עבור לתוכן

מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?

Featured Replies

פורסם

מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?

פורסם

אני חושב שריצה.

פורסם

שעה וחצי שחיה, אבל זה בתנאי שאתה לא מתמזמז עם המים אלא ממש שוחה.

פורסם

בוודאי ששחיה זה גם מפתח כוח חבל על הזמן וגם סיבולת טובה!!

אחרי זה ריצה

ולא יודע אבל הליבה מהירה זה ל"זקנים" :)

פורסם

סקס.

פורסם

סקס.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ובואו נגיד אני שוחה שעה וחצי רצוף וטוב אחרי כמה זמן אני ירד במשקל?

יום יומיים.במיידי או הרבה יותר זמן?

פורסם

המשקל תלוי בכמה גורמים.. בין השאר בגנטיקה, באוכל ובספורט.

ספק אם תראה הבדל תוך יום יומיים, אבל אם תרוץ/תשחה (בהנחה שלמשל בשחיה לא תנוח 90% מהזמן אלא תתאמן רציני) כמה פעמים בשבוע אתה תראה לדעתי תוך חודש שיפור רציני.

בנוסף, כמו שאמרתי זה תלוי גם באוכל. יש כאלה שהגוף שלהם בנוי כך שהם אוכלים מה שבא להם ולא משמינים (לפחות שהם צעירים) ויש כאלה שצריכים ממש לשמור מה הם מכניסים לפה כדי להיות חטובים.

אני בטוח שיש לך ממה להוריד.. למשל אפילו אם תקצץ במשקאות קלים (שמכילים המון קלוריות) ותשתה הרבה מים כבר המצב יהיה יותר טוב. אם אתה עוסק בספורט אז גם חשוב לאכול ארוחה טובה בערך שעתיים לפני השחייה שכוללת חלבונים ופחמימות מרוכבות ולאחר האימון פחמימות מסוכרים(למשל בננה) וחלבונים.. זה לפחות מה שצריך אחרי אימון בחדר כושר. בכל מקרה גם ביום יום שים לב שאתה אוכל מספיק חלבונים (בקר/עוף/דגים, ביצים,קוטג').

אם תפעל ככה ותתאמן נכון ותאכל יותר נכון (כי תמיד אפשר לאכול יותר בריא, קמח מלא, בלי ממתקים... איפשהו צריך לשים את הקו ולהנות מאוכל) אתה תראה שיפור. זה צריך להיות אורך החיים שלך, אחרת זה יעלם ברגע שתפסיק.

פורסם
  • מחבר

צודק אבל זה מאד קשה

באסה :s07:

פורסם

כל מילה שבלה אמר שווה זהב.

הייתי מוסיף שגם טחינה היא חלבון מעולה.

וד"א אפשר להנות מהאוכל גם אם אוכלים קמח מלא וירקות אורגניים (החיסרון שזה קצת יותר יקר מאוכל רגיל).

אבל מה שעובד הכי טוב, מנסיון, זה לסתום את הפה=>לאכול רק אם רעבים! (ז"א גם להפסיק לאכול לפני שמרגישים 'מפוצצים'), מומלץ להרגיל את הגוף לאכול 3 ארוחות ביום בצורה מסודרת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

ועוד שאלה שעניינה אותי

כמה שווה קלוריות לקילוגרמים?

1000 קלוריות= ק"ג אחד?

פורסם

"קלוריה היא יחידת מידה לחום ואנרגיה. כמות החום הדרושה כדי לחמם 1 גרם מים במעלת צלזיוס אחת, בלחץ של אטמוספירה אחת."

עוד לגביי קלוריות - http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=416636

והאם מישהו שמע על השייק של Herbalife?

מוצר מעולה. :xyxthumbs:

פורסם

שחייה ללא ספק.

מפעילה הכי הרבה שרירים.

הייתי שוקל גם שעת ספינינג.

השאלה האם אתה מודע כמה קשה זה לשחות שעה וחצי...

ד"א גם חצי שעה שחייה רצופה וטובה עדיפה על 4 ק"מ ריצה.

פורסם

ראיתי איפשהוא יחס של ריצה מול שחיה כמה זה מוריד כל אחד.

ואם אני זוכר נכון ק"מ 1 של שחייה שווה לבערך 4-5 ק"מ ריצה בהורדת הקלוריות.

לא זוכר בדיוק את הנתונים של זה , חיפשתי ולא מצאתי אם מישהו ימצא שיביא לפה.

פורסם

ראיתי איפשהוא יחס של ריצה מול שחיה כמה זה מוריד כל אחד.

ואם אני זוכר נכון ק"מ 1 של שחייה שווה לבערך 4-5 ק"מ ריצה בהורדת הקלוריות.

לא זוכר בדיוק את הנתונים של זה , חיפשתי ולא מצאתי אם מישהו ימצא שיביא לפה.

שחייה זה הספורט הכי טוב שיש לפי דעתי... זה כושר לב ריאה+כשור שריר (חבל שאני אלרגי לכלור במינונים מסויימים =\) בכל אופן שחייה אתה עובד על הרבה יותר שרירים לכן אתה צורך יותר אנרגיה, משמע אתה מאבד יותר שומנים שהגוף מנצל...

אה כן והליכה זה הרבה יותר בריא וטוב מריצה מבחינת מה שהגוף מרוויח, אומנם השיפור יקח יותר זמן אבל תאמינו או לא בהליכה מאומצת לארוך זמן השיפור המשמעותי הוא כושר לב ריאה וגם איבדו שומנים ככה שעם אתה עובד על כושר עדיף הרבה הליכה לעומת ריצה... אלב עם אתה רצה לאבד משקל מהר ולפתח שרירי בטן ורגליים - רץ ככה ארבע חמש פעמים בשבוע בין 4-10 קילומטר אתה תרגיש בהבדל די מהר... אבל אן יש לך מקום לשחות בו זה הכי טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים