פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים שלום לכולם, יש לי מחיצה שאני רוצה להרחיב אותה. גודל המחיצה הוא 33 גיגה בייט (כונן e) ואני רוצה להרחיב אותו בעזרת שטח שלא הוקצה שהוא 10 גיגה בייט (unallocated( .... יש לי את התוכנה partition magic 8.5 שמותאמת לויסטה ונכנסתי לmove\resize partition אבל אני לא יודע מה לכתוב שמה...: צהוב: הגודל הלא מוקצה שאני רוצה לצרף לכונן e (כתום) כתום: כונן e שאליו אני רוצה לצרף את הגודל שלא הוקצה... אדום: האפשרות שנכנסתי אליה בכונן e שחור: האפשרויות שיש בחלון move\resize partition- לא יודע מה לכתוב שמה... http://www.siz.co.il/up/fwlzdnijbzjn.jpgאז איך אני מוסיף לכונן e את ה-10 גיגה בייט הלא מוקצים?!?!? תודה ושבת שלום
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים תראה אם אתה יכול לעשות RESIZE על ה-EXTENDED PARTITION (עם הסמל התכלת).שים לב שגם ב VISTA יש לך אפשרות לעשות את זה בלי תוכנה חיצונית ע"י כפתור ימני על המחשב שלי, ניהול, אחסון, מנהל הדיסקים.שם לעשות הרחבה לכונן הרצוי.בכל אופן, אל תקפיץ דיונים אם לא עברו 24 שעות, חבל שתצבור אזהרות.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר אוקי מצטער אחי לא ידעתי וניסיתי דרך התוכנה של ויסטה (ניהול וכו') ואין לי אפשרות שם להרחיב את הכונן ובגלל זה אני משתמש בתוכנה זו... לגבי מה שאמרת לעשות לחצתי מקש ימני על extended partition ואין לי שם אפשרות שלmove\resize partition...
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים בשביל להגדיל עם הכלי של ויסטה אתה צריך קודם להקטין מחיצה אחרת, זאת לא תוכנה מתוחכמת במיוחד. מקסנה:פעם הבאה לקרוא את כל הפוסט הראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.