עבור לתוכן

רגישת מסך, עזרה בהתלבטות

Featured Replies

פורסם

טוב שחבתי על 22 אינצק רחב של סמסונג, אבל החלטתי שההשקעה ל2007WFP היא לא לחינם.

קיצר סגרתי עליו, אבל כל כך קשה לי להיפרד מ2200 שקלים כשעומד לי מנגד המסך של פיליפס 206W6CS שמגיע עם פאנל לא רע,

אפילו רשום באולסייל שS-IPS אבל את זה אברר,

ברור שזה יותר זול כי המסכים של דל מגיעים עם פאנל פיליפס/LG שהם קונים מהם, השאלה היא מה עדיף? האם הפיליפס זה לחסוך 700 שקל בכיף,

או שיהיו לחיסכון הזה השלכות?

קיצר, מה לעשות? אולי לקנות 20 אינצ' רחב ב1300 וזהו? אני כבר מבולבל..

בנוסף קשה לי לקנות מסך שיש סבירות שאני אקנה אותו והא יגיע עם 5 פיקסלים שרופים ולא תהיה אפשרות חות מלחכות לשישי.

תודה

פורסם

אם נראה לך שההשקעה ב-DELL 2007 היא דבר טוב - איך אתה יכול בכלל לחשוב על מסך 20" ב-1300 ש"ח?

לגבי ה-PHILIPS, הפאנל שיש בו כיום הוא MVA ולא IPS, אבל עדיין עדיף בהרבה על TN שיש ברוב המסכים. במחיר של ~1500 מדובר בקנייה משתלמת ביותר, יותר משתלמת מה-DELL (מלבד משתמשים עם צרכים ספציפיים מאוד).

פורסם
  • מחבר

אם נראה לך שההשקעה ב-DELL 2007 היא דבר טוב - איך אתה יכול בכלל לחשוב על מסך 20" ב-1300 ש"ח?

לגבי ה-PHILIPS, הפאנל שיש בו כיום הוא MVA ולא IPS, אבל עדיין עדיף בהרבה על TN שיש ברוב המסכים. במחיר של ~1500 מדובר בקנייה משתלמת ביותר, יותר משתלמת מה-DELL (מלבד משתמשים עם צרכים ספציפיים מאוד).

206bw זה "חיסכון משתלם"? כי שמעתי שיש בו פאנל לא TN רגיל אלא עם צבעים יותר מדויקים..

פורסם

לא ולא.

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי 2007WFP ב1800 (הוצאה מוכרת ללא מע"מ :P), תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים