עבור לתוכן

הפיכת מסך מחשב לטלויזיה...(dell 2407)

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות דל 2407 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יהיה ניתן להפוך אותו לטלויזיה בנוסף להיותו מחשב...הבעיה שלי היא שהסתכלתי באתר של דל וראיתי חיבור s video בשביל לחבר לטלויזיה וחיבור אנאלוגי(vga אם אני זוכר נכון...)בשביל המחשב הבעיה היא שאני צריך גם בננות(צהוב אדום לבן)אבל הבננות שראיתי שם היו ב אדום כחול וירוק...השאלה שלי היא איך אני הופך את המסך הזה לטלויזיה בשיטה הכי קלה בלי לוותר על איכות... השימושים שלי (מבחינת הטלוזיה) זה רק לחבר אותה לממיר סטנדרתי של יס...

אה וגם אם יש מישהו עם ניסיון עם המוצר הזה בתור טלויזיה אז שייתן לי בבקשה חוות דעת...

תודה מראש :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

אם בממיר שלך יש כניסת וידאו צהובה RCA אתה מחבר אותה ל-Composite עם עם כבל קומפוזיט (כבל עם בננה צהובה בקצוות או RCA). אם יש לך S-Video בממיר ניתן לחברו ל-S-Video ב-2407 ולהנות מאיכות תמונה משופרת יותר.

לגבי איכות התמונה שתקבל מהממיר בישראל הוט ויס משתמשות בדחיסה, שלא כל כך בולטת בטלוויזיות CRT. במסך הזה בשל הרזולוציה הגבוהה הטבעית שלו אתה תראה אותן באופן בולט יותר ותצטרך להתרחק בשביל שלא להיות מוטרד מהן.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :xyxthumbs: אני אצטרך לחבר גם וגם נכון?(composite ו-svideo)ויש לי בחדר מרחק של 3 מטר מהטלויזיה(שם יהיה הראש שלי...)זה טוב?ושאלה אחרונה אני לא צריך כרטיס טלויזיה אפילו?(אני רוצה שהדל יהיה מחשב וטלויזיה במקביל ושאני לא אצטרך לנתק ולחבר חוטים כל הזמן...)

פורסם

כדי לחבר ממיר ל-DELL אתה לא צריך כרטיס טלוויזיה.

ולא, אין שום צורך לחבר SVIDEO ו-COMPOSITE יחד.

נקודה חשובה שעוד לא הועלתה כאן היא סאונד. ה-DELL אינו טלוויזיה ואין לו רמקולים. בשביל להעביר אודיו מהממיר תזדקק למערכת רמקולים חיצונית, או לקנות בנפרד את הרמקולים התואמים ל-DELL 2407WFP ולחברם למסך.

פורסם
  • מחבר

כדי לחבר ממיר ל-DELL אתה לא צריך כרטיס טלוויזיה.

ולא, אין שום צורך לחבר SVIDEO ו-COMPOSITE יחד.

נקודה חשובה שעוד לא הועלתה כאן היא סאונד. ה-DELL אינו טלוויזיה ואין לו רמקולים. בשביל להעביר אודיו מהממיר תזדקק למערכת רמקולים חיצונית, או לקנות בנפרד את הרמקולים התואמים ל-DELL 2407WFP ולחברם למסך.

תודה על התגובה,פתרת לי את כל הבעיה חחח... :xyxthumbs: בכל אופן אל תדאג לי בקשר לסאונד ;D יש לי מערכת רמקולים של יאמאהא פיצצוצית שתעשה את העבודה(בדקתי והיא יכולה להתחבר ישירות לממיר/מסך הדל/מחשב עצמו...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים