עבור לתוכן

שאלה היפוטתית, האים הקונפיגורציה הבאה מריצה...

Featured Replies

פורסם

האם אתם משארים שמעבד4HT 10Ghz בנוי בליטוגרפיה 0.65 מיקרון עם כרטיס מסך המכיל 512M טרנזיסטורים בליטוגרפיה של 0.09 מיקרון וזיכרון 4GB במהירות 2GHZ (כלומר רוחב פס של 20GB\SEC ) יכול להריץ סצנה מרונדרת בזמן אמת של FINAL FANTASY?

יאיר.

פורסם

א. שנה כותרת בבקשה

ב. 20GB לשנייה כבר תיאורטית אפשרי לביצוע(R9700PRO יש לו 19.8GB\S). לא הבנתי כ"כ מה אתה רוצה... תחלום על 512מיליון טרזינסטורים במעבד גרפי...

פורסם

הוא התכוון לדעתי 20GB/S למעבד הראשי ולא לכ.המסך.

זה אמור היה להראות ככה:

------------------------------------------------------------------

האם אתם משארים שמעבד4HT 10Ghz בנוי בליטוגרפיה 0.65 מיקרון וזיכרון 4GB במהירות 2GHZ (כלומר רוחב פס של 20GB\SEC )

עם כרטיס מסך המכיל 512M וטרנזיסטורים בליטוגרפיה של 0.09 מיקרון

יכול להריץ סצנה מרונדרת בזמן אמת של FINAL FANTASY?

יאיר.

------------------------------------------------------------------

פורסם
  • מחבר

למה לשנות כותרת?

יאיר.

פורסם

תשנה למשהו בסגנון "האם לדעתכם הקונפיגרציה הזאת מסוגלת להריץ סצנה מרונדרת בFINAL FANTASY". משהו בסגנון.

פורסם

אני מאמין שכבר עכשיו זה אפשרי

הרי הגרסה המקצועית של הR300

מריצה בזמן אמת את שר הטבעות ויש שם כמה סצינות

יותר טובות מפיינל פאנטזי

אני מניח שהקופיגורציה הכי חזקה שקיימת כיום תריץ את זה בזמן אמת

פורסם

אבל עדיין משחקים כמו UNREAL2 לא רצים בקלילות יתר על המידה למרות שהגראפיקה בהם חלשה בהרבה ממה שרואים בסרטי 3D. מה באמת יצליח להפעיל משחק עם גראפיקה כמו של שרק

פורסם

אל תשכח שבמשחקי המחשב

כוח עיבוד הולך גם על האינטלגנציה המלאכותית

על חישובי נזק פגיעה מגן וכדומה

קבלת נתוני התנועה ממקלדת והעכבר

ועוד ועוד

כך שרינדור פשוט (של דברים מוגדרים מראש)

לא משנה כמה אמיתי הוא נראה- נמצא כבר בהשג יד

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהבנתם למה התכוונתי ::) ::) ,התכוונתי לסצינה מהסרט פיינל פנטסי שנחשב לאנימציה הכי מתקדמת עד היום.

יאיר.

פורסם

הכל נראה ראילסטי מאד

לאיזה אתה מתכוון?

פורסם

GF4 TI4600 הריץ את זה בזמן אמת, רק שאחרי זה nVIDIA נזכרו לציין שהורידו את מספר הפוליגונים וזה היה רק ב 32 ביט צבע.

יש להניח שבתוך 5 שנים משחקים יוכלו להראות כמו final fantasy כפי שנעשה במקור.

פורסם

כרטיס מסך: על מה אתם מדברים?? יש כבר 3dlabs wildcat VP990Pro עם 512mb ram ורוחב פס ענק (יש גם NV QUADRO FX2000 Pro שזה גם כרטיס אם אני לא טועה הכי חזק שיש כיום בשוק.) שגם לו רוחב פס ענק (לא, לא איזה 20Gb "עלוב" ;D :lol:)

ד"א הקונפיגורציה הכי טובה כיום היא של SUN MICROSYSTEMS או SGi.

מעבד: אם אתם מתכוונים למשהו שלא עולה 10מיליון $$ אז יש את ה-Tejas בליטוגרפיה של 0.65 או את ה-Opteron sledgeHammer ששניהם רצים במהירויות יותר גבוהות מ-5Ghz חוץ מהדגמים המוקדמים.

זיכרון: יש ל-Micron כבר מודולים של 4Gb.

יש גם מודולים של DDR של 2Gb 266mhz.

נ.ב

יש גם את המעבד ה-Nehalem.

פורסם

למה לשנות כותרת?

יאיר.

בפורום אנחנו משתמשים בכותרות ענייניות, כדי להקל בחיפוש אחר אותו נושא בעתיד ולשם נוחות השימוש בפורום. נושא עם כותרת לא מתאימה ינעל. (שנה אותה).

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לכל סצניה בכלליות לא משנה.

יאיר.

פורסם
יש גם NV QUADRO FX2000 Pro שזה גם כרטיס אם אני לא טועה הכי חזק שיש כיום בשוק.) שגם לו רוחב פס ענק (לא, לא איזה 20Gb "עלוב" ;D :lol:)

יש לו בדיוק את אותו רוחב פס כמו ל GFFX 5800 Ultra שזה 16GB/S

מעבד: אם אתם מתכוונים למשהו שלא עולה 10מיליון $$ אז יש את ה-Tejas בליטוגרפיה של 0.65 או את ה-Opteron sledgeHammer ששניהם רצים במהירויות יותר גבוהות מ-5Ghz חוץ מהדגמים המוקדמים.

אף אחד מהמעבדים האלו לא נמכר עדיין, ה tejas גם לא ימכר בשנה הקרובה.

האופטרון לא צפויי אפילו להגיע ל 3GHZ בשנה הקרובה.

זיכרון: יש ל-Micron כבר מודולים של 4Gb.

יש גם מודולים של DDR של 2Gb 266mhz.

מכיר לוחות שתומכים בהם?

לא נראה לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים