עבור לתוכן

אני רוצה לחבר 2 מסכים למחשב אחד. זה אפשרי או לא?

Featured Replies

פורסם

והאם שני המסכים יציגו את אותו דבר או שאפשר יהיה לעבוד בכל אחד מהם על חלון ו/או תוכנה אחרת?

אין לי כרטיס מסך. האם אצטרך לקנות כזה?

פורסם

אם אתה רוצה לחבר שני מסכים, כך שכל אחד יציג משהו שונה - אתה זקוק לכרטיס מסך עם שתי יציאות נפרדות.

פורסם
  • מחבר

שאלות:

לא קיים מפצל לחיבור של המסך כמו שקיימים מפצלים לשקעי חשמל וכל חיבורי האלקטרוניקה שקיימים (מפצל אוזניות, מפצל USB)?

על איזה כרטיס אתה ממליץ וכמה עולה כרטיס כזה?

ונניח וארכוש את הכרטיס, האם העבודה תתבצע עם עכבר אחד או שצריך 2 עכברים? כנ"ל לגבי מקלדת

פורסם

יש כבל מפצל אבל זה יהיה כאילו זה מסך אחד.. זה יהיה המשך למסך השני.

ועם תיקנה כרטיס מסך עם שתי יציאות אז אתה לא צריך שתי עכברים או שתי מקלדות. אתה מגדיר איך אתה רוצה את זה שתי מסכים אותו דבר, ממשיכים אחד את השני או לא תלויים אחד בשני.

מקווה שעזרתי

פורסם

על איזה כרטיס אתה ממליץ וכמה עולה כרטיס כזה?

השאלה הזאת מן הסתם לא מכוונת אליי אבל בכל זאת ,כרטיס מסך עולה מינימום 250 שקל פחות או יותר

אם אתה רוצה כרטיס שיריץ משחקים אז צריך להשקיע בו הרבה יותר (כרטיס כזה יעלה בסביבות 600-800 שקל לפחות)

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה כרטיס שיריץ משחקים אז צריך להשקיע בו הרבה יותר (כרטיס כזה יעלה בסביבות 600-800 שקל לפחות)

לא משחקים. אופיס ואינטרנט. אם אפשר יהיה לראות עם הכרטיס תכניות מהטלוויזיה אז הוא ישמש גם לזה.

כרטיס מסך עולה מינימום 250 שקל פחות או יותר

כמו שאמרתי קודם: זה לא מיועד למשחקים כלל וכלל. משיטוט בזאפ ראיתי שיש כרטיסים זולים מ-200 ש"ח. תפס את עיניי הכרטיס הזה שעולה 168 ש"ח: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379346

אני לא יודע אם הוא יצליח להקליט מקלטות וידאו ובאיזה איכות. בלי קשר לכרטיס אני מתכוון לקנות ב-100 שקל כאבל ממיר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי. אני השתכנעתי שכאבל ממיר עושה את העבודה בצורה פנטסטית. לכן, אם תגידו שבמקום לקנות גם כאבל ממיר וגם כרטיס עדיף יהיה להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס טוב שיעשה את כל העבודה-אעשה כן.

לסיכום: אם אתם יודעים שיש כרטיס שעולה כ-300 ש"ח ומקליט באיכות מצויינת קלטות וידאו-אקנה אותו. אם לא-אקנה כרטיס זול וגם כאבל ממיר

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני דיברתי על כרטיסי מסך שאתה יכול לחבר ללוח שלך

בלוח שלך יש חריץ PCI-E לכרטיסי מסך שזה הסטנדרט כיום ,הכרטיס שאליו

קישרתה הוא בכלל AGP שזה הסנדרט הישן ואין שום סיכוי שיתאים לך ללוח

לך על geforce 8400gs

אתה מבלבל בין כרטיסי מסך לכרטיסי טלויזיה ואלה שני דברים שונים לגמרי

קודם כל רק לכרטיסי מסך שיש להם VIVO כלומר VIDEO IN VIDEO OUT

יש כניסת וידאו ,דבר שני מדובר אך ורק בכניסה אין להם TUNER והם לא יכולים

לסרוק בכלל ערוצים אז תוכל לראות טלויזיה רק אם תחבר ממיר

ובכלל זה לא מומלץ להקלטות כי אין מקודד MPEG2 בחומרה

בשביל דברים כאלה הכי כדאי לקנות כרטיס טלויזיה או לכידת וידאו שיש לו מקודד MPEG2 בחומרה

ואומרים כבל לא כאבל,לא הבנתי למה בדיוק אתה מתכוון ב"כבל ממיר"

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה בדיוק אתה מתכוון ב"כבל ממיר"

מה לא הבנת? זה כבל שמחברים בין הוידאו למחשב והוא "מעביר" את הקלטות לקובץ דיגיטלי. לאחר מכן אפשר לזרוק אותן

משאר תשובתך אני מבין שלא אוכל לקנות כרטיס שישלב בין הכוונות שלי. לכן אני אקנה כרטיס מסך זול, העיקר שיהיה בו עוד יציאה למסך (כי זה מה שאני צריך). קראתי המלצות בזאפ וראיתי שכותבים שיש שיפור באופיס. לא הבנתי איזה שיפור יכול להיות באופיס. חשבתי שזה מיועד למשחקים כי יש דמויות רצות ואז הדמות "נמרחת" על המסך והכרטיס אמור למנוע את זה...

ותשמעו, אם כבר אני קונה כרטיס אז כדאי שהוא יהיה עם יציאה לטלוויזיה וכך אוכל לחבר 2 מסכים ובנוסף מסך טלוויזיה שישמש כמסך שלישי. יש לי 2 טלוויזיות אז למה לא לנצל אחת? :silly:

אהה כן, יש לי מסך עם חיבור DVI. אז כדאי שגם הכרטיס יתמוך.

אגב-סיננתי וראיתי שעדיין יש כרטיסים כבר מ-105 ש"ח. מתאימים לצרכיי הבסיסיים?

http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=425620

http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB68806=112649&orderby=price

הערה: כל מה שאני כותב לא נכתב מנסיון ולכן חשוב לי הנסיון שלכם. אם אתם חושבים שאני לא בכיוון הנכון אז תודיעו. (למשל שלא כל הטלוויזיות תומכות בחיבור למחשב, שDVI לא מיועד לשימוש בסיסי ולכן חבל להוסיף כסף וכו')[br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 08:40:31

מישהו?

:'(

פורסם

כנראה מה שהוא כתב נכתב בטעות, ולכן הוא ביקש למחוק את ההודעה שלו.

עדיף להשתמש בDVI אם האופציה קיימת. לפי מה שהבנתי אם תחבר גם טלוזיה, בנוסף לשני מסכים היא לא תוכל לשמש בתור "שולחן עבודה" עצמאי, אלא רק כשכפול של אחד המסכים.

פורסם

אתה צריך כרטיס שיש לו שתי יציאות DVI או יציאת DVI ויציאת VGA, ובנוסף שיהיה SVIDEO לטלוויזיה. רוב כרטיסי ה-GEFORCE 6200 ברשימה שלך יתאימו, אבל לא ה-ATI 8MB ב-105 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

סבבה. עברתי על הרשימה. מה דעתכם על זה: http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=379172

כמו שאמרתי ברשותי מסך 22 רחב שאני עובד איתו. בנוסף יש לי מסך LG 17 ועוד מסך 14 (אבל הוא משנת 93) ובנוסף יש לי טלוויזיה של דייהו ושל JVC. שני המסכים הישנים וה-JVC במחסן. מה כדאי להוציא? את שני המסכים הישנים או את ה-17 והטלוויזיה? כי שמעתי שצפייה מחשב בטלוויזיה זה לא איכות טובה

פורסם

לא תוכל לעבוד עם שני מסכי מחשב וטלויזיה בו זמנית, אפילו שיש חיבור לשלושתם על הכרטיס.

תצטרך לבחור אם אתה רוצה לעבוד עם שני מסכי מחשב או מסך וטלויזיה.

אם אתה בכל זאת מתעקש, אפשר בעיקרון לעבוד גם עם הכרטיס מסך שתקנה וגם עם כרטיס מסך OB בו זמנית וכך לקבל 3 תצוגות, אבל זה מסורבל ונוטה לעשות המון בעיות והרבה כאבי ראש.

הטלויזיה שיש אצלך תהיה טובה רק לצפיה בסרטים. תוכל גם לשחק עליה משחקים בשביל החוויה אבל האיכות לא תהיה טובה כמו במחשב.

פורסם

אישי555, שים לב שעוברות 24 שעות לפני שאתה מקפיץ את הדיון.

פורסם
  • מחבר

לא תוכל לעבוד עם שני מסכי מחשב וטלויזיה בו זמנית, אפילו שיש חיבור לשלושתם על הכרטיס.

תצטרך לבחור אם אתה רוצה לעבוד עם שני מסכי מחשב או מסך וטלויזיה.

או קיי אז אני מעדיף 2 מסכי מחשב. אז בטוח שאם אקנה את הכרטיס שציינתי מקודם אוכל לעבוד עם 2 מסכים שונים? אני לא רוצה לקנות ולהתאכזב...

ולא הבנתי איך אפשר לעבוד על שניהם בנפרד עם אותו עכבר :s05:

פורסם

אחרי שאתה מגדיר את המסכים ש"ישלימו" זה את זה ולא יראו תמונה זהה, אתה לוקח את העכבר, עכשיו זה מסובך :smile1:, ומזיז אותו מחוץ למסגרת של המסך השמאלי (אם הסמן על הימני, אז הפוך) עד שאתה רואה אותו בתוך המסגרת של המסך הימני (או השמאלי).

זהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים