עבור לתוכן

למה המוזיקה המזרחית בשפל .....

Featured Replies

פורסם

א. זה לא שיר אינפנטילי

ב. זה לא מזרחית בכלל, זה מטאל טהור

ג. יפית

ואורפנד לנד הוא אחד האלבומים הגאוניים ביותר ששמעתי, ושמעתי מספיק (לא כל השירים שלהם סוסים)

• תגובות 58
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממתי שירים מזרחיים לא אינפנטליים?

מישהו פעם ניסה להקשיב למילים המפגרות שהם כותבים?

הכללות הן הדרך המהירה ביותר לטעות . ( דוגמא ^^^ )

פורסם

למעליי, אתה טועה בדוגמא שלך הוא צודק, שירים אינפטילים בהחלט, אבל הם רק החדשים.

אם אתה משווה אלינור למיחולה עלייך כפרע. זה פשוט בדיחה

פורסם

למעלי ^^^ אני לא טועה והוא לא צודק

עדיין אין כאן הגדרה מוסכמת למה זה מוזיקה מיזרחית ( מוזיקה מרוקאית שנימצאת ממערב לנו היא מה ?? )

אין דבר כזה מוזיקה מיזרחית , מה זה ,,מוזיקה יפנית ?( אין יותר מיזרחי מהיפנים )

מוזיקה מיזרחית הוא מושג שהומצא ע"י "אשכנזים" כדי להבדיל אותם תרבותית .

^^^ וזה למה המוזיקה המיזרחית בשפל .

פורסם

דיויד יקירי ....

אף אחד לא המציא את המושג "מוזיקה מזרחית" לפחות לא מהצד האשכנזי.עדות המזרח קרי - תימנים מרוקאים לובים וכל יוצאי מדינות ערב המציאו את התרבות

המנטליות ואת ה ה ב ד ל ה מהאשכנזים.ועובדה עד היום יש לך פער תרבותי.אני לא בא לפתוח פה ויכוח מי יותר טוב ולא בא להתנשאות (למנהלי הפורום...)

עובדה שהיום המנטליות הערבית חילחלה לתוכנו מיוצאי מדינות אלה.להביא הרבה ילדים ליצור משפחות מצוקה לגדל ילדים שיהפכו לעבריינים.כל עניין המנטליות

הערבית יצר תת תרבות (מלשון משני סוג אחר ) של חיים שאכן שונה.ופה נולדה המוזיקה המזרחית (הגענו לעניין.) ולמה היא בשפל ??

פשוט מאד.חוץ מכמה אומנים (אייל גולן אתניקס אורן חן וסטלוס ויש עוד הרבה) כל השאר הם אומני דיסק אחד וזה מראה על איכות ירודה.שים לב שהמוזיקה

תמיד אבל תמיד קיצ'ית ודביקה רוב הזמרים (כמה שהם לבד והגבר בודד האישה עזבה אותו לא נותנת לו סקס וכדומה ) שרים ככה.אז באמת מי ירצה לשמוע

כזו מוזיקה????.ויש לך את הבכיינים הדכאוניים...לדעתי המוזיקה המזרחית נולדה כמחאה מול האשכנזים בשלטון וכדי להבדיל אותם מאיתנו.עד היום יש לך את

זה בהמון מקומות.מנטליות ערבית נטו - פרימיטיביים מכל הבחינות מסורתיים מאד.ודיי פשוטים (ללא השכלה בדרך כלל וגם אם אתה מנסה להכניס משהו

לראש אז זה דיי קשה..אבל שוב אני מציין בלי הכללות מיותרות ).אז אולי הירידה של המוזיקה הזו מראה על משהו..

פורסם

חולק על דעתך

לפי ההגדרות שלך אני רואה שאתה לא מעדות המיזרח

כמו כן הידע שלך בהגדרות המוזיקה טעון שיפור

מוזיקה אתנית היא בהבדל עצום ממוזיקה מיזרחית אשר הוא שם גנאי למוזיקה של חתך באוכלוסיה שמאופיין על דרך השלילה - להלן לא אשכנזים

"המיזרחים " מבינים קצת יותר במוזיקה קוראים לזה מוזיקה ים תיכונית .

פורסם

סיבה פשוטה שהמוזיקה המזרחית בשפל היא שכל אידיוט, עם קול של הומו, שלא התקבל לעבודת אינסטלציה (אבא שלי אניסטלטור)

הולך לשיר מוזיקה מזרחית. אגב המוזיקה המזרחית החדשה קולעת בול לרמת האינטלגנציה של הערסים...

אני שומע המון מוזיקה מזרחית אבל רק ישנה, כמשישהו שר "מי חולה עלייך מי כפרה" או שמכניסים שם סגנון כזה:

"אלי את יפה כמו מלאך" או טיפה ים תכוני "אל תצאי אל הדרך המוכרת, אש בוערת בשדות העמק הירוק"...

יש הבדל אדיר

פורסם

נו אז זאת אומרת שמוזיקה מיזרחית היא לא סיגנון מוזיקה אלא סיגנון קהל - כלומר לא פרמטרים מוזיקלים קובעים מהיא מוזיקה מיזרחית אלא הקהל - מי שמאזין לה - אם אתה ערס המוזיקה שתשמע היא מוזיקה ערסית להלן מיזרחית להלן קונוטציה שלילית להלן הסיבה מדוע המוזיקה המיזרחית בשפל להלן - אהלן וסהלן - סאלאמת ביי ביי :hi: מיצינו עוד דיון על אפליה הפעם רק דרך המוזיקה ,,,,מתי, מתי מישהו יתחיל דיון על ההבדלים אם רגל קרושה יותר טעים מחריימה ?

פורסם
  • מחבר

חריימה עם דג ללא קוצים + חלה משובחת תענוג ;D

בוא נראה אם למישהו יש מושג מה אומר המשפט הבא (רמז זה קשור לשבת )

כל האוכל דג , ביום הדג , ניצול מדג .
פורסם

לאכול דגים ביום שבת סגולה להינצל מטביעה

יונה

פורסם
  • מחבר

כל האוכל דג ביום הדג (ד=4 , ג=3 , ד+ג =7 --> שבת ) נצול מד"ג (דינה של גיהנום )

פורסם

אבידן - תיזהר מאוד עם ההערות שלך. אתה הולך על קרח דק מאוד (אף אחד לא רוצה שיקראו לו פרימיטיבי, תאמין לי).

פורסם

אבידן - תיזהר מאוד עם ההערות שלך. אתה הולך על קרח דק מאוד (אף אחד לא רוצה שיקראו לו פרימיטיבי, תאמין לי).

אם ההתבטאות שלי העליבה אז אני מתנצל ::) זו לא היתה הכוונה

ולנושא הדיון...אני אישית אוהב את שניהם גם חריימה וגם גפילטע פיש (דגים ממולאים בלשון יותר ברורה)

למרות שאני מעדיף את החריימה יותר כי אני אוהב חריף וחזק מאד.

פורסם

אוכל זה לא נושא הדיון. נושא הדיון הוא על המוזיקה המזרחית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים