עבור לתוכן

בעיה (?) במסך LCD חדש

Featured Replies

פורסם

היי לכולם...

ידוע לי העניין הזה שמסכי LCD משנים צבעים ובהירות בזוויות שונות.

גם ידוע לי שלקחתי את המסך הכי גרוע מהביקורת מסכים שעשו כאן באתר, חבל שגיליתי מאוחר מדי.

קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש עם מסך LG 1900J (זה עם הרגל האדומה המוזרה, נראה כמו חייזר).

התעסקתי בלי סוף עם ההגדרות שלו בתוכנה שמגיעה איתו וגם עם ההגדרות של הכ.מסך (nvidia 8400).

ועדיין, בלי שום הסבר (הסתכלתי מכל זווית שקיימת, למעלה למטה ימינה שמאלה - כואב לי כבר הגב) החלק העליון של המסך כהה יותר מהתחתון. משמעותית. כדי לוודא שאני לא משוגעת ושזה לא בגלל הזוית שאני מסתכלת ממנה, סובבתי את המסך ככה שיעמוד על הצד, כמו דף A4, ואכן צד שמאל היה כהה יותר מצד ימין, אז ברור שיש כאן משהו מוזר וזאת לא אני P:

השאלה- האם זאת תופעה מוכרת? חיפשתי במדריכים ולא מצאתי.

אם כן- איך פותרים אותה, אם בכלל?

ואם לא- האם זה הרגע שבו אני מתקשרת לחנות ודורשת מסך חדש\אחר?

תודה מכל הלב למי שיוכל לעזור.

:)

פורסם

זה בהחלט תופעה מוכרת, אנו מכנים בעיות שכאלו בתור בעיות אחידות פאנל.

באתר אנחנו מבצעים בדיקה שהמטרה שלה היא לנסות ולגלות אם המסך סובל מחוסר אחידות(אם כי זה משתנה בין מסך אחד למשנהו).

http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/14/

המסך שאנחנו סקרנו היה חשוך יותר בצד שמאל מאשר בצד ימין, במקרה שלך המסך חשוך יותר למעלה מאשר למטה.

אני ממליץ שתפני לחנות שקנית ממנה את המסך ותנסי להחליף במסגרת האחריות, אם ניתן נסי להחליף לדגם אחר כמו ה L1960TR.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר :xyxthumbs:

חזרתי לחנות ופתחו לי מהקופסה מסך חדש (אותו דגם, כל דבר אחר היה עולה יותר) שגם לו יש עיוותים. :s07:

בקיצור, זה דגם גרוע מאוד...

פורסם

זה בהחלט תופעה מוכרת, אנו מכנים בעיות שכאלו בתור בעיות אחידות פאנל.

אתה ב-ט-ו-ח שמדובר כאן באחידות הפאנל ולא בבעיית הזויות הבנאלית של כל מסך TN?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים