עבור לתוכן

צריך עזרה עם PORT FORWARD

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לעשות PORT FORWARD בשביל שאני אוכל להוריד דרך UTORRENT, אבל נראה שזה לא מצליח לי.

יש לי סוויץ' של SURECOM מדגם EP-826DG-S, והמודם מחובר למחשב אחר ברשת.

עשיתי כבר כמה פעמים PORT FORWARD למחשב שלי, אבל נראה שעכשיו כל הפורטים נחסמו אפילו אלה שפתחתי ממזמן.

יש מצב זה בעיה במחשב שלי?

פורסם

המחשב השני הוא שרת או סתם מחשב שעליו מחובר המודם?

אתה משתמש בשיתוף חיבור האינטרנט (ICS)? איזה חומת אש יש לך במחשב הזה?

איפה אתה מנסה לפתוח את הפורטים?

פורסם
  • מחבר

הוא סתם מחשב שמחובר אליו המודם.

כן, שיתוף אינטרנט. רגילה של ווינדוס וכבויה.

אממ על המחשב שמחובר אליו המודם...

פורסם

המחשב השני הוא שרת או סתם מחשב שעליו מחובר המודם?

אתה משתמש בשיתוף חיבור האינטרנט (ICS)? איזה חומת אש יש לך במחשב הזה?

איפה אתה מנסה לפתוח את הפורטים?

פורסם

המודם הוא מודם רשת?

פורסם
  • מחבר

Czar_salad, הפיירוול של וינדוס.

בומר, יש לו יציאה לכבל רשת כבל הוא מחובר בUSB

פורסם

אז פשוט תחבר אותו לפורט 1 בסוויצץ'.

ואת שני המחשבים לפורט 2 ו3.

מה היצרן והדגם של המודם?

פורסם
  • מחבר

thomson tcm425

זה אמור לעבוד? כי ניסיתי כבר לחבר אותו לסוויץ' ולא ממש עבד לי. אולי לא הגדרתי משהו נכון...

פורסם

את הפורטים אתה פותח בפיירוול של ונדוס במחשב הראשי (זה שמחובר לאינטרנט), אני מבין שכבר עשית את זה בעבר.

אם כל הפורטים הפסיקו לעבוד אז תבדוק שלא מסומת האפשרות "אל תאפשר חריגים" (Don't Allow Exceptions).

בנוסף אתה צריך לפתוח את הפורטים בחומת האש של המחשב השני (או את הפורטים או לאפשר את את התוכנית).

לגבי החיבור הכפול למודם, זה יעבוד לך רק עם הספק נותן להתחבר באותו שם וסיסמא יותר מפעם אחת או שיש לך חיבור ללא חייגן.

חיבור ללא חייגן יעבוד לך גם עם המתג.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על העזרה..

אם אפשר לדעת, איך אני מזהה אם יש לי חיבור עם חייגן או בלי? אין לי ממש מושג בדברים האלה :nixweiss:

פורסם

לא דיברתי על חיבור כפול,

פשוט לחבר במקום USB ישר לראוטר.

פשוט עכשיו נזכרתי שצריך להגדיר את המודם לתפקד כראוטר, ואז גם אפשר להגדיק חיבור לללא חייגן.

פורסם

תגיד בומר אתה רציני?

מי דיבר פה על נתב?! ממתי נראה לך שהמודם שלו אפשר להגדיר כנתב ומה הקשר של זה לחיבור ללא חייגן?

אם אתה לא על מה אתה מדבר או על מה הדיון אל תגיב!

IlanF, חיבור ללא חייגן כשמו כן הוא, לא צריך "לחייג" את החיבור הוא פשוט קיים מתוקף החיבור של המודם שלך לתשתית הכבלים.

הדרך לבדוק את זה היא מאוד פשוטה, פשוט מנתקים את החייגן ורואים אם יש עדיין גלישה.

חיבור ללא חייגן יתן לך אפשרות לחבר כמה מחשבים (תלוי בספקית בין 1 ל3 בדר"כ) דרך המתג (switch) או אחד דרך הUSB ואחד בחיבור הרשת. במקרה כזאת כל אחד יהיה מחובר עצמאית לאינטרנט ולא יהיה שיתוף ישיר בין המחשבים (אם זה חשוב לך).

אופציה אחרונה זה פשוט לקנות נתב שיחובר למודם, יבצע את החיבור (או יקבל אותו בחיבור ללא חייגן) ויחלק לכל מחשב שתחבר אליו.

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע :xyxthumbs:

פורסם

תגיד בומר אתה רציני?

מי דיבר פה על נתב?! ממתי נראה לך שהמודם שלו אפשר להגדיר כנתב ומה הקשר של זה לחיבור ללא חייגן?

אם אתה לא על מה אתה מדבר או על מה הדיון אל תגיב!

תקרא שוב, אולי תבין על מה דיברתי.

אני התכוונתי שעדיף לו לחבר אותו כנתב אם אפשר וככה יהיה יותר נוח לפתוח פורטים (במקום להתעסק במחשב השני שמשתף ובמודם.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים