עבור לתוכן

SHURE E2C כבל מאחורי האוזן-אמיתי?(ועוד כמה שאלות..)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לבני מספר ימים(יום שני..) הזמנתי את הנגן של מיזוהו שמגיע עם האוזניות הנ"ל(250 ש"ח)

1.קודם כל,הזמנתי את הנגן מאתר- P1000 , הם ביקשו פרטים והכל,ברגע ההזמנה נשלח דוא"ל ומאז לא היו שיחות טלפון או דוא"לים

מישהו יכול להגיד לי , מניסיון אם האתר הזה בטוח והמשלוח אכן יגיע במסגרת המן שהובטחה?(14 ימי עסקים)

2.יש סיכוי שאני אמצא איזה פראייר שיקנה את הנגן ב150 ש"ח ומעלה?

3.ולאוזניות-ראיתי שמישהו שם פה תמונה של האוזניות,ושהכבל עובר מאחורי האוזן-או שזה לא נמצא בכולם או שזה מועבר פשוט עם החוט(ולא עם פלסטיק כמו שחשבתי)?

4.כדאי לי בכלל למכור את הנגן?(אני אודיופיל מתחיל,מתחיל של המתחילים ורוצה סאונד שאוכל להינות)

5.ואם כן, איזה נגן בטווח מחירים של 600 ש"ח ינצל את האוזניות עד המקסימום עם נפח של 4GB?(1000 ש"ח ליותר מ 8GB)

אני רוצה נגן לא קומקטי במיוחד, נגיד בגודל של אייפוד או קצת יותר קטן עם כמה שיותר נפח למחירו(לא אצטרך יותר מ 8GB אבל אם יש יותר תמיד אוכל להעמיס)

ושיש בו הרבה פיצ'רים(כמובן סאונד טוב)כמו רדיו,תמיכה בתיקיות

אבל לא יותר מדי

שליטה-אני לא רוצה שליטה מיוחדת כמו מסך מגע, כפתורי מגע אלא כפתורים פשוטים ונוחים

כמו ג'ויסטיק או כפתורים רגילים, עם עדיפות ל- PLAY באמצע

וזהו

אם אפשר לחסוך קצת בכסף אני אשמח אבל אם חייב לחרוג קצת אז חייב...

שלא יעלה על 600 ש"ח ל-4GB ו1000 ש"ח ל-8

6.ראיתי את הזן החדש-וממש נדלקתי עליו

הוא נכנס לי בול לתקציב ב-8GB-איך הוא?סאונד טוב?נוח?גדול?מסך איכותי?חייב לכווץ כדי לראות סרטים?

ויותר מכול,אפשר להשיג ביותר זול מבארץ?(או בארץ בכלל בפחות מ-850 )?

• תגובות 46
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכבל אכן בא מאחורי האוזן (יש לי את האוזניות הנל), אבל יש גם אופציה לשים את הכבל "רגיל".. תאמין לי שמאחורי האוזן זה הרבה יותר נוח.

פורסם
  • מחבר

^^^

תודה

ובנוגע לשאר השאלות,מישהו???

פורסם

את הנגן שקנית אתה יכול למכור בקלות ב150 שקל וכדאי לך למכור אותו...

ולגבי הזן החדש - הוא לא תומך בתיקיות - דבר שביקשת, במחיר הזה בכל נגן אתה חייב לכווץ את הסרטים - אבל זה דבר טוב מאוד אפילו לדעתי,

המסך מאוד מאוד איכותי והוא גם די גדול לדעתי גם מספיק לסרטים, בכלל כל מה שהמכשיר מציע הוא איכותי, הוא בכלל לא גדול, הוא גם די דק ואין לו עברית אם זה חשוב...

פורסם

הכבל אכן בא מאחורי האוזן (יש לי את האוזניות הנל), אבל יש גם אופציה לשים את הכבל "רגיל".. תאמין לי שמאחורי האוזן זה הרבה יותר נוח.

אתה יכול לשים את הכבל "רגיל" אבל זה פשוט לא נוח וגם לא נכון. לא שמים את זה ככה.

פורסם

הזמנתי את הנגן של מיזוהו שמגיע עם האוזניות הנ"ל(250 ש"ח)

רק לי נראה מוזר שמוכרים נגן זול עם אוזניות בשווי 109$, בבאנדל שעולה 250 ש"ח?

מה הקאטצ' כאן?

פורסם

אוזניות שלא עברו בקרת איכות, מגיע בלי קיט (יכול להיות בעיתי ביותר אם זה לא מתאים לאוזן), בחלק מהאוזניות הימין ושמאל הפוכים

פורסם
  • מחבר

הזן נראה מצויין!!!

גם אם לא תומך בתיקיות,המסך גדול מספיק והממשק נראה נוח כדי לדפדף בכל הספריה שלי..

ולגבי מי ששאל על הקאץ'

אין קאץ'

סיפור ארוך-לשור יש את הדגם E2C שכולם מכירים,נכון?

הדגם שבא עם הנגן זה E2G שהתחילו לייצר וניסו עם יכולות קצת שונות כדי שיתאים לגיימרים(רק באותו מראה)

בסוף יצא ששני הדגמים הם כמו תאומים

אז הפסיקו את הייצור של E2G ולא היה להם מה לעשות עם המלאי אז הם נתנו אותו או לאיזה יבואן או לחברה הזאת

ועכשיו הם משווקים אותן יחד עם הנגנים, בגלל שאסור להם למכור את האוזניות בנפרד

והאוזניות גם לא מגיעות עם כל הבאנדל(נרתייק קשיח, ספוגיות ואטמים בכל הגדלים)

אלא מגיע עם באנדל מינימאלי ביותר(נרתיק עור קטן, ללא ספוגיות,רק גומי בגודל הכי קטן)

שלי זה מספיק בהחלט כי יש לי עוד אוזניות אין-איר בבית ואני אקח מהם את האטמים

ראו ביקורת:http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=1055

פורסם

זה לא בידיוק נכון, ה E2G הוא פשוט מיתוג מחדש של E2C כמהדורת גיימרים, האוזניות שנמכרות עם הנגן נמכרות גם בלי בכ50 שקל פחות והאוזניות כמו שרשמתי כנראה לא עברו בקרת איכות

פורסם

גם לי יש את האוזניות ואינני ממליץ לקנות רק בשבילם.איכות הגימור ירודה ושמאל וימין הפוך.אין בנמצא בארץ מתאמים של שור בניפרד ואטמים של אוזניות כמו CRX 300 וקריאטיב EP630/635 לא מתאימות.כלומר הן מתלבשות אך לא מספיק ארוכות והפלסטיק של האזניה נוגע באוזן.(למדתי זאת בדרך הקשה).אם זאת אם תמצא פראייר שיקנה ממך את הנגן ב150 אז זה די משתלם.נתתי את הנגן לאחי הקטן והוא מרוצה.אם אתה מגדיר את עצמך אודיופיל (אף מתחיל) אין לך מה לעשות אם הנגן.

פורסם
  • מחבר

רציני?

אז הפס ייצור ממש אבל ממש גרוע

אני מקווה שאני אפול על טובות...

ואיפה אפשר למצוא את האוזניות ב 200 ש"ח?(וזה עם בקרת איכות?)

טם זה בלי עדיך לקנמות את המהדורה עם הנגן ולמכור אותו ב-150 ש"ח ואז יוצא שקניתם אוזניות של 500 ש"ח ב-100 ש"ח!!! :silly:

מצחיק לא? :jump1:

ועוד משהו, מחשבי כף יד נותנים איכות סאונד טובה?(ז"א להתמש בו כנגן)

כרגע אין לי כסף להשקיע בנגן של 1000 ש"ח אבל בעוד כמה חודשים יהייה לי..

ולדעתי ממש לא שווה לקנות נגן מהארץ אז כנראה שאזמין מאמזון("הם שולחים לארץ נכון?)

אבל אם זה מחשב כף יד אני יכול אפילו עכשיו לקנות

ובטוח שאי אפשר להשיג אטמים של שור בארץ????

אי אפשר בנגיד 100 ש"ח לקנות את הסט של כל האטמים כמו שמקבלים עם חדשות?(אפילו מחו"ל)

עדכון:ראיתי שיש באתר של שור סט מתאמים לאוזניות ב-6 דולר

http://www.shure.com/PersonalAudio/Products/Accessories/Sleeves/us_pa_qsfk_content

פורסם

השאלה אם הם שולחים לארץ

פורסם
  • מחבר

זאת גם שאלה שלי...

מישהו יודע?

פורסם

שלח אימייל..

פורסם
  • מחבר

ראיתי שהם שולחים ב UPS אז כנראה שזה מגיע לארץ לא?

ואם לא,אני לא כ"כ טוב בניסוחים מישהו(אני יודע שזו בקשה גדולה)יכול לנסח לימכתב שאני אשלח אליהם

המכתב:(בערך)"יש ברשותי אוזניות E2C, ואני רוצה לקנות סט מתאמים לאוזניים

אני גר בישראל ואיני בטוח אם אתם שולחים לשם

תוכלו להחזיר לי מייל ולהגיד לי אם אתם שולחים לישראל?

בתודה מראש,עומרי"

בתודה מראש,עומרי

:jump1: :funnypost:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים