עבור לתוכן

עזרה בכל מה שקשור ל utorrent vs Azureus Vuze והגדרות שלהם...

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים אני חדש בכל מה שקשור לתוכנות האלו עד עכשיו אני משתמש בEmule ורוצה להתחיל להשתמש באלו ששאלתי עליהם אז יש לי כמה שאלות.

דבר ראשון איזה מבין התוכנות אתם ממליצים להשתמש? לפי בדיקה ראשונית שלי הAzureus Vuze נחמד מיכוון שבעמוד הראשי שלו יש ים לינקים למלא דברים.

אני לא יאמר (ומצפה מכם שגם לא תעלו את זה בשביל שיהיה לכולם דיון מועיל שיוכלו ללמוד ממנו) מה בשביל שלא יגרור את הדיון הזה לאיזה וויכוח טיפשי או שינעל, אבל הבנתם למה אני מתכוון.

הבנתי שבתוכנות האלו אין שיטות "דירוג" של קרדיט כמו בEmule (שאת האי מיול שלי התקנתי על D וכשאני מפרמט את המחשב זה לא משפיע על התוכנה מין הסתם הincoming\temp ממוקמים באותו תיקייה) אני אומר את זה מכוון שאם זה לא עובד ככה בתוכנות האלו אז איך בדיוק? ואם אני מפרמט את המחשב אז הלך כל ה"קרדיט" כיב יכול? את הutorrent הורדתי והתוכנה ישר נפתחת בלי בתקנה כלשהי והתיקייה שמותקנת איכשהו ישר עוברת לprogram files

הדגשתי את השאלות עצמם, ואלא פחות או יותר הדברים שחשובים לי לדעת כרגע תודה לעוזרים.

פורסם

אין כל כך הבדל בין הקליינטים של הביטורנט, ההבדלים הם בעיקר בעיצוב ובניצול המערכת.

אזורוס ביטקומט ויו-טורנט לפי דעתי הם שלושת הקליינטים הכי פופולריים, תשתמש במה שהכי נוח לך וזהו.

אין קרדיטים בביטרונט.

באימיול הקרדיטים שלך לא שמורים בקובץ, הם נמצאים אצל המשתמשים שהורידו ממך, הקרדיט שלך הוא ע"פ היוזר ID שלך, שהוא כן נמצא בתיקית האימיול (בלי קשר ל temp\incoming.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שההבדל לא כ"כ גדול בין התוכנות אבל אני עדיין ישמח להמלצות על סוג ספציפי ולמה..

אם אין קרדיט אז איך העדפת הורדה מתבצעת? הרי בטוח שיש סוג כלשהו של העדפה כי לא הגיוני מישהו שרק היום התחיל להשתמש בתוכנה ולא העלאה כלום, יוריד לפני מישהו שכבר שיתף עשרות\מאות ג'יגות.

ואני יודע שאין קשר לקרדיט ולtemp\incoming פשוט סתם רשמתי את זה להמחשה למה שהתכוונתי.

פורסם

אני מעדיף את BITCOMET אבל יש מספק טראקרים שחוסמים הורדה דרכה, אז ה UTORRENT מספיק דומה ולא חסומה בשום טראקר שאני מכיר.

פורסם
  • מחבר

אחלה אז אני יבדוק מה הכי נוח לי הutorrent או Azureus Vuze ויחליט מבניהם מה הכי טוב בשבילי..

ואם זה ככה מה שאמרת על הBITCOMET איזה סיבה הגיונית יש להמשיך להשתמש בה? :nixweiss:

ואני לא רוצה להיות נודניק או משהו אבל עדיין לא הבנתי איך העדפה מתבצעת בתוכנות האלו? (פרטתי יותר פה למעלה בדיוק מה אני מתכוון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים