פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים שלום לכולם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל יעבוד לי במכשיר? [K800I] ומה זה אומר "דגם בתקן HC" תודה
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים יתאים!!!אבל אני בטוח שהוא יאט לך את המכשירזאת מין מחלה בסוני אריקסון, ככל שהנפח גדל וכרטיס הזיכרון רגיל זה מאט את המכשיר...אני ממליץ לך לקחת משהו יותר טוב בעוד קצת...(מהירות גבוהה)חכה קצת,אני אערוך ויראה לךעריכה: האמת לא מצאתי בזאפ...בתכלס זה אמור להיותר משהו כזה..http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=361174זה יקר במשהו כמו עשרים ש"ח והרבה יותר מהיר..אבל תלך לחנויות אלקטרוניקה(ביג בוקס,באג,וכאלה)ותשאל את המוכרים!!!אם לא מפריע לך שהמכשיר קצת יותר איטי תלך עליו!
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר תודה אני קודם ימכור את הכרטיס שיש לי עכשיו ואז יוסיף עוד כסף ויקנה... [יש לי עכשיו 512]
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר חבר שלי קונה ממני את הכרטיס [512 MB]ב50 שקל... זה טוב?אני יקנה 4 ג'יגה בקרוב...מאיפה הכי כדי לקנות? פנדה זה טוב?
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים פנדה מצוייניםפשוט יש המון דברים שהם מוכרים יקראבל זה מחיר מאוד בסדרלא נראה לי שתמצא בהרבה יותר זולאולי 10-20 ש"ח פחות...
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר לדעתי פנדה היא חנות מעולה...גם קניתי משם את המחשב שלי ואת של אחותי ועזרתי לבנדוד שלי לקנות מחשב [גם משם] ומלא חלקים ועד היום אני ממש מרוצה.וגם זה המחיר הכי זול בזאפ...וזה טוב למכור 512 של SANDISK ב50 שקל?
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים לדעתי פנדה היא חנות מעולה...גם קניתי משם את המחשב שלי ואת של אחותי ועזרתי לבנדוד שלי לקנות מחשב [גם משם] ומלא חלקים ועד היום אני ממש מרוצה.וגם זה המחיר הכי זול בזאפ...וזה טוב למכור 512 של SANDISK ב50 שקל?הם ממש אבל ממש יקרים בחלקי מחשבשקונים מחשב משם זה יכול לעלות אפילו בחצי יותר מבסקאיי וכל אלה...ותמכור,50 ש"ח זה מחיר בסדראבל אם בא לך להרוויח עוד תגיד לו שאמרו לך פה בפורום 70 ולא פחות...אם הוא לא מוכן בשום פנים ואופן אז תרד ל 60 ואז ל50...
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר תאמת זה חבר טוב שלי לא בא לי להתחיל להעלות לו את המחיר אחרי שאמרתי לו 50...ודווקא בניתי את המחשב שלי בסקיי ובפנדה וההפרש יצא 150 שקל ואז קניתי מפה בגלל שזה יותר קרוב לי וגם בגלל שאני מכיר אותם ואני מרוצה מהם מהקניות הקודמות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.