עבור לתוכן

דעתכם על המסך Dell E198WFP

Featured Replies

פורסם

סך הכל אינני מחפשת מסך עם פאנל S-IPS מחפשת מסך עם תקציב ל1300 שקלים ככה, פאנל הפשוט שבפשוט TN רגיל, ואחריות לכמה שיותר בתכלס, עם שתי יציאות אחת VGA אחת DVI.. וכמובן WS 16X9, נתקלתי במסך הנ"ל, סכ"ה יש לי מסך של דל 22 אינצ' מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הנ"ל אם למישהו יש ניסיון עם המסך..

תודה,

דפנה.

פורסם

המסך הנ"ל מתאפיין בפנל TN כמו כל שאר המסכי 19" הרחבים; הבדלי איכויות התצוגה אינם כל כך משמעותיים ביניהם. מכיוון שניתן לשנות ב-Dell רק זוויות הטייה אני הייתי מעדיף Samsung 940BW שיש לו רגלית מסיבית, ניתן לסובבו על הציר האנכי, לשנות בו את גובהו בטווח של 7 ס"מ ולבצע בו Pivot. במצב בהירות וניגודיות של 20% משיגים בו 100nit שנחשבים לנוחים לעבודת טקסט.

פורסם

למה WIDESCREEN?

19"WIDE זה קטן מאוד.

פורסם

מצדד בהחלט בעמדה שלך. לא משתלם להשקיע במסכי 19" רחבים שפשוט נמוכים עד גיחוך ומספר הפיקסלים הכולל בהם דומה ל-19" לא רחבים כגון 932B של סמסונג. אם היא כבר מעוניינת להשקיע ברחב ה-Philips 200W6CS נותן תמורה עדיפה עם חריגה של כ-200 ש"ח מתקציבה.

פורסם

אין יותר את הפיליפס זמין אצל היבואן .... גם לא יכלו להגיד אם הוא יהיה זמין בעתיד.

צריך למצוא תחליף אחר.

פורסם
  • מחבר

אתם אומרים שלא משתל לקנות WS של 19 אינצ'? למה? מה המסך קטן יותר? פשוט אין לי למה להשוות יש לי 22 אינצ' WS של דל ואני מרוצה עד הגג, במיוחד מבחינת סרטים וסדרות!

אז עדיף לקנות WS של 20 אינצ'? יש הבדל משמעותי?

החלטתי ללכת על samsung 206bw

שמעתי ביקורות מעולות ויש אותו במכרז, עד 1200 יהיה אקטואלי מ1200 אני כבר אקנה דרך חנות שאני מכירה ב1400...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים