עבור לתוכן

Windows מציג שגיאה במקום להציג את תיבת OpenWith

Featured Replies

פורסם

ישנם קבצים שאין במחשב תוכנה לפתוח אותם ואז ה-Windows מציג חלון שבו אני יכול לבחור תוכנה שאיתה אפתח את הקובץ, את זה וודאי כולכם יודעים.

הבעיה היא, שאצלי קרה משהו, ובמקום להציג את התיבה של OpenWith, הוא מציג שגיאה:

4744931.PNG

איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו?

אתם יכולים בבקשה אולי לתת לי את הפקודה מהרג'יסטרי שלכם ל-OpenWith כדי שאני אחזיר את זה למצב הרגיל?

תודה.

פורסם

תיבת open with מוגדרת כברירת מחדל לכל הקבצים אם אתה לא משייך אליהם שום תוכנה שתפתח אותם.

השאלה היא האם אתה נתקל בתופעה הזו שציינת בכל סוגי הקבצים שלא משויכים לשום תוכנה במחשב שלך.

לצורך הבדיקה תשנה שם של קובץ לסיומת לא סטנדרטית ותראה את תתקל באותה תופעה.

אם כן תחזור לפה וננסה לעזור.

פורסם
  • מחבר

כן כן, כמובן...

זה קורה בכל סוגי הקבצים הלא משוייכים.

כלומר בכל סוגי הקבצים שצריכים את תיבת ה-Open With...

אפילו אם אני בוחר בקובץ כן משוייך, למשל קובץ mp3, ובוחר מהתפריט של קליק ימני את Open With ואז Choose Program - זה שוב עושה את השגיאה..

לא יודע מה קרה אבל אין שום דרך שאני יכול להפעיל את החלון הזה... במקום להציג אותו זה מציג לי שגיאה...

לכן ביקשתי את ההפנייה מהרג'יסטרי שלכם כי אצלכם זה טוב אז אם אני אשנה את זה חזרה מן הסתם יחזור לי החלון.

פורסם

הבעיה שלך מאוד מוזרה, חבל שאתה לא יודע מאיפה היא התחילה..

בכל אופן, ביקשת את הערך ברגיסטרי אז חיפשתי והנה הוספתי את הערך היחידי שיש אצלי למחרוזת "open with" ברגיסטרי.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלך מאוד מוזרה, חבל שאתה לא יודע מאיפה היא התחילה..

יש לי השערה...

זה החל פחות או יותר אחרי שהתקנתי כמה תוכנות Tweak, אבל לא שיניתי בהן כלום, וכל מה ששיניתי - החזרית אח"כ, שיניתי רק כדי לראות מה כל דבר עושה במקרה שלא הבנתי מקובץ העזרה... אך לאחר מכן החזרתי הכל...

יכול להיות שזה מהתוכנות, אך לא בטוח, רק השערה.

בכל אופן, ביקשת את הערך ברגיסטרי אז חיפשתי והנה הוספתי את הערך היחידי שיש אצלי למחרוזת "open with" ברגיסטרי.

תודה, אני אנסה את זה כשאהיה בבית ואעדכן.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז לפני יישום קובץ ה-reg שנתת, נכנסתי לנתיב שראיתי ב-reg שלך ולהפתעתי גיליתי שהכל שם אותו דבר בדיוק...

אז הרצתי חיפוש לערך ומצאתי תיקייה שלו, לכן רציתי לבקש ממך אם אתה יכול בבקשה לחפש תיקייה ברג'יסטרי שנקראת:

{09799AFB-AD67-11d1-ABCD-00C04FC30936}

ולייצא אותה?

זה הערך ויכול להיות שהבעיה היא שם...

אני מקווה שזה יפתור לי את הבעיה :-\

תודה.

פורסם

יכול להיות שאותה תוכנה פוגעת לך בעצם במערכת ומציגה לך את אותה בעייה תנסה להסיר אותה ..

ותראה עם זה הסתתדר ואם לא אז אנחנו ננסה לעזור...

פורסם
  • מחבר

כמובן, כמובן,

הסרתי את כל תוכנות ה-Tweaking למיניהן והבעיה נשארה :-\

מה עוד אפשר לנסות?? :'(

פורסם

לכן רציתי לבקש ממך אם אתה יכול בבקשה לחפש תיקייה ברג'יסטרי שנקראת:

{09799AFB-AD67-11d1-ABCD-00C04FC30936}

בבקשה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אך לא עזר...

בעיה מוזרה מאוד :( אני מקווה שיימצא לה פתרון במהרה... :-[

פורסם

אם אתה שואל אותי זה מסוג הבעיות שהסיכוי לפתור אותם לא גבוה..

נתקלתי בהרבה בעיות מהסוג הזה שגם בפורום הזה לא הצליחו לעזור לי הבם, כמו שאתה מנחש פירמוט הוא פיתרון יעיל, או במקרה שלי שיחזור המערכת מגיבוי פותר בעיות שכאלה.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לפרמט כי לא מזמן פירמטתי... והפעם שפירמטתי לפני זה הייתה לפני שנה אם לא יותר :-\

מצאתי דרך שאולי תפתור לי את הבעיה, אך אני צריך את עזרתך...

אנא הורד את התוכנה ContextEdit מכאן

זו תוכנה חופשית אשר לא דורשת התקנה.

לאחר שתפעילה, לחץ בצד שמאל על:

* All unassociated extensions

ואז בצד ימין, סמן את openas (הוא אמור להיות היחיד שם) ולחץ על Edit

לאחר מכן העתק את ה-Command Line ואנא כתוב אותה פה כדי שאוכל להשוותה עם שלי.

זו שלי:

%SystemRoot%\system32\rundll32.exe %SystemRoot%\system32\shell32.dll,OpenAs_RunDLL %1

מחשבתי היא שאולי ה-Command Line הזה מוטעה...

אני מקווה שאני צודק ושזה אכן יסדר לי את הבעיה.

תודה מראש.

פורסם

זו שלי:

%SystemRoot%\system32\rundll32.exe %SystemRoot%\system32\shell32.dll,OpenAs_RunDLL %1

וזה שלי.

אז כמו שאתה מבין כנראה שהבעיה לא פה..

מצטער שאני לא יכול לעזור לך יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

טוב, חרשתי את האינטרנט, חרשתי את הרג'יסטרי, הסרתי והתקנתי תוכנות, ניסיתי הכל....

בקיצור, פירמטתי... :P

הכל הסתדר... מקווה שהבעיה לא תחזור.

פורסם

כמו ששמתי לב אתה לא שש לפרמט את המערכת כל פעם ובעיות כמו שנתקלת בהם קורות לפעמים ומה לעשות לא לכל בעיה יש פתרונות (או יותר נכון לא לכל בעיה יש פתרונות ידועים או פשוטים). לכן בהזדמנות זאת אציין שכדאי לך לאמץ את השיטה של גיבוי שוטף של המערכת מה שיחסוך ממך מקרים דומים בעתיד ויכול לחסוך ממך הרבה זמן יקר שמבוזבז בכל התקנה מחדש של המערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים