פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים אני משחק ב CSS המיקרופון לא פועל לי חיברתי אותו נכון ללוח ושהוא שאל אותי מה חיברתי סימנתי את אפשרות "מיקרופון נכנס" ואני לא יודע כל מה לעשות מדוב בלוח של גיגבייט P35-DS3L אני לא יוד אם זה קשור אבל זה נראה לי קשור לבעיה: תודה לעוזרים!
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים אולי יעזור אם תוריד את הסימון "השתק" ממערבל סטריאו ,אבל אני לא בטוח שזה קשור בכללאם לא יעזור אז תוריד תעדכון הזה+דרייבר הכי עדכני http://be.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_DownloadFile.aspx?FileType=Driver&FileID=836http://be.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_DownloadFile.aspx?FileType=Driver&FileID=837
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר אוקייהמיקרופון היה מחובר ורק הייתי צריך להפעיל אותו וזה מה שלא ידעתי לעשות בגלל ריבוי הערוצים שיש לי בלוחבסוף עשיתי את זה בעזרת חלון "עוצמה ראשית" של וינדוסאפשרויות>מאפיינים>שם סימנתי את rear pink in>ובהגדרות מתקדמות שלו סימנתי הגברת מיקרופוןוככה הוא התחיל לפעול!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.