פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים הזמנתי את הנגן הזה (שוב - בשביל האוזניות) לפני כמעט שבועיים, לא הגיע. ניסיתי לברר עם מי שמבצע את המכירה למה לא מגיע, הבטיחו לחזור אליי. מישהו מופתע שלא חזרו? נכון שהם מתחייבים לעד 14 ימי עבודה ותכלס לא עברו ממש 14 ימי עבודה, אבל למה למתוח את זה עד היום האחרון? ולמה להבטיח לחזור עם תשובה ולא להתקשר? אני אישית מרגישה שכל העיסקה הזו מתחילה להחמיץ - כנראה שלהזמין מארי מכירות "פומביות" זה לא ממש רציני ומומלץ....
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר הזמנתי את הנגן הזה (שוב - בשביל האוזניות) לפני כמעט שבועיים, לא הגיע. ניסיתי לברר עם מי שמבצע את המכירה למה לא מגיע, הבטיחו לחזור אליי. מישהו מופתע שלא חזרו? נכון שהם מתחייבים לעד 14 ימי עבודה ותכלס לא עברו ממש 14 ימי עבודה, אבל למה למתוח את זה עד היום האחרון? ולמה להבטיח לחזור עם תשובה ולא להתקשר? אני אישית מרגישה שכל העיסקה הזו מתחילה להחמיץ - כנראה שלהזמין מארי מכירות "פומביות" זה לא ממש רציני ומומלץ....אבל ראיתי את הדיון שפתחת לפני כמה שבועות ואמרת שאת לא לוקחת אותו בגלל שאת חושבת שיש "קאץ'"אני מקווה שראית מה כתבו פה על הבקרת איכות ויאדה יאדה וזה ה"קאץ'"כמו שאמרתאבל הבעייה במשלוח זה רק בגלל האתר או הספק ולא בגלל העיסקהבקיצור אני מצפה שלא תהייה לי כל בעייה במשלוחוחוצמזה הם לא מתחייבים לעד 14 ימי עבודה, אם תסתכלי טוב טוב הם מתחייבים ל-14 ימי עבודה(לא עד)כך שאו שאין להם אפשרות לשלוח אותו מהר יותר או שסתם הם מורחים זמןבכל מקרה אני מקווה שתקבלי את הנגן ותשתפי אותנו באיכות וכו"ומה לגבי הנגן?שאלתי על המייזו M6...
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר אני יודע אחי,אני לא דואג חחאני רק דואג שהן יגיעו הפוכות או עם פגם אחר...חח אני עם הפה הגדול שלי בסוף הם לא יעבדו בכלל! :-Xבכל זאת תודהשאלה אחרונה אבל שאף אחד לא עונה לי עלייה היא מה לגבי המייזו M6-איך הוא?הוא כדאיי?פשוט אני לטובת הסדר בפורום הזה ואני לא רוצה סתם להציף באשכולותאבל אם לא ייענו לי אני אפתח...(זה לא איום למרות שזה נשמע ככה...חח) ;D
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים תראה זה נגן די ישן (בחו"ל) שדי הצליח.אני מאוד מרוצה ממנו.המגבלה היחידה שלו זה הוידיאו.18 פריימים לשניה (אם עדכון קושחה אולי 20 אינני זוכר בדיוק).נדמה לי שD2 למשל מציג ב30 פריימים.לדעתי זאת תמורה מצוינת ל530 שקל!
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים עידכון - קיבלתי את הנגן בשעה טובה (לקח שבועיים וחצי שזה בדיוק ה 14 ימי עבודה שהם התחייבו - ניצלו כל יום שעמד לרשותם). הנגן הגיע תקול ואחרי שיחה איתם מסתבר לי שאיאלץ להמתין עוד 21 ימים. לכל מי ששוקל להזמין את המוצר - קחו את זה בחשבון.
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים עזבי את הנגן,הוא גם ככה לא משהו מה אם האוזניות?הימין ושמאל הפוכים?מרגישים שאיכות הגימור ירודה?יש הבדל בעוצמת השמיעה בין ימין לשמאל?
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר תראה זה נגן די ישן (בחו"ל) שדי הצליח.אני מאוד מרוצה ממנו.המגבלה היחידה שלו זה הוידיאו.18 פריימים לשניה (אם עדכון קושחה אולי 20 אינני זוכר בדיוק).נדמה לי שD2 למשל מציג ב30 פריימים.לדעתי זאת תמורה מצוינת ל530 שקל!רק שתדע לך שרוב הסרטים הסטנדרטים(סדרות שאני מוריד) מקודדים ב-23FPS אז 30FPS זה רק גימיק כדי לעזור לנגן להימכר....אני עוד לא קיבלתי את הנגן לאחר 15 ימי עבודה!!!אני מקווה מאוד שהם יודעים שאני לא משלם משלוח ואם הנגן מגיע תקול אני משלם מקסימום 150 ש"ח על השירות הגרוע!!עאלק אומרים לי יש עיכובאבל אל תאשימו את P1000 הם רק מבצעים את ההזמנה מהספק שלהם ומרגע זה על אחריות הספק...ד"א תמר איך קבלת את המוצרת שמו לך מין פתק כזה אדום על הדלת או בתיבת דואר ואספת מהסניף דואר?או שהתקשרו,שלחו מייל או משהו כזה?
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים תלוי, בבית הישן היה עובר שליח ואם היית בבית הוא היה מביא לך ישר ליד ופה אני מקבל פתק בתיבת דואר
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר אוקיי...שתדע לך שגם עכשיו זה שליח שעוברהוא בא עם המשלוח,דופק בדלת, אם אף אחד לא עונה הוא תולה מין פתק אדום-כחול כזה של הדואר שאיתו אתה הולך לסניף שקרוב לבית שלך ומקבל את המוצר...
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים עידכון. מסתבר שצדקתי והייתי צריכה ללכת עם תחושת הבטן שלי - יש קאטץ', והפעם בדמות שירות שערורייתי. המוצר הגיע תקול, ביקשו ממני לחכות שבועיים עד שיגיע המשלוח הבא, בלית ברירה הסכמתי. היום אחרי מעל שבועיים חזרתי לחברה והודיעו לי שאיאלץ לחכות עוד כחודש למשלוח הבא. שביקשתי להחזיר את המוצר ולהזכות פתאום בצד השני איבדו עיניין בשיחה וזרקו אותי ל"נציג בכיר" ש"יחזור אליי". אני עדיין ממתינה.לקח לחיים - זול עולה ביוקר...
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים מזל שבסוף לא הזמנתי, אני חושב שאני אזמין מEbay לUS למישהו שיבוא לבקר בקרוב, לא בא לי לשלם 40$ משלוח על מוצר שעולה 50$
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.