עבור לתוכן

מידע על מצלמה דיגיטלית של פוג'י.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש ביקורות, תמונות שהמצלמה הוציאה ובכלל מידע על תפקוד המצלמה, כרגע אני לא מוצא הרבה,

אני אודה אם משהו ימצא תמונות או ביקורות וכו (כי אני לא ממש מוצא)

מדובר בדגם IX100 של פוגי (דגם מלא Fujifilm @xia ix-100)

תודה רבה

181020a.gif

פורסם

כנראה לא מדובר במשהו רציני. לאחרונה החלו לצוץ מספר מצלמות תחת השם פוג'י שככל הנראה לא ממש מיוצרות ע"י פוג'י עצמה והיא כנראה מקבלת כסף בעד (זכויות) השימוש בשם שלה (השערה). באתר הרשמי הגדול של חברת פוג'י הן כמובן לא מופיעות, ולא בשום אתר סקירה רציני של מצלמות. ובאחד הקישורים שראיתי בעבר הלא רחוק של מצלמה כזאת באיזה אתר קניות הועברתי לחברה בשם "קונקורד" שאכן היתה שם אותה מצלמה כמו באתר רק עם לוגו מודפס של קונקורד (אם אני לא טועה זה היה פי 1000 או וואלה שופס). לא זוכר אם זה היה בדיוק הדגם הזה אבל אני חושב שכבר ראיתי 3 מצלמות פשוטות שנמכרות תחת השם פוג'י ולא ממש מוזכרות בשום מקום או לפחות בשום מקום מכובד, ולפחות חלקן כללו בכלל חיישני CMOS פשוטים.

הדרך העיקרית כרגע לדעת אם מצלמה מסוימת נחשבת בסקלה האיכותית או לא, היא אם המצלמה נמצאת ברשימות של אחד מאתרי הצילום הדיגיטלי של סטיב או דיפריוויו שלא מעיזים לגעת בכל מיני מצלמות מצועצעות.

פורסם
  • מחבר

לא, לא נראה לי

למצלמה יש דף מכובד בעמוד של פוגי הבינלאומית

http://www.fujifilm.co.uk/fujidc/ix100/info.html

השאלה איך התמונות שהיא מוציאה? לצלם חובב.

פורסם

הדרך הכמעט עיקרית לראות תמונות של מצלמות באינטרנט היא באחד מאתרי הדיגיטליות הגדולים כמו דיפרוויו או סטיב , אבל מצלמה מסוג כזה היא כנראה מתחת לרמת הסף שהם קבעו לעצמם וזה ממש לא מפתיע.

אולי תוכל למצוא איזו סקירה של איזה אתר לא קשור שעשה בדיקה - אבל מאז שנהיו מליון מצלמות מצועצעות כבר קשה למצוא על כל אחת מהן.

בכל מקרה - דיברתי על האתר הראשי - פוגי העולמי, היא לא מופיעה שם - רק באתר הבריטי - זה לא דבר שגרתי וכנראה מעיד על משהו.

ומפשפוש בפרטים שהביאו באתר הבריטי הנה סיבה לכל מה שאמרתי : "CMOS image sensor." כבר מראש אפשר להגיד מה איכות התמונה עם חיישן כזה ולמה המחיר שלה כזה נמוך , זה חיישן זול ומאוד ולא אייכותי בעל יכולות גרועות והמון הפרעות חשמליות - זה החיישן שבא בכל המצלמות הזולות שצצות כמו פטריות לאחר גשם כמו האייפטק ודומותיהם, לי זה עדיין נראה כמו מצלמה שמיוצרת ע"י חברה עלומה איי שם ורק נימכרת תחת השם של פוגי (בדיוק כמו הקונקורד).

אולי אתה תמצא תמונות הדגמה באתר שם , כשקניתי את שלי הם נתנו מספר תמונות הדגמה - אבל זה היה באתר הראשי העולמי.

*הערה - בזמנים אלו מסיימים לפתח זן חדש של חיישני סימוס שבהם היתגברו על רוב הבעיות שלו והוא אף עשה הופעת בכורה במצלמות מקצועיות עם חיישני 8 מגהפיקסל ומעלה, כרגע אמנם הוא מאוד יקר אבל זה בהחלט פריצת דרך לעתיד.

פורסם

אני מסכים. פשוט לא שווה להשקיע כסף על ח*א כזה.

אם אין לך מספיק, תחסוך ותקנה משהו טיפה יותר טוב, אחרת זה פשוט ביזבוז.

פורסם

נכון כבר עדיף לחסוך את הכסף ולקנות משהוא יותר רציני ולא סתם ..

:nono:

אז שלא יעבדו עילך.. :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים