פורסם 2003 במרץ 2322 שנים שמתי לב שמוכרים אצל זיזאג ופנדה את המארז + מערכת קירור מיםThermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassisהאם שווה לי ללכת על זה? עזבו כסף כי גם כשזה עולה 1500 אני יכול להשיג ללא מע"מ כך שיוצא לי פחותאבל אני יכול להגיע לאוברקלוקינג טוב עם קירור כזה ובאמת כל העסק הזה שקט?
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים האקווריאוס:אוברקלוק טוב, לא יותריש על המערכת קירור מים ביקורת באתר.לגבי רעש, תתחשב בזה שהמארז בא עם 5 מאווררים.המארז+מערכת הקירור, יתנו אוברקלוק טוב.כמובן שהכל תלוי בחומרה...
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מחבר המארז כולל מאווררים שקטים כמעט ולא שומעיםדיברתי עם אנשים שקנו את המארז והם אמרו שזה נכוןבקשר לאוברקלוקינג במערכת הזאתעם לוח אם וזכרונות ומעבד שטוב לאוברקלוקינגכמה אתם משערים שאני יכול לעשות אוברקלוקינג?
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מחבר מה הכוונה כמה שבא לך?אני רוצה לעשות כמה שיותר מבלי שיהיו נפילותומה שאני שואל לכמה אני יגיע כלומר מה המקסימום שלא יהיה נפילות
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים אי אפשר לדעת זה תלוי במעבד בלוח בסטיפינג בזכרונות והרבה דברים בOC אתה לא יכול לשער!!
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים רגע שיש קירור מים כל החום של המעבד נפלט מהרדיאטור, רק צריך לדאוג שהרדיאטור מוציא את האוויר מחוץ למארז וכמעט לא צריכים שום מאוורר במארז. אולי אחד או שניים שקטים בשביל הדיסקים וכ.המסך כדי שהאויר לא יעמוד במקום.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים לא ממש אהבתי את מערכות הקירור שיש בביקורות כי הגוף הקירור שלי מניב תוצאות יותר טובות במעלה או שתיים
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים מה הכוונה כמה שבא לך?אני רוצה לעשות כמה שיותר מבלי שיהיו נפילותומה שאני שואל לכמה אני יגיע כלומר מה המקסימום שלא יהיה נפילותכמו שנכתב בביקורת ניתן להגיע לאותם ביצועים ואפילו קצת יותר טובים בעזרת היטסינק ומאוור (AX7) השאלה היא המחיר ועד כמה הרעש מפריע לך
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים למה להשקיע כל כך הרבה למערכת קירור מים שנותנת אותם ביצועי קירור כמו של קירור אויר איכותי...
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים למה להשקיע כל כך הרבה למערכת קירור מים שנותנת אותם ביצועי קירור כמו של קירור אויר איכותי...אני מניח שאם אני אעמוד לידך ואצעק לך באוזן אתה לא שתמע אותי (כי יש לך מאוורר דלטא..). היתרון זה השקט. המערכת שקטה למדי.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אני מניח שאם אני אעמוד לידך ואצעק לך באוזן אתה לא שתמע אותי (כי יש לך מאוורר דלטא..). היתרון זה השקט. המערכת שקטה למדי.טוב לא עד כדיי כך היא רועשת.. וחוץ מזה אני שמתי מבודדים בפתחי המארז שהורידו את הרעש משמעותית..לא עדיף לקנות AX7 עם SF2 שגם הוא שקט וההבדל המחיר הוא מאוד משמעותי..
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים זה הכל עיניין של תקציב. הרי המערכת הזו לא עושה יותר מאשר הVantec AeroFlow שלי עם דלת מארז פתוחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.