את אותו החלק, אני מרגיש שאני מתבונן בתמונה עם חלקים נפרדים ולא כ"כ קשורים (גם ויזואלית בקומפוזיציה וגם במשמעות):

- הפרחים והכיתוב: אסטתי, נחמד, ואם ציירת אותם ידנית אז קבל ח"ח. (הבעיה היא שהפונט נראה לא קשור לתוכן של הכיתוב, שלא נראה קשור לשאר התמונה..)

- הציור של האישה השוכבת על הצד - כנ"ל אם מתייחסים אליו בפני עצמו. אבל יחד עם השאר נראה קצת לא קשור, במיוחד בגלל ההבלטה שלה בקוים מודגשים וכהים. אני חושב שניסית ליצור קישור ויזואלי בין האיזור השמאלי של הפרחים והכיתוב לבין האיזור הימני, אבל זה לא עובד כ"כ בגלל שההבלטה פתאומית מדי בחלק השמאלי(אבל עשויה היטב), ובגלל שאי אפשר להבין איך הקצה - האיזור הכחול-אדום - משחק תפקיד כאן.

- הציור הכחול-אדום: ראשית, הניגודיות החזקה שלו מול צבעי הרקע בהחלט מרשימה, אבל אני לא מצליח לזהות בו שום דבר מוגדר, אלא רק כתמי צבע. לכן אני לא יכול לקשר אותו עם אף חלק אחר בתמונה, ואין מה שיגרום לתמונה להיראות כמכלול.

טיפ קטן, למקרה שאתה לא נוהג לעשות זאת: ייתכן ועבורך החלק שאנחנו לא מצליחים להבין נראה מובן מאליו ובעל משמעות. כדי להמנע ממקרים כאלה, אתה צריך לראות את התמונה בהיפוך מראה (Flip Horizontal). כך תוכל לראות את התמונה כאילו בפעם הראשונה, ותוכל לזהות שגיאות ודברים שנראו ברורים לך בהתחלה אבל בעצם דורשים הסבר לצופה.

מה שקורה בעצם הוא שבתהליך היצירה שלך, המוח כבר משלים עבורך את התוצאה הסופית כקרובה למה שהתכוונת להשיג. כך הוא "מפצה" על שגיאות או על איזורים לא כ"כ ברורים. בצפייה בהיפוך מראה, המוח דורש תרגום מחדש, ואז כל החוסרים האלה נגלים לעין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים