עבור לתוכן

SHURE E2C כבל מאחורי האוזן-אמיתי?(ועוד כמה שאלות..)

Featured Replies

פורסם

הזמנתי לפני מס' שבועות את הנגן, בסופו של דבר לא הייתי צריך את המשלוח בגלל שאבא שלי היה יומיים אחרי ההזמנה

במוסך קרוב לספק והביא אותו ישירות משם,ככה שאני לא יכול להגיד לך על זמן האספקה.

מה שכן לפי אבא שלי הם מוכרים שם נגנים במקום ואני חושב שאפשר לקנות שם ביותר זול, ככה שאם אתה גר באזור חיפה אתה יכול לקפוץ לביקור שם לפני שאתה מזמין מהרשת.

בקשר לאוזניות , כן הגיעו הפוכות אבל זה ממש לא נורא סה"כ אתה מלביש את ה-R בשמאל ואת ה-L בימין.

הגימור אצלי בסדר גמור, יושבות נוח (אחרי שאתה לובש אותם הפוך ולומד ללבוש אותם כמו שצריך(יש סרטון באתר של שור)).

מה שכן לא כ"כ התלהבתי מהסאונד , ז"א הצליל נעים ונקי אבל לדעתי הוא לוקה קשות בפירוט , בקיצור ציפיתי ליותר בגלל כל הרעש סביבם.

אם הייתי משלם את המחיר ה"אמיתי" שלו שעולה בערך כמו זוג האוזניות השני שלי (Sennheiser HD-485) הייתי מתאכזב, מה שכן במחיר כזה, כזוג אוזניות שני בשביל להשתמש מחוץ לבית אני לא מתחרט על הקנייה.

הא, וגם הנגן סבבה משמש אותי לנסיעות קצרות, אם היה תומך ביותר פורמטים הייתי מצ'פר אותו בכרטיס זיכרון.

• תגובות 46
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באיזה נגן אתה משתמש?

חכה אתה רק ביום הראשון של האוזניות. גם אני התאכזבתי בהתחלה. יש לי אותם כבר איזה שבועיים או שלוש והם נפתחו בצורה בלתי רגילה, עכשיו שומעים טוב מאוד.

פורסם

איפה רשמתי שאני משתמש באוזניות רק יום אחד?

תחשוב יותר לכיוון החודש+ , אז בחור "חכם" ספר לי על מבחני האזנה המקיפים שלך באוזניות בתקציב דומה שאתה מרשה לעצמך להגיד שהם נפתחות בצורה בלתי רגילה?

בדקתי את השור אם הנגן שמגיע אם האוזניות,X-FI וAUDIGY 2 ועם אף אחד מהמקורות האלה ,האוזניות לא גרמו לי לקפוץ משמחה.

פורסם

מצטער לא ראיתי. תדבר יפה.

לי יש shure e3c והם אוזניות פשוט מדהימות. התנסיתי עם לא מעט דגמים של shure אז עליהם אני יכול להגיד לא מעט דברים. ובזה אין לי ספק, כל האוזניות האלה בהתחלה מאכזבות קצת.

אגב, בקרוב E4c ואולי יש סיכוי קטן לE5c.

שזה יקרה הE3c שלי יעמדו למכירה בגאווה.

פורסם

אתה מודע לזה שהפסיקו את היצור של סדרת E, כן?

פורסם

מודע להכל. ראיתי גם החדשות. זה שהפסיקו את הייצור שלהם לא אומר שלא מוכרים אותם עדיין. יש לי דוד בארה"ב שמתעסק המון בתחום כבר הרבה מאוד שנים והוא עובד במקום שמתמצא ומוכר ציוד מכל תחום המוזיקה כולל את האוזניות של shure. אז ככה שגם יש לי מחיר טוב במיוחד עכשיו שהמחיר של סדרת הE ירד. בקיצור בקטע הזה אין בעיה להסתדר. אבל נראה, בקרוב הוא מגיע לארץ אולי הוא יפתיע אותי. אמרתי לו e4c, e5c.

פורסם
  • מחבר

אולי

מצטער לא ראיתי. תדבר יפה.

לי יש shure e3c חצי מיליון ש"ח והם אוזניות פשוט מדהימות. פשוט מדהימים התנסיתי עם לא מעט דגמים של shure לא מעט כסף אז עליהם אני יכול להגיד לא מעט דברים.

ובזה אין לי ספק, כל האוזניות האלה הכסף הזה בהתחלה מאכזב/ות קצת. אבל ברגע שאתה מבין כמה שטויות אתה יכול לקנות איתו וכמה הן עולות,

אתה תהייה מוגדר כחסר חיים

אגב, בקרוב E4c אני אעשה את המיליון הראשון שלי ואולי יש סיכוי קטן לE5c ואולי יש סיכוי קטן למיליארד.

שזה יקרה הE3c שלי יעמדו למכירה בגאווה.

אולי פשוט תגיד ככה???

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

כולם פה עשירים בפורום הזה!!!(ורק אני מסכן עם נגן מדבקה וכרטיס 8500GT!!!

וחוץ מזה למה אתה רוצה כ"כ שור? ראיתי שהרבה ממליצים על DENON JBL ULTIMATE EARS וכאלה,כל האודיופילים המטורפים בפורום הזה...

פורסם

דבר ראשון, אין לך שום זכות להיכנס פה לכיס של האנשים חוצפן.

דבר שני, אני חסכתי את הכסף הזה ועבדתי בשבילו, הוא לא בא לי מהשמיים.

דבר שלישי, זה שהתנסיתי עם הרבה דגמים של shure לא אומר ששילמתי עליהם.

כמו שאמרתי האוזניות היחידות שאני קניתי זה הE3c והם מארה"ב.

אני מאוד אוהב את האוזניות של shure וזה לא רק בגלל הסאונד. כמו שאמרתי יש לי מחירים לא רעים על האוזניות שלהם בארה"ב.

UE אכן ברמה של shure ואף יותר טובות, denon גם טובות אבל פחות בinear וjbl לא מגיעות לרמה של האחרות.

פורסם
  • מחבר

צחקתי אחי ,לא התכוונתי לפגוע

בכל מקרה אל תיקח קשה...

אני צוחק

אני אפילו לא בגיל שאני אוכל לעבוד...

ומה לגבי השאלה שלי?שאלתי אם מחשבי כף יד נותנים סאונד טוב(כמו נגן טוב)

ואם UE אכן יותר טובות למה אתה לא מנסה?

פורסם

הUE בדגמים היקרים יותר הם יותר טובות מהshure. הדגם הכי יקר שלהם מגיע כמעט ל1200 דולר.

אבל לא יודע, יש משהו שנוח לי מאוד בshure, והם בנויות מעולה עם כבל עבה, יושבות טוב באוזן. ושוב, המחיר, יוצא לי יותר זול לקנות את הshure.

פורסם
  • מחבר

ומה עם מחשב כף יד ??? :'( :'(

פורסם

למה זה לא מפתיע אותי?

מעטים הם מחשבי כף היד שנשמעים כמו נגן נייד (ואני אפילו לא מדבר על הנגנים היקרים).

פורסם
  • מחבר

[glow=red,2,300]למה זה לא מפתיע אותי?[/glow]

למה לא מפתיע אותי שמישהו יעיר על גילי?

מעטים הם מחשבי כף היד שנשמעים כמו נגן נייד (ואני אפילו לא מדבר על הנגנים היקרים).

בכל מקרה תודה.

כנראה שעוד מס' חודשים אקנה את הזן

יש למישהו המלצות על מתחרה שלו?(או משהו אחר עם מסך גדול)

פורסם

לא קונים מחשב כף יד בשביל לשמוע מוזיקה.האיכות (של הסאונד) בד"כ גרועה.אני ממליץ על נגן זול יחסית (שברשותי) M6 ב530 שקל.אם תתעניין עיין במבצעים של ONE ברשת באג.

פורסם
  • מחבר

נראה קטלני במיוחד!!

בהחלט הנגן הכי קטלני שראיתי בחיי!!!

איזה דגם יש לך? (נפח)

ויש להשיג בלבן בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים