עבור לתוכן

SHURE E2C כבל מאחורי האוזן-אמיתי?(ועוד כמה שאלות..)

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את הנגן הזה (שוב - בשביל האוזניות) לפני כמעט שבועיים, לא הגיע. ניסיתי לברר עם מי שמבצע את המכירה למה לא מגיע, הבטיחו לחזור אליי. מישהו מופתע שלא חזרו? נכון שהם מתחייבים לעד 14 ימי עבודה ותכלס לא עברו ממש 14 ימי עבודה, אבל למה למתוח את זה עד היום האחרון? ולמה להבטיח לחזור עם תשובה ולא להתקשר? אני אישית מרגישה שכל העיסקה הזו מתחילה להחמיץ - כנראה שלהזמין מארי מכירות "פומביות" זה לא ממש רציני ומומלץ....

• תגובות 46
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הזמנתי את הנגן הזה (שוב - בשביל האוזניות) לפני כמעט שבועיים, לא הגיע. ניסיתי לברר עם מי שמבצע את המכירה למה לא מגיע, הבטיחו לחזור אליי. מישהו מופתע שלא חזרו? נכון שהם מתחייבים לעד 14 ימי עבודה ותכלס לא עברו ממש 14 ימי עבודה, אבל למה למתוח את זה עד היום האחרון? ולמה להבטיח לחזור עם תשובה ולא להתקשר? אני אישית מרגישה שכל העיסקה הזו מתחילה להחמיץ - כנראה שלהזמין מארי מכירות "פומביות" זה לא ממש רציני ומומלץ....

אבל ראיתי את הדיון שפתחת לפני כמה שבועות ואמרת שאת לא לוקחת אותו בגלל שאת חושבת שיש "קאץ'"

אני מקווה שראית מה כתבו פה על הבקרת איכות ויאדה יאדה וזה ה"קאץ'"כמו שאמרת

אבל הבעייה במשלוח זה רק בגלל האתר או הספק ולא בגלל העיסקה

בקיצור אני מצפה שלא תהייה לי כל בעייה במשלוח

וחוצמזה הם לא מתחייבים לעד 14 ימי עבודה, אם תסתכלי טוב טוב הם מתחייבים ל-14 ימי עבודה(לא עד)

כך שאו שאין להם אפשרות לשלוח אותו מהר יותר או שסתם הם מורחים זמן

בכל מקרה אני מקווה שתקבלי את הנגן ותשתפי אותנו באיכות וכו"

ומה לגבי הנגן?

שאלתי על המייזו M6...

פורסם

שמעו, הנגן והאוזניות יגיעו, אין קאצ ואין שום דבר.

פורסם
  • מחבר

אני יודע אחי,אני לא דואג חח

אני רק דואג שהן יגיעו הפוכות או עם פגם אחר...

חח אני עם הפה הגדול שלי בסוף הם לא יעבדו בכלל! :-X

בכל זאת תודה

שאלה אחרונה אבל שאף אחד לא עונה לי עלייה היא מה לגבי המייזו M6-איך הוא?

הוא כדאיי?

פשוט אני לטובת הסדר בפורום הזה ואני לא רוצה סתם להציף באשכולות

אבל אם לא ייענו לי אני אפתח...

(זה לא איום למרות שזה נשמע ככה...חח) ;D

פורסם

תראה זה נגן די ישן (בחו"ל) שדי הצליח.אני מאוד מרוצה ממנו.המגבלה היחידה שלו זה הוידיאו.18 פריימים לשניה (אם עדכון קושחה אולי 20 אינני זוכר בדיוק).נדמה לי שD2 למשל מציג ב30 פריימים.לדעתי זאת תמורה מצוינת ל530 שקל!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עידכון - קיבלתי את הנגן בשעה טובה (לקח שבועיים וחצי שזה בדיוק ה 14 ימי עבודה שהם התחייבו - ניצלו כל יום שעמד לרשותם). הנגן הגיע תקול ואחרי שיחה איתם מסתבר לי שאיאלץ להמתין עוד 21 ימים. לכל מי ששוקל להזמין את המוצר - קחו את זה בחשבון.

פורסם

איזה בעסה :\

פורסם

עזבי את הנגן,הוא גם ככה לא משהו מה אם האוזניות?הימין ושמאל הפוכים?מרגישים שאיכות הגימור ירודה?יש הבדל בעוצמת השמיעה בין ימין לשמאל?

פורסם
  • מחבר

תראה זה נגן די ישן (בחו"ל) שדי הצליח.אני מאוד מרוצה ממנו.המגבלה היחידה שלו זה הוידיאו.18 פריימים לשניה (אם עדכון קושחה אולי 20 אינני זוכר בדיוק).נדמה לי שD2 למשל מציג ב30 פריימים.לדעתי זאת תמורה מצוינת ל530 שקל!

רק שתדע לך שרוב הסרטים הסטנדרטים(סדרות שאני מוריד) מקודדים ב-23FPS אז 30FPS זה רק גימיק כדי לעזור לנגן להימכר....

אני עוד לא קיבלתי את הנגן לאחר 15 ימי עבודה!!!

אני מקווה מאוד שהם יודעים שאני לא משלם משלוח ואם הנגן מגיע תקול אני משלם מקסימום 150 ש"ח על השירות הגרוע!!

עאלק אומרים לי יש עיכוב

אבל אל תאשימו את P1000 הם רק מבצעים את ההזמנה מהספק שלהם ומרגע זה על אחריות הספק...

ד"א תמר איך קבלת את המוצרת שמו לך מין פתק כזה אדום על הדלת או בתיבת דואר ואספת מהסניף דואר?

או שהתקשרו,שלחו מייל או משהו כזה?

פורסם

תלוי, בבית הישן היה עובר שליח ואם היית בבית הוא היה מביא לך ישר ליד ופה אני מקבל פתק בתיבת דואר

פורסם
  • מחבר

אוקיי...

שתדע לך שגם עכשיו זה שליח שעובר

הוא בא עם המשלוח,דופק בדלת, אם אף אחד לא עונה הוא תולה מין פתק אדום-כחול כזה של הדואר שאיתו אתה הולך לסניף שקרוב לבית שלך ומקבל את המוצר...

פורסם

זה תלוי איפה אתה גר ..

פורסם

אצלי אתה מקבל בדואר את הפתק של הדואר רשום

אין לנו דוורים :|

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עידכון. מסתבר שצדקתי והייתי צריכה ללכת עם תחושת הבטן שלי - יש קאטץ', והפעם בדמות שירות שערורייתי. המוצר הגיע תקול, ביקשו ממני לחכות שבועיים עד שיגיע המשלוח הבא, בלית ברירה הסכמתי. היום אחרי מעל שבועיים חזרתי לחברה והודיעו לי שאיאלץ לחכות עוד כחודש למשלוח הבא. שביקשתי להחזיר את המוצר ולהזכות פתאום בצד השני איבדו עיניין בשיחה וזרקו אותי ל"נציג בכיר" ש"יחזור אליי". אני עדיין ממתינה.

לקח לחיים - זול עולה ביוקר...

פורסם

מזל שבסוף לא הזמנתי, אני חושב שאני אזמין מEbay לUS למישהו שיבוא לבקר בקרוב, לא בא לי לשלם 40$ משלוח על מוצר שעולה 50$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים