עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך לקנות כרטיס מסך למחשב 800Mhz עם 256Mb זיכרון, עד עכשיו היה עליו כרטיס ישן מאוד של Nvidia

מהסדרה של Gefroce 256, אבל הוא נדפק לחלוטין והתחיל לעשות קווים מוזרים על המסך. לא משהו מאוד יקר, 500 שקל פלוס מינוס.

אני לא ממש מבין בזה, וחבר הפנה אותי לכאן ואמר שיש פה אנשים שיוכלו לעזור :) אז בבקשה :)

תודה רבה,

split.

פורסם

R9000 pro של ג'יגה בייט זה הבחירה המושלמת בשבילך

פורסם

8500LE יהיה טוב וזול יותר. ולא, DirectX9 לא צריך להיות מאפיין עיקרי שיגרום לבחירה בR9000P.

פורסם

"הרוב" לפי מה שאני רואה פה ממליצים על ראדון אבל זה סתם שטויות.

הראדון הוא כרטיס מצליח אבל רק שמדברים על הגרסאות הגבוהות שלו כמ הRadon 9500pro וה 9700pro,

לפי דעתי לך על זה Geforce4 440MX אני חושוב שהוא הרבה יותר חזק מהגרסאות החלשות של הראדון...................

פורסם

אתה חושב, אבל אתה טועה. הוא מפגר אחריהם בצורה דראסטית, יחסית למחירים.

R9000 עוקף אותו, כך שאתה יכול לשכוח בגרסאות הPro, ה9100 והLE למיניהן.

פורסם

"הרוב" לפי מה שאני רואה פה ממליצים על ראדון אבל זה סתם שטויות.

הראדון הוא כרטיס מצליח אבל רק שמדברים על הגרסאות הגבוהות שלו כמ הRadon 9500pro וה 9700pro,

לפי דעתי לך על זה Geforce4 440MX אני חושוב שהוא הרבה יותר חזק מהגרסאות החלשות של הראדון...................

על מה אתה מדבר? אתה בכלל יודע מה זה Radeon 9000Pro? לא נראה לי, בלי להעליב אבל אתה כמו אלו שחושבים שג'יפורס

הם הכרטיסים הכי טובים {כמו חברים שלי}, Radeon 9000Pro נחשב הכרטיס שהרג את הג'יפורס 4MX, אין בכלל מה להשוות

רדאון 9000פרו הרבה יותר טוב גם מה-GEFORCE4 MX460.

ול-Nike, לא הבנתי את מה שאמרת, אם הבנתי נכון רשמת שבגלל שיש לרדאון 9000פרו דירקט איקס 9 אז לא צריך לבחור בו רק בגלל זה,

ואם זה מה שבאמת אמרת אז תדע שהרדאון 9000פרו הוא תומך DirectX 8.1, אבל אולי זה לא מה שאמרת?

פורסם

אתה צודק. התבלבלתי. סליחה,

פורסם

אין בעיה, אתה לא הראשון שנתקלתי בו שחושב שהרדאון 9000פרו תומך דירקט-איקס 9.0, אתה התלבלת אבל יש הרבה שלא וחבל לבלבל את האנשים.

המלצה: לפני שאתם שולחים את התגובה שלכם תקראו שוב את התוכן כדי שלא יהיו טעויות, לא טעויות כתיב ולא טעויות בקשר למה שרשמתם.

פורסם

Its all because of the NINE :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :)

אני חושב שאני אלך על 9000 פרו

רק שאלה אחת: כדאי לקחת כרטיס שמיוצר ע"י ATI

או כרטיס מחברה אחרת, ואם כן איזו (ראיתי שמישהו המליץ על ג'יגהבייט, אני יודע שהם טובים, אבל מה האפשרויות האחרות)?

split

פורסם

אין בעיה, אתה לא הראשון שנתקלתי בו שחושב שהרדאון 9000פרו תומך דירקט-איקס 9.0, אתה התלבלת אבל יש הרבה שלא וחבל לבלבל את האנשים.

המלצה: לפני שאתם שולחים את התגובה שלכם תקראו שוב את התוכן כדי שלא יהיו טעויות, לא טעויות כתיב ולא טעויות בקשר למה שרשמתם.

כן אבל אפשר לערוך את ההודעה אחורי זה ;D

פורסם

לא באמת נעלבתי, אבל תוכן ה'המלצה' שלך היה דיי מעליב. התבלבלתי וזה היה חד-פעמי, אני לא צריך ובגלל זה אני גם לא קורא שוב את ההודעות שלי. לגבי שגיאות כתיב אני כלל לא צריך לתאר את המצב שלי. בנוגע לנושא, כל חברה תהיה טובה ביותר ולכן הייתי ממליץ לקחת את הכרטיס הזול ביותר שתמצא.

פורסם

לא ממליץ לך על מה שאמר Nike

לא ללכת על כל חברה! כי יש חברות שהכרטיסים שלהם דפוקים שהאיורור ששמו על הכרטיס ממש דפוק.

אני ממליץ לך Gigabyte או Ati

אני לא מכיר כל כך את החברה הזאת Conncted 3d אבל שמעתי עליה דברים טובים.

אני יודע שיש הרבה משתמשים בפורום עם הכרטיס Gigabyte 9000Pro ולא שמעתי עדיין תלונות על הכרטיס.

והינה כמה ביקורת על הכרטיס הזה

1

2

החיפוש בגוגל

פורסם

ג'יגהבייט , ספייר או ATI עצמה יהיו בסדר גמור.

CONNECT 3D לא הכי מוכרת בארץ אבל בעיקרון אין שום מניעה לקנות את הכרטיס מתוצרתה.

פורסם

שום קירור לא יהיה גרוע. אל תדבר שטויות, בבקשה. לפי חוקי ההיגיון זה אפשרי, אבל זה פשוט לא ככה, במצב שלנו.

אני לא מאמין שהמארז שלו מקורר בצורה כ"כ גרועה, ואני מאמין שגם במקרה שכזה הכרטיב יתפקד כמו שצריך אם לא יבוצע OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים