פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים העכבר הכי חדש שלהם והעכבר אחד לפני, האם HABU הוא עכבר טוב ?איזה דגמים יש לעכברים של RAZER כמו ללוגי'טק בדומה לכפתורים בצד לעשות BACK FOWARD, ולמעלה ליד הכפתור אמצעי להחליף מהירות DPI ?יש ב MX518 כפתור נוסף שהוא מתחת לכפתור להורדת ה DPI, בעיקרון הכפתור הזה שימושי בויסטה לעשות שימוש מהיר בכפתור של וינדוס + TAB שעושה את ה 3D FLIP.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים אני לא יודע שום דבר על כפתורים לויסטה...ה HABU עכבר מצוין לדעתי, אני חושב הG5 יותר, אבל ה HABU מאוד מדויק ובעל דרייברים פשוטים, אומרים שהG5 עדיף, אני לקחתי את הHABU.בHABU יש כפתורים לשליטת הDPI, וגם יש את ה"BACK FOWARD" בעיקרון ב HABU יש 7 כפתורים ואתה יכול לקנפג אותם כרצונך.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר ומה עם G9, למה הוא עדיין לא הגיע לארץ כבר, מה הוא יצא לפני איזה 6 חודשים, מה הקטע שלהם.איזה עכבר טוב יותר יש ל RAZER חוץ מ HABU ? שאפשרי לקנות בארץ. או ש HABU הוא כרגע הכי טוב.חחחח 2 הכפתורים הרגילים לא בדיוק נחשבים כ PROGRAMBLE כלומר אי אפשר אף פעם לשנות אותם כי לא בדיוק צריך.OMGלא ידעתי שיצא עכבר G5 חדש שיש לו 7 כפתורים זה פשוט לא יאמן, יש איזה 3 סוגים של G5http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7484http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104191http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104037אז אני יקנה את ה G5 עם ה 7 כפתורים.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים אממ... אם היית בודק קצת יותר לעומק שהוא הגיע, רק שמחירו כל-כך נמוך עד שכמעט הוא לא זוכה לפרסום, ולייבוא[550 ש''ח, זוהר ארגוב ביום רע לא היה משלם ככה על עכבר, בהבטחה] מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9251 G5 בחירה מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.