עבור לתוכן

ה SP1 ל WINXP מאטה את הרצת התוכנות פי 10!

Featured Replies

פורסם

נו הורדתה את התיקון?

הוא עובד?

פורסם
  • מחבר

כתוב שם שהיא הוציאה תיקון ושאפשר להוריד אותו

אבל היא לא אמרה שכל אחד יוכל להוריד אותו

פורסם

יש באסה ויש לי SP1 וכשחושבים על זה, זה נכון!

ראיתי שצריכים לקבל תמיכה טלפונית וכרגע כנראה אין אמצעי הורדה :(

פורסם

ידידים, תקראו טוב טוב לפני שאתם מוסיפים הודעה מבוהלת כזאת (אני מדבר על הסימני קריאה. אנא הורד אותם, מספיק אחד).

בכל אופן, כתוב שם בבירור שהאטה בתוכנות יכולה לקרות אחרי התקנת SP1. לא כתוב שהאטה תמיד קור?ה.

זה אומר שהיא לא תקרה תמיד וברוב המקרים לא. אני כבר התקנתי SP1 מספר פעמים על מספר מחשבים, ולא נתקלתי בתופעה.

יכול להיות שזה קורה לאנשים, בייחוד אם מייקרוסופט מודה בזה, אבל חשוב להדגיש שזה לא תמיד קורה.

בכל אופן, הבעייה צפויה להסתדר ב-SP2.

פורסם

לא יאומן פשוט לא יאומן התקשרתי לגיטרוניקס ( נותני שרות של מיקרוסופט) והם רוצים שאני ישלם כסף על הלינק של ההורדה!!!

זה לא יאומן פשוט גם "קניתי " את התוכנה וגם אני צריך להוסיף כסף כדי לפטור בעיה שהם יצרו פשוט אין גבול לחוצפה

פורסם
  • מחבר

ThePorscher

הכל טוב ויפה שזה צפוי להסתדר בSP2 אבל כרגע אין כזה עדכון, ולא ידוע מתי הוא אמור לצאת

ואני כן הרגשתי האטה

אמנם לא פי 10, אבל האטה מסויימת כן היתה, במיוחד במשחקים (לדוגמא GTA3)

וזאת חוצפה שהם רוצים כסף על זה.

WINXP IS AN UPDATE FOR WIN95 ::)

פורסם

אתה יודע מה, צודק.

בקשר לזה שהם רוצים על זה כסף, אתה צודק. זאת בעייה שהם יצרו ואני לא חושב שיש סיבה שאנחנו נשלם על בעיות שלהם. בייחוד אם קנינו כבר את המוצר, ושילמנו את מיטב כספינו עליו. כעת זה התפקיד שלהם לתת לנו פיתרון לבעיות שהתגלו במוצר שלהם.

הנקודה שלי רק הייתה שזה מטעה להגיד שה-SP1 מאט את הרצת התוכנות. יש להגיד "ה-SP1 יכול להאט את הרצת התוכנות". נראה הבדל קטן, אך זה הבדל די משמעותי. בייחוד לאור העובדה שהבעייה הזאת לא קורה לכולם.

ותודה בקשר לכותרת.

פורסם

פשששש איזה תותח

תודה

פורסם

תודה אחי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים