עבור לתוכן

מאברר בגג המארז

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הרבה זמן שאני כבר חושב לעשות חור בגג המארז שלי ולהשים שם מאברר

הבעיה היא שאני לא בטוח מזה נותן

ולעשות שהרוח תיהיה כלפי חוץ או כלפי פנים

והבעיה הנוספת היא האבק

אם אני עושה חור במארז כדי להשים מאברר עלי לדעוג שהחור לא יהיה ענק מפלצתי כזה כדי שלא יכנב אבק

עלי להשתמש עם איזה שהוא גריל ואין לי

אני לא סם הרבה מאבררים במארז רק בגלל הבעיה הזאת של האבק

זה לא להאמין פשוט כל איזה חצי שנה צריך לפרק את המחשב ולנקות טונה של אבק (עם הפאן (על קר כמובן))

יש לי רק מאברר אחד שהוא כלפי חוץ שנמצא בגב המארז

עוד אחד על הכרטיס מסך (מודבק בסיליקון (מין מודינג שכזה)) וחוץ מזה יש את המאברר של הספק כוח וזהוא

דאגתי לכך שהמאבררים האלו היו שקטים כל האפשר גם אם זה יעלה יקר מהרגיל

ועכשיו אני חושב להשים עוד מאברר הפעם בגג המארז כאשר הוא יהיה כלפי חוץ

עדין לא ברור לי כל כך למה

השמח לתגובות עיניניות..

פורסם

מאורר בגג המארז יהיה מעולה, הוא ידאג להוציא את האוויר החם.

אל תדאג יותר מידי מהקטע של האבק, עדיף לך להשקיע פעם בחודשיים בניקוי האבק בשביל שהמארז יהנה מטמפ' טובות יותר.

אתה לא חייב גריל אבל זה מאוד מומלץ, לא ממש יקר ואפשר גם לעשות משלוח דואר בחלק מהחנויות.

תשים לב שאתה קונה גריל נורמלי שלא יגרום לך לרעשים ושריקות מהמאורר (כמו הגריל קייזר שממש סבלתי ממנו).

ברגע שיש לך מאורר מאחורה שמוציא אוויר וגם המאורר בגג יוציא אוויר, חשוב שיהיה לך גם מאוררים שמכניסים אוויר בשביל שהמוציאים לא יחנקו ויצטרכו לעשות גם את פעולת ההכנסה (שאיבה מהחריצים וכו').

בדלת המארז (בצד) יהיה נחמד לשים מכניס, רוב הסיכויים שגם יש לך מקום מקדימה (בפאנל) לשים מאורר מכניס, שעל הדרך אולי גם יקרר את ההרדיסק\ים.

המאוררים שתוך המארז לא דואגים לקרר את האוויר, הם פשוט זורקים את האוויר על צלעות הקירור.

אם ההחלפה של האוויר והוצאת האוויר החם מהמארז לא מתבצעת כמו שצריך, בסופו של דבר האוויר שנזרק על צלעות הקירור ניהיה אוויר חם יותר ויותר.

פורסם
  • מחבר

בעיה אז מה אני צריך להוסיף עכשיו עוד שני מאבררים

שאחד מהם הוא יהיה על החלון השקוף שעשיתי של הפרספקט

יש לך רעיון טוב איך אני יעשה מאברר על הפרספקט מבלי להרוס על היופי של הדבר הזה

כדי להמחיש את העיניין:

028.jpg

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222062.0

פורסם

אתה לא חייב, זאת היתה רק הצעה

אם יש לך מקום פנוי בדלת השניה גם זאת אפשרות.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות להשים שם מאברר :'(

פורסם

תמיד יש אפשרות, עם מקדח כוס (נדמה לי לעץ) ועבודה טובה אין שום בעיה לשים איזה 80ממ נחמד בחלון, השאלה אם באמת בא לך.

בכל אופן אני חושב שמאורר בגג זה אחלה, אבל יחס של 2 מוציאים לאף מאורר מכניס זה קצת בעייתי.

אין לך מקום מקדימה במארז? (בשלדה שמתחת שמאחורי הפאנל).

פורסם

מה זה מאברר?

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להשים וונטה (מאברר) (מאוורר) (איך שלא כותבים את זה)

בפרספקט ו\או איפה שהפלסיטק של גוף המארז

יותר חשבתי בכיוון של להפוך את הוונטה שבגב המארז וזהוא אבל גם ככה הוא לא מועיל מי יודע מה

צריך וונטה לכיוון הלוח אם

פורסם

מה זה מאברר?

אפשר לצפות שמנהל ראשי יבין את השפה של הפורום שהוא מנהל. כן, יש כאן ביקורת כלפי משתמשי הפורום. כן, יש כאן (גם) ביקורת כלפי צוות האתר שלא עושה דבר לשנות זאת.

פורסם

רוצה לשבת עם חצי מהמשתמשים פה וללמד אותם עברית?

פורסם

אני לא רוצה להשים וונטה (מאברר) (מאוורר) (איך שלא כותבים את זה)

בפרספקט ו\או איפה שהפלסיטק של גוף המארז

יותר חשבתי בכיוון של להפוך את הוונטה שבגב המארז וזהוא אבל גם ככה הוא לא מועיל מי יודע מה

צריך וונטה לכיוון הלוח אם

אם אין לך זרימת אוויר טובה, המוציא אוויר במארז יכול להיות מאוד מועיל.

בכל אופן, חוץ מ2 מוציאי אוויר (בגג ומאחורה) תארגן מאורר שיכניס אוויר, או מקדימה (מתחת לפאנל, בשלדה, אמור להיות לך מקום למאורר, אתה לא צריך לעשות חור בפאנל עצמו), או באחת הדלתות, אם לא בא לך לחורר את הפרספקס אז תבדוק אם יש מקום איפשהו בדלת השניה.

שיהיה בהצלחה.

עריכה:

מצאתי תמונה של המארז הישן שלי שעשיתי לו מאורר בפרספקס, יצא דווקא חביב ולא יותר מידי הרס את היופי.

בשלב יותר מאוחר עשיתי לו בפרספקס אחר את המאורר בפינה הימינית התחתונה בשביל שלא יסתיר כלום בחלון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים