עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח אם!!

Featured Replies

פורסם

לDDRIII אין הבדל מול הDDRII, ולDDRIII אין מקום בשוק נכון לעכשיו, ב2009 אני מאמין שהוא יהיה MAINSTREAM אבל עד אז הדרך ארוכה, והSLI לא מומלץ בשום פנים ואופן.

פורסם
  • מחבר

למה ה SLi לא כדאי?? ועדיף לקנות לוח אם עם תמיכה גם של ddr3 בשביל העתיד ולא להחליף שנה הבאה לוח אם אני צודק???

פורסם

נכון להיום ולשנה הקרובה זה בטוח..DDR3 לא הולך להוביל..

שכן זיכרונות הDDR2 בתדרים ותיזמונים מסוימים..עדיפים עליו בהרבה..

לגבי הSLI כמו הCF לצערנו היא עדיין לא משתלמת..למה..כי הביצועים נמוכים..ביחס למחיר שאתה קונה את הכרטיס הנוסף..

אם אתה מתכנן לקנות עכשיו כרטיס ובעתיד הרחוק עוד אחד..זה גם לא הכי מציאה..

בכל אופן עדיין אני בטוח שיהיה משתלם יותר לקנות כרטיס אחד (למכור את הישן)..

פורסם

אני חושב כמו PhenomFX

אבל זה לא המקום לשאול תשאל בפורום על לוחות ;)

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על התגובות אחים!!!

פורסם

SLI כן כדאי לאור העובדה שיצאו עכשיו ה-8800GT עם ביצועים גבוהים ומחירים נמוכים , דבר שהופך את ה-SLI לכדאי ביותר.

פורסם

SLI כן כדאי לאור העובדה שיצאו עכשיו ה-8800GT עם ביצועים גבוהים ומחירים נמוכים , דבר שהופך את ה-SLI לכדאי ביותר.

זה לא כזה משנה...

שכן אם הביצועים היו קרובים ל100-80 אחוז..היתי אומר ניחה..

אבל אתה משלם על שני כרטיסי מסך ומקבל טיפה יותר ביצועים..לא כפול וכו...

פורסם
  • מחבר

חברים תראו כתבה שמצאתי ב gamespot על כרטיס המסך xfx 8800gt וביצועיו ותרדו למטה ותראו השוואות בין כרטיסים אחרים וגם SLI ותראו איזה הבדל יש שם בין שני כרטיסים שעובדים ביחד לעומת אחד!! לפעמים ההבדל ניכר ב 30% ...

ובבדיקה שנערכה במשחק company of heroes ה 8800gt לבד הראה ביצועים של 80 לעומת ה SLI שמראה 139 ...

עוד דוגמא לכך שה SLI כן כדאי ומשפיע כמעט ב 100% היא הבדיקה שנערכה במשחק bioshock כאשר כרטיס אחד של 8800gt הראה ביצועים של 41 לעומת ה SLI שהראה 79 שזה כמעט פי 2!!! אז תשפטו בעצמכם............

פורסם

2-3 משחקים לא יוכלו למחוק את כל הזמן, את כל המשחקים שהיו להם בעיות עם הSLI וקיבלו ביצועים נמוכים יותר בSLI מאשר עם כרטיס רגיל, וזה שבמשחק 1 או 2 הSLI כמעט עובד כמו שצריך לא אומר שהוא משתלם, הוא לעולם לא יהיה משתלם ולא היה, זה גימיק ותו לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים