עבור לתוכן

שאלה על הגדרות כרטיס רשת

Featured Replies

פורסם

במדריך שבאתר netcheif כתוב שצריך לשים בכתובת שרת ה DNS את ה IP של הראוטר שלי (מה שעשיתי ועובד),

אבל במדריך שבאתר portforward כותבים לשים את הכתובת שהופיע קודם ב DNS כשמפעילים את ipconfig (אני מניח שבמקרה שלי זה אמור ליהיות שרת DNS של בזב"ל).

עכשיו השאלה שלי היא מה צריך ליהיות (אם שתי הדרכים עובדות, אז איזו מהן עדיפה)?

אני בסה"כ רוצה שהרשת שלי תהיה מוגדרת כמו שצריך אחת ולתמיד, ולהבא אני אזכור מה לעשות.

[עריכה]

הייתי גם רוצה לדעת איך לשמור על כתובת המייל לפני שאני מתנתק מ netvision. כמה צריך לשלם בשביל זה?

והם פשוט שומרים את תיבת הדוא"ר אצליהם או שמנתבים את הדואר שמגיע לכתובת הישנה לתיבה החדשה שלי?

פורסם

אין ממש הבדל בין הדרכים הללו.

הנתב שומר את הכתובות אצלו ככה שלפנות לנתב או ישירות לשרת זה בעצם אותו דבר (ממילא זה עובד דרך הנתב).

בגדול, אם אתה יודע איך, תגדיר הקצאת IP סטטית בנתב (קושר את הכרטיס רשת שלך תמיד לאותה כתובת) ובמחשב תשאיר על קבלה אוטומטית.

אם אתה מסתבך ורוצה כבר להגדיר אז מה שאני עושה זה בDNS המועדף אני שם את הכתובת של הנתב ובחלופי את כתובת של השרת DNS הראשי של הספק.

ככה אם מאיזושהי סיבה הנתב לא קיבל את הכתובות DNS או לא מחלק אותם טוב למחשב אז תהיה לו את הכתובת של השרת.

לגבי כתובת הדוא"ל, אני חושב שתצטרך לדבר איתם.

פורסם
  • מחבר

אין ממש הבדל בין הדרכים הללו.

הנתב שומר את הכתובות אצלו ככה שלפנות לנתב או ישירות לשרת זה בעצם אותו דבר (ממילא זה עובד דרך הנתב).

בגדול, אם אתה יודע איך, תגדיר הקצאת IP סטטית בנתב (קושר את הכרטיס רשת שלך תמיד לאותה כתובת) ובמחשב תשאיר על קבלה אוטומטית.

אני לא יודע איך עושים בדיוק את מה שאמרת בנתב שלי (eci B-FOCuS 312+י).

אם אתה מסתבך ורוצה כבר להגדיר אז מה שאני עושה זה בDNS המועדף אני שם את הכתובת של הנתב ובחלופי את כתובת של השרת DNS הראשי של הספק.

ככה אם מאיזושהי סיבה הנתב לא קיבל את הכתובות DNS או לא מחלק אותם טוב למחשב אז תהיה לו את הכתובת של השרת.

נשמע טוב, זה מה שאעשה.

תודה על העזרה:).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים