עבור לתוכן

המהירות שלי באינטרנט היא לא המהירות שאמו&#1512

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שאפילו שעברתי לפני כחצי שנה שעברתי לחבילה של 2.5 מגה ביט,הוא בחיים לא עבר את המהירות של 1.5 מגה ביט כלומר לא עבר את ה200 קילובייט זה לא עבר לא בהורדות ישירות לא באתר של בזק בבדיקת הורדה ולא בהורדות אחרות או אתרים לבדיקת מהירות.בחייגן כלומר איפה שיש את שני המחשבים למטה במסך הוא כותב שמהירות חיבור הוא 2.5 מגה ביט אך למעשה הוא לא מגיע לזה.הספק אינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ונראה לי שהוא מגביל את מהירות החיבור שלי ואני סתם משלם יותר.

מישהו שם לב לכך עוד או שאני מקרה מיוחד? כדי להתקשר אליהם ולשאול או שזה טריק שכל חברות האינטרנט עושות.

פורסם

תתקשר אליהם, עדיף קודם לתמיכה. אם בכלל החבילה שלך לא מעודכנת, אז יכול להיות שמה שמגביל אותך זה התשתית, לא רק הספק.

פעם קרה לי דבר כזה עם 012, שנתנו לי 5000/256 במקום 5000/512 (בהוט הייתי מוגדר בסדר), עברו יומיים עד שבסוף ב-012 עידכנו לי את החבילה

פורסם

עדיף להתקשר אל התמיכה - לעשות את בדיקות המהירות מולם ------ בהחלט יתכן שהחבילה שלך לא מעודכנת ואם כן הם לא יעשו אפילו בדיקות של מהירות אלא יבדקו בנתונים שלהם ויעדכנו לך מהירות על המקום - בהצלחה

פורסם

slip, ברוך הבא לפורום רשתות ואינטרנט, אנא שנה את הכותרת של הדיון, היא נוגדרת את חוקי הפורום.

אף אחד לא עובד עליך, אם יש לך בעיה עם המהירות יש את מוקדי התמיכה של הספק והתשתית.

אני מציע לך לעשות בדיקת מהירות מהאתר של בזק בינ"ל לפני שאתה מסיק שעובדים עליך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים