פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעייה כל אייקון שאני לוחץ אם זה המחשב שלי icq וכד' מופיע לי הפקודה הבאה (מצורף תמונה)תודה על עזרתם[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים אתה יכול לנסות את המדריך הזה:http://www.techsupportforum.com/1155566-post2.htmlשים לב שלא ניסיתי אותו בעצמי והוא לא נכתב כאן ב-HWZONE, אז השימוש בו הוא על אחריותך בלבד.ותערוך את הכותרת שתסביר את הבעיה קצת יותר טוב, כותרות כאלה לא ממש מקובלות כאן בפורום.
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים מחבר סבבה אחי תודה לך על העזרה(האמת המסמך לא כזה מועיל)תעזור לי בקשר לכותרת אחי
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים דבר ראשון תמחוק את הווינדוס בעברית ותתקין באנגלית ("תקליטון התקנה"?? WTF?!?!?!) דבר שני בכותרת אתה יכול לשים את השם של השגיאה דבר שלישי תעתיק את השגיאה ותדביק בגוגל 100% אתה מוצא לפחות 10 פורומים שמדברים על הבעיה הזאת עם הפתרונות והכל בהצלחה
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים לא מבין מה לא הועיל לך במסמך, אפילו לא ניסית אותו...מועבר לפורום וינדוס.חחח מאיפה אתה יודע שהוא לא בדק את המסמך?תאמת די מוזר שלא יעבוד לו כי זה פקודהזה לא לפתוח תקיות למצוא קבצים לשנות רג'יסטרי שאפשר להתבלבזה כולה להדביק פקודה ב RUN
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים לא, כי הפקודה מוציאה לו לוג שהוא צריך להעלות.הוא לא העלה שום קובץ לוג עם פלט, אז אני מבין שהוא לא עשה את זה בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.