עבור לתוכן

מדוע יש הפרש גדול במחירי ה?G5

Featured Replies

פורסם

שהאחד עם 3 שנים אחריות (היקר)

והשני עם שנה אחריות (אם רק היית קורא,זה כתוב בכותרת)

פורסם
  • מחבר

שהאחד עם 3 שנים אחריות (היקר)

והשני עם שנה אחריות (אם רק היית קורא,זה כתוב בכותרת)

קראתי, זה פשוט דיי טיפשי לשלם עוד 151 ש"ח בשביל אקסטרא אחריות על עכבר ככה שלא חשבתי שזו הסיבה.

תודה.

פורסם

טיפשי? לדעתי ממש לא..

ואני יכול להגיד לך את זה מניסיון (רע מאוד) שלי עם עכבר של מיקרוסופט שבזמנו עלה לי כ-300 ש"ח (לפני שנתיים וחצי אני מניח) ומאז כל הזמן היו איתו בעיות בכפתורים (נשלח פעמיים לתיקון)

אבל החלטה שלך...

פורסם

בכל מקרה אל תקנה מפנדה, פשוט יקר. :nono:

פורסם

זה לא רק זה זה תולי איזה יבואן ראשי לא ראשי אחי אני ליפני שבוע שלחתי את העכבר שלי לתיקון g7 ונישאר לי בדיוק עוד חודש למזלי ביגלל שהו נפל כמה פעמים אז הלחצים מסביב לגלגלת תמיד נלחצו אז שלחתי אותו ועכשיו אומרים לי שיש חוסר ב עכבר אז הם נותנים לי זיכוי על עכבר באותו מכיר ששילמתי אני חושב עכשוו ללכת על g5

בקיצור מה שאני מנסה להגיד שזה חשוב הביטוח ווו תישאל בחנות אם נגיד קורה משהו לעכבר מה הם עושים מחליפים לחדש מתקנים או משהו אחר

(אני לא קניתי מהיבואן הראשי אבל מה שנאי יודע גם אצלו הם לא מתקנים ישר נותנים חדש)

פורסם

אם אני לא טועה נועה מביאים ביבוא אישי ולא דרך היבואן הרישמי ואולי אפילו גם פנדה

פורסם

לא יודע מה עם האתרים האלה אבל אני קניתי מי plonter

פורסם

אתם פה לא מדברים בהיגיון בכלל!

1. בזה אתם צודקים פנדה באמת יקרים!

2. לקנות עכבר עם עוד שנתיים אחריות ולשלם מחיר של כמעט 2 עכברים ממש לא שווה את זה כי תעשו בעצמכם את החשבון עוד שנתיים אחריות = 2 עכברים כמעט במקום שאם במקרה הוא יהרס מה שכמעט לא קורב בייחוד בעכברים של LOGITECH אתה קונה אחד חדש ואפילו המחיר יירד אז אתה תרוויח ואם אתה קונה עם 3 שנים אחריות במחיר של שני עכברים ורוב הסיכויים גם ככה שתקבל עכבר אחד מכל הדיל הזה אז זה לא שווה גם ככה קיצור אני מקווה שקלטתם את הנקודם שלי ואם לא תשקיעו עוד קצת מחשבה על המחיר והאחריות ותבינו לבד..

מקווה שעזרתי ד"א אני הייתי הולך על העכבר עם השנה וזה בגלל מה שהסברתי ^^שלא נדבר על אנשים עם תיקצובים נמוכים וככה גם יש יותר סיכוי להשקעה של פחות כסף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים