פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים שלום אנשיםיש לי לוח אם ASUS P5B Deluxeהיציאה הדיגיטלית הקוקסיאלית והאופטית שתיהן עובדות, אבל המחברים האנלוגיים לא...ואני צריך להשתמש בהםבעיקרון אני רוצה את הכניסות כדי לחבר כבל מכרטיס הטלויזיה לכניסת המחשבבתוכנה עצמה על המחשב יש זיהויי לניתוק וחיבור של PLUG אבל אין שמע.... לאחר בדיקה הLINE IN פתוח לקבלת שמע ולא ב MUTE / כנל לכניסת המיקרופון.המעניין הוא שבחיבור ישירות לכרטיס טלויזיה יש סאונד דרך אוזניות או רמקולים...כנראה שהחיבורים האנגלוגיים לא תקינים....מה יכולה להיות הבעיה? פיזית או דרייברים?תודה לכל העוזריםאסף
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מנסיוני האישי הסאונד מהכרטיס טלויזיה לא אמור להיות כל הזמן ברקע (אלא אם אתה מחבר לרסיבר/מגבר/אוזניות וכדומה) אלא רק כאשר התוכנת טלויזיה פועלת,אפשרי ביותר שפשוט לא הגדרתהאת הכניסה נכון בתוכנה לצפיית טלויזיה שאתה משתמש
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר התוכנה מוגדרת נכון מאחר וזה עבר פעם בלוח אם אחר שבו המחברים האנלוגיים בלוח כן עבדו...הקטע הוא שהמחברים האנלוגיים לא עובדים בכלל ולא רק בכרטיס טלויזיה - אלא לכל מקור שמע כלשהו
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים קורוזיה במגעים מחוסר שימוש ?תופעה מקובלת בכרטיסי קול.טבול את התקעים באלכוהול נקי, הכנס סובב הלוך וחזורוהוצא אותם.חזור על התהליך מספר פעמים. אם לא יועיל - זה לא יזיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.